SYMPHONY OF THE SEAS

A KALAND ÚJ DALLLAMA – ÚJDONSÁGOK – VIDEÓ!
2018 ÁPRILISÁBAN MEGÉRKEZETT A VILÁG LEGNAGYOBB ÓCEÁNJÁRÓJA!

A Royal Caribbean izgatottan mutatta be legújabb óriás hajója, a 2018-ban átadásra került Symphony of the Seas újdonságait.

A hajótársaság szokásához híven ismét számos újdonsággal várja a kalandokat kedvelő családokat. A Symphony of the Seas nemcsak a világ legnagyobb hajója lesz, de egyben a legtöbb kalandot hozza el a fedélzetre.

 

ÚJ LAKOSZTÁLY

A családok számára kialakítottak egy izgalmas új lakosztályt. Az Ultimate Family Suite egy igazi, elképesztően vagány családi kabin, saját 3D mozival, jéghoki-asztallal és egy emeletes csúszdával. Ha arra kényszerülne, hogy gyermeke a kabinban töltse el az időt, az unalmas percek helyett izgalmak és játék várja!
A Royal Suite Class megváltoztatja a luxus fogalmát. Mert a valódi luxus kevésbé az általános dolgokról, sokkal inkább az egyénre szabott élményekről szól. Mikor vége a nap izgalmainak, élvezze az otthoni komfortot – természetesen, a zárt ajtók mögött.

ÚJ ÉTTERMEK

A fiatalok paradicsoma a fantasztikus Playmakers Sports Bar and Arcade! Függetlenül attól, hogy a kedvenc hazai csapatát nézi a több tucat tévé egyikén vagy valamely játékkal játszik, ha eljön a feltöltődés ideje várják a csirke szárnyak, a pattogatott kukorica vagy egy szaftos burger.
Ha a tenger gyümölcseire vágyik, keresse friss fogásainkat a Hooked Seafood újragondolt étlapján.
Valami vadra vágyik? Elégítse ki vágyakozását a legfrissebb mexikói ételekkel az El Loco Fresh asztalainál.

ÚJ SZÓRAKOZÁS

Vadonatúj kosztümökkel és koreográfiával visszatér a Hairspray.
Vagy vegyen részt egy másféle utazásban és tekintse meg a show-t, ahol a múlt és jelen elevenedik meg. A Flight, a repülés showja.
Csatlakozz a hős időutazóhoz, Tempushoz, az 1977 jég-show álomszép képeiben.
És persze, ne hagyja ki az AquaTheater legújabb produkcióját, a HiRo-t, amely lenyűgöző toronyugróival és látványos akrobata mutatványaival ismételten egy örök élményt nyújt.

ÚJ KÉNYEZTETÉS

A Boardwalk egy teljesen új szolgáltatással várja az édesszájú gyerekeket és családokat! A Sugar Beach elhozza a cukorkák és a cukorba csomagolt meglepetések tárházát, és nem felejtkezik meg a fagylalt szerelmeseiről sem.