Utasaink mondták

Hajó: Oasis of the Seas - Indulási dátum: 2024.03.10.

„Hogy milyen volt az Oasis of the Seas? Maga volt a csoda! Talán ez volt életem első olyan nyaralása, ahol semmilyen probléma nem adódott. Minden működött, úgy mint a karikacsapás. Pont ahogy elterveztem. Már az elején lenyűgözött a beszállások és kiszállások gördülékenysége. Úgy mentünk fel hatezer utassal együtt a fedélzetre, hogy sehol nem kellett várnunk. Kiemelem a hajón dolgozók természetes kedvességét, vendégszeretetét. Hihetetlen lelkesedéssel segítettek, és törekedtek az utasok 100%-os kiszolgálására. Felszolgáló, takaritó, úszómester, pultos , vagy biztonsági személyzet, - mindenkin azt éreztem, hogy szívügye, hogy végig gondtalan legyen az utunk. Sose felejtem el a filippino pincérünket Putut, aki minden este hajtogatott valami szépet a kisfiamnak. Senki ne mondja, hogy ez benne van a munkaköri leírásában, vagy a fizetésében. Az egész hajóút maradandó, örök élmény, amit csak ajánlani tudok. Külön köszönet a Tengerjárónak, hogy a segítségünkre voltak az utazás megszervezésében, kezdve a repülőjegyek foglalásától a legjobb fakultatív programok kiválasztásáig. A profizmus itt kezdődött. Minden olyan volt mint egy szép álom. „

Hajó: Oasis of the Seas - Indulási dátum: 2024.03.03.

„Múlt héten hazaértünk az útról, mely (sok utazási de inkább szárazföldi tapasztalattal a hátam mögött) fantasztikus volt! A beszállás, az étkezések, a kiszállások olyan olajozottan mentek, hogy sosem érzékeltük, hogy egy kisvárosnyi embert mozgatnak és etetnek minden nap. Mi még élvezhettük Haiti megállót is, számomra az volt a legcsodásabb nap, a legélvezetesebb part. Külön öröm volt számomra, hogy az egyik főpincér, Sunil, szívén viselte sorsomat és minden nap előre egyeztette velem mit szeretnék enni másnap este vacsorára, így az utazási élményem olyan volt, mintha nem lennék ételallergiás. Folyton meglepett különböző gluténmentes kekszekkel, sőt megmutatta a konyhájukat is, miután megtudta, hogy mivel foglalkozom. Szóval azóta a barátaim és a családom is érdeklődik, szerintem fogunk még hajózni, és mindenkit küldök majd hozzátok! Hálásan köszönöm, évek óta nem pihentem ilyen jót, már hazafelé azon gondolkodtam, melyik részre kellene visszatérni… :)”

Hajó: Symphony of the Seas - Indulási dátum: 2023.07.09.

"Csodálatos családi kalandban volt részünk a Royal Caribbean egyik legnagyobb hajóján, miközben a mediterrán régiót jártuk be. Minden nap új és izgalmas helyek felfedezése várt ránk, melyet a hajó különleges programkínálata tökéletesen kiegészített. A vízi parkoktól kezdve a színházi előadásokon át a különböző éttermekig és a vidámparkig – számtalan élményprogram közül választhattunk, így sosem unatkoztunk. Gyerekeink, akik 6 és 9 évesek, annyira élvezték az utazást, hogy végül alig akartak leszállni a hajóról. Aggodalmaink ellenére a tengeri betegség sem jelentett problémát számunkra. Ez az utazás minden szempontból felülmúlta várakozásainkat, és felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk."