ELINDULT A VILÁG LEGÚJABB CSODÁJA

Wonder of the Seas Royal Caribbean International

ELINDULT RÖVID KARIB-TENGERI SZEZONJÁRA A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL EDDIGI LEGINNOVATÍVABB HAJÓJA

A világ egyik vezető hajótársasága, a Royal Caribbean International hivatalosan is átvette a minden eddiginél innovatívabb Wonder of the Seas óceánjárót, így hamarosan bemutatkozhat a világ legújabb csodájaként számon tartott új hajó. A társaság díjnyertes flottájába érkező Wonder zászlóavató ünnepségét Marseilles-ben tartották, s a hivatalos debütálásra március 4-én, a floridai Fort Lauderdale-ben kerül majd sor. Innen 7 Karib-tengeri utat követően visszatér Európába, ahol májustól október végéig fog hajózni az innovatív vízi óriás.
„A Wonder of the Seas a kategóriájában már most is legjobbnak számító flottánkat fogja új energiákkal feltölteni, és a vele együtt érkező új funkciókkal és innovációkkal tovább erősíti majd a vállalat vezető pozícióját” – mondta el Jason Liberty, a Royal Caribbean Group elnök-vezérigazgatója. „Ez egy újabb lehetőség, hogy emlékezetes, világszínvonalú és felelősségteljes utazásokat kínáljunk a vendégeinknek szerte a világon.”
„A Wonder of the Seas 30 hónapnyi munka és tervezés eredménye, egy partnerség több mint 2000 elkötelezett dolgozó és személyzeti munkatárs között, akik a legjobbak abban, amit csinálnak. Az Oasis Class osztályú hajókat a Wonder a csoda, az innováció és a kaland szintjére fogja emelni. Vadonatúj funkciók és a hagyományos kedvencek kombinációja, amely magába foglalja az izgalmakat, a szórakozást, az étkezést és az éjszaki élet páratlan kombinációját. Ez teszi az új hajónkat a világ új csodájává” – tette hozzá Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója.
„A Wonder valóban előrelépést jelent az Oasis osztályú hajók között, csapatunk nagyon keményen dolgozott, hogy változást tudjon elérni és fokozni tudja a hajó teljesítményét” – emelte ki Laurent Castaing, a hajó építését végző Chantiers l’Atlantique vezérigazgatója.

Az új csodák tárháza
A Royal Caribbean Oasis osztályának új, ötödik hajója nyolc egyedi körzetben várja majd a családokat és a fiatalokat, minden korosztály számára csábító újdonságaival:
– Lakosztály körzet: az új, Royal Suite Class utasok számára elkülönített nyolcadik körzet merülő-medencével, bárral, nyugágyakkal és olyan kedvencekkel érkezik, mint a Coastal Kitchen, a privát étterem és a még 10 fős családokat is fogadó Ultimate Family Suite
– The Mason Jar étterem és bár: villásreggeli, vacsora és késő esti snack, kellemes country muzsika aláfestéssel és amerikai whisky-vel, ki tudna ennek ellenállni?
– Wonder Playscape: vízalatti témájú játszótér gyerekeknek, mászófalakkal és interaktív, érintésre aktiválódó falfestményekkel
– The Vue Bar: gyönyörű kilátás a naplementére és a végtelen óceánra, kellemes italok társaságában
– Caribbean Pool Deck: nagysebességű vízi-csúszdák, napágyak, bárok, élőzene, pont mint egy fergeteges vízi-vidámparkban!
– El Loco Fresh és Cantina Fresca: mexikói finomságok, válogatott, mexikói alapanyagokból
Természetesen az olyan hagyományos kedvencek, mint a Giovanni’s olasz étterem finomságai, az Adventure Ocean gyermek- és tinédzser zóna, a FlowRider szörf szimulátor és a 20 000 élő növénnyel kialakított Central Park is visszatérnek.

Közelgő kalandok az USA-ban és Európában
– 2022 március- április: a Wonder Fort Lauderdale-i indulással 7 éjszakás Karib-tengeri kalandokra csábítja majd első utasait, ami érinti Mexikót, a Perfect Day CocoCay privát szigetet, Hondurast, St.Thomast és St.Maartent.
– 2022 májustól: Európába érkezik a nyári szezonra, ahol római és barcelonai indulással a Földközi-tengeren kalandozik majd, olyan álom-úticélokat érintve, mint Nápoly, Firenze, Provence és Palma de Mallorca.
– 2022 novemberétől: ismét melegebb vizekre evez a Karib térségbe, ezúttal a Bahamákat, Mexikót, St.Kitts-t és a társaság privát szigetét, a Perfect Day CocoCay-t érintve.