Utasaink mondták

Hajó: Explorer of the Seas - Indulási dátum: 2024.06.29.

Évek óta csak a Royal Caribbean-t választjuk a legmagasabb minőségi utazás miatt, nagyon jól érezzük magunkat mindig. Lenyűgöző a szervezettsége a beszállásnak és a kiszállásnak. Rengeteg program közül lehet választani, mind a hajón és amikor kiköt a hajó. Remek a kiszolgálás és az ételek minősége, mintha egy Michelin csillagos étteremben étkeztünk volna napi 3x :-), a Main Dining room-ban és a Windjammer étteremben is. A hajó és a kabinunk mindig nagyon tiszta és kényelmes. Köszönöm a Tengerjáró Kft. munkatársainak a sok segítséget, amellyel az utazásunkat nagyban megkönnyítik. A személyzet nagyon kedves és udvarias és mindenben segítőkész.
Lorem ipsum dolor ist amte. Consectetuer adipiscing eilt. Aenean commodo ligula egget dolor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Hajó: Celebrity Infinity - Indulási dátum: 2024.06.22.

Remekül éreztük magunkat. A személyzet kedves, udvarias és segítőkész volt. Tisztaság mindenütt. Változatos és nagyon finom ételek, friss zöldségek, gyümölcsök. Egy dolgot hiányoltam: nem volt kirakva növényi tejital, azonban kérésre azt is hoztak. Nagyszerű színházi előadások voltak esténként, valamint szintén kellemes tapasztat volt a minőségi utas közösség is. Köszönjük Celebrity! 🌞

Hajó: Explorer of the Seas - Indulási dátum: 2024.05.18.

Mi a Royal Caribbean május 18-25 közötti Explorer of the Seas hajóútján vettünk részt, amivel maradéktalanul elégedettek voltunk. A szolgáltatások színvonala és az alkalmazottak kedvessége is maximális volt. Szívesen ajánlom másoknak is, illetve köszönöm az iroda segítségét is.
Lorem ipsum dolor ist amte. Consectetuer adipiscing eilt. Aenean commodo ligula egget dolor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Hajó: Explorer of the Seas - Indulási dátum: 2024.05.18.

A Royal Caribbean-nél, a már megszokott módon, a ki - és beszállások flottul, fennakadás mentesen zajlottak. Ez alól kivétel volt Szantorinin a kiszállás, de nyilván ez sem a hajótársaság hibája, hanem a megállási lehetőség (parttól néhány száz méterre áll meg a hajó és kishajókkal viszik ki az embereket) okán volt így. A kiszállás du fél 2-kor kezdődött, mi 4 órakor kerültünk sorra, majd a parton 40 percet álltunk sorba a felvonónál. A kabin tökéletes volt, minőségi ágy, ágyneműk, figyelmes korrekt szobaszervíz. A szórakozási, és egyéb program lehetőségek tárháza végtelen volt az út alatt. Csapatunk ezt igyekezett kihasználni, volt, aki még törölköző hajtogató tanfolyamon is részt vett. Én a magam részéről kiemelem a Kaszinó Royal-t, ahol rengeteg időt töltöttem, sokat játszva és szerencsére pozitív eredménnyel végeztem. A kaszinó területének kb. egyharmada dohányzó - szemben a hajók többségével, amelyeknél a kaszinóban nem megengedett a dohányzás semmilyen formája - ami nekem, mint dohányzó embernek nagyon tetszett. Az étkezési lehetőségek rendben voltak, mind a Windjamaar, mind a főétterem kínálata gazdag volt, az ételek finomak voltak. Külön kiemelem a Promenádon lévő kávézó, étkező helyet, ahol 0-24-ben lehetett pizzát és egyéb nyalánkságokat fogyasztani. Ez bizony jól jön amikor az ember éjjel 2-kor kijövet a kaszinóból megéhezik. Talán annyi negatívum elmondható, hogy mivel a hajó teltházas volt, gyakran éreztük zsúfoltnak, főleg az étkezések és a medencék környékén. Külön kiemelem a szórakoztató programok közül az élő zenés eseményeket. A zenekarok, illetve szólózenészek egytől egyig nagyon magas színvonalat nyújtottak, óriási hangulatot teremtve, magával ragadó élményt nyújtva estéről estére. Összefoglalva, a csapatunk minden tagja nagyon jól érezte magát, már tervezés alatt van a következő utazásunk.

Hajó: Royal Caribbean

A Royal Caribbean flotta számos hajóját volt szerencsém kipróbálni az évek folyamán. Az Oasis osztályú hajók hihetetlen méreteivel és az elérhető szolgáltatások sokaságával minden utazónak garantálja, hogy a hajókon átélt pillanatok örök emlékek maradjanak mindenkinek korosztálytól függetlenül. Eszméletlen attrakciók, különleges kalandok, részesei lehetünk a fedélzeten. Legyen szó családi nyaralásról, vagy lélegzetelállító kalandokról a tengeren a Royal hajók soha nem okoztak csalódást a számomra. Ha családi nyaralás akkor csak is Royal Caribbean!
Lorem ipsum dolor ist amte. Consectetuer adipiscing eilt. Aenean commodo ligula egget dolor. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Hajó: Oasis of the Seas - Indulási dátum: 2024.03.10.

„Hogy milyen volt az Oasis of the Seas? Maga volt a csoda! Talán ez volt életem első olyan nyaralása, ahol semmilyen probléma nem adódott. Minden működött, úgy mint a karikacsapás. Pont ahogy elterveztem. Már az elején lenyűgözött a beszállások és kiszállások gördülékenysége. Úgy mentünk fel hatezer utassal együtt a fedélzetre, hogy sehol nem kellett várnunk. Kiemelem a hajón dolgozók természetes kedvességét, vendégszeretetét. Hihetetlen lelkesedéssel segítettek, és törekedtek az utasok 100%-os kiszolgálására. Felszolgáló, takaritó, úszómester, pultos , vagy biztonsági személyzet, - mindenkin azt éreztem, hogy szívügye, hogy végig gondtalan legyen az utunk. Sose felejtem el a filippino pincérünket Putut, aki minden este hajtogatott valami szépet a kisfiamnak. Senki ne mondja, hogy ez benne van a munkaköri leírásában, vagy a fizetésében. Az egész hajóút maradandó, örök élmény, amit csak ajánlani tudok. Külön köszönet a Tengerjárónak, hogy a segítségünkre voltak az utazás megszervezésében, kezdve a repülőjegyek foglalásától a legjobb fakultatív programok kiválasztásáig. A profizmus itt kezdődött. Minden olyan volt mint egy szép álom. „

Hajó: Oasis of the Seas - Indulási dátum: 2024.03.03.

„Múlt héten hazaértünk az útról, mely (sok utazási de inkább szárazföldi tapasztalattal a hátam mögött) fantasztikus volt! A beszállás, az étkezések, a kiszállások olyan olajozottan mentek, hogy sosem érzékeltük, hogy egy kisvárosnyi embert mozgatnak és etetnek minden nap. Mi még élvezhettük Haiti megállót is, számomra az volt a legcsodásabb nap, a legélvezetesebb part. Külön öröm volt számomra, hogy az egyik főpincér, Sunil, szívén viselte sorsomat és minden nap előre egyeztette velem mit szeretnék enni másnap este vacsorára, így az utazási élményem olyan volt, mintha nem lennék ételallergiás. Folyton meglepett különböző gluténmentes kekszekkel, sőt megmutatta a konyhájukat is, miután megtudta, hogy mivel foglalkozom. Szóval azóta a barátaim és a családom is érdeklődik, szerintem fogunk még hajózni, és mindenkit küldök majd hozzátok! Hálásan köszönöm, évek óta nem pihentem ilyen jót, már hazafelé azon gondolkodtam, melyik részre kellene visszatérni… :)”

Hajó: Symphony of the Seas - Indulási dátum: 2023.07.09.

"Csodálatos családi kalandban volt részünk a Royal Caribbean egyik legnagyobb hajóján, miközben a mediterrán régiót jártuk be. Minden nap új és izgalmas helyek felfedezése várt ránk, melyet a hajó különleges programkínálata tökéletesen kiegészített. A vízi parkoktól kezdve a színházi előadásokon át a különböző éttermekig és a vidámparkig – számtalan élményprogram közül választhattunk, így sosem unatkoztunk. Gyerekeink, akik 6 és 9 évesek, annyira élvezték az utazást, hogy végül alig akartak leszállni a hajóról. Aggodalmaink ellenére a tengeri betegség sem jelentett problémát számunkra. Ez az utazás minden szempontból felülmúlta várakozásainkat, és felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk."

Hajó: Celebrity Beyond  – Indulási dátum: 2022.07.02.

Celebrity Beyond - Már a beszállásnál éreztem, hogy ez valami egészen más lesz a korábbi hajózásaimhoz képest. Számos hajóutamat követően először léphettem egy 5 * úszó-palota fedélzetére és egy egészen más világ fogadott. A Celebrity hajókon nincs giccses csillogás és eltúlzott pompa, de nagyon is érezhető a letisztult elegancia. Itt értettem meg igazán annak a szónak a jelentését, hogy "luxushajó".

Hajó: Celebrity Apex – Indulási dátum: 2022.06.07.

"Többször volt szerencsém már a Celebrity Crusies hajóinak fedélzetén utazni, de az új hajóosztály az Edge egy egészen más élményt adott, mint a korábbi hajók. A hajó enteriőrje volt az egyik, ami lenyűgözött, a 21.századi technika a másik. Minden belső tér más, modern, letisztult, sehol nem giccses, ám rengeteg ötlettel megtervezett. A központi színházban olyan előadást láttam, ami igazán egyedi és ultramodern volt, elképesztő high-tech berendezésekkel. A 360 fokban körbeülhető színpad, a háttérben feszülő, félkör alakú, 33 méter széles LED fal és a profi táncosok, tornászok és színészek együtt adtak varázslatos élményeket minden este. Mivel 3 éves kislányommal utaztunk, így féltünk, hogy az esti programokról lemaradunk, illetve, hogy a hajó gasztronómiai élményeit is ki kell majd hagynunk. Első nap meglátogattuk a hajó gyerek klubját, ahol a kétévesnél nagyobb gyerekeket ott lehet hagyni. Az animátorok nagyon kedvesen fogadják a gyerekeket, persze angolul kommunikálnak. Kislányunk az első perctől imádta, hogy minden nap újabb és újabb játékok, arcfestés, lufizás várja, szinte nem is akart eljönni a klubból. Nyelvi problémák sem voltak, a játék nyelve nemzetközi. Így mi is nyugodtan élvezhettük a hajó lenyűgöző szolgáltatásait."