Royal Caribbean – Bemutatkozás

ÉLETE KALANDJA VÁRJA

Az 1969-ban alapított Royal Caribbean International ma a világ egyik legnagyobb hajótársasága. Hajói a „büszke óriások” – a világ legnagyobb és legmodernebb óceánjárói. 26 négy- és ötcsillagos hajóból álló flottája minden igényt kielégít. Ezek a luxushajók igazi, vízen úszó városok színvonalas szórakozási lehetőségekkel és fantasztikus szolgáltatásokkal. Fedélzetükön mindent megtalál, amit kíván: drótkötélpálya, szörfpályák, mászófal, görkorcsolyapályák, kosárlabdapályák, wellnes és spa, kaszinó, vásárlóutca, bárok, éttermek, kávézók, színház… Próbálja ki Ön is, mi várjuk a fedélzeten!

Az 50 éves múltra visszatekintő társaság méltán viseli a legjobb hajótársaság címet, hiszen 26 világszínvonalú hajója 6 földrész, 77 országának 272 káprázatos úti céljára viszi el utasait, ahol magas színvonalú parti kirándulásokkal is várják a vendégeket.

Ha a tengeri utazások újításairól van szó, a Royal Caribbean International flottánál egyetlen szabály van: nincs lehetetlen.

A Royal Caribbean az egekig tolja a képzelet határait, hogy túlszárnyalja az Ön elvárásait valahányszor velünk hajózik. Ezekből a hihetetlen élményekből születnek az életre szóló emlékek, melyek miatt utasaink évről évre visszatérnek.
Újításaiknak köszönhetően a Royal Caribbean óceánjárok maguk is úti céllá váltak, olyan helyszínné, ahol vendégeik egyre több mindent láthatnak, csinálhatnak és ízlelhetnek. Akár legújabb Quantum osztályú hajóikon utazik, akár bármely másikon, minőségi étkezési lehetőségek, családi programok, Broadway-stílusú műsorok, modern technológia, új és felújított kabinok, DreamWorks élmény illetve számtalan apró részlet várja, melyektől egy jó nyaralás WOW nyaralássá válik.
A legendás Gold Anchor Service szolgáltatásuk páratlan színvonalú és minőségű kiszolgálást biztosít, mely minden egyes nap garantálja Önnek a tökéletes nyaralás élményét. Sehol másutt nem tapasztalható minőségű, személyre szabott kiszolgálás és a legapróbb részletre is kiterjedő figyelem eredményeképpen mindig felülmúlják utasaik várakozását. Mindegy, hogy adrenalin-fröccsre vagy magányra és csendes elvonulásra vágyik, a Royal Caribbean hajók fedélzetén mindenki megtalálja, amit keres. Nincs két egyforma nap, számtalan lehetőség közül választhat, akár az izgalmakat, akár a nyugalmat keresi.

DESZTINÁCIÓK

A Royal Caribbean International hajóútjain a világ legcsodálatosabb helyeire juthatnak el és a világ több mint 100 legszebb kikötőjét látogathatják meg a hajós vendégek. Felfedezhetik Alaszka és Kanada/ New England zord szépségét, Európa városait, a Földközi-tenger településekkel tarkított partvonalát, Mexikó egzotikus tájait, Hawaii és a Bemuda-szigetek esőerdeit, pihenhetnek a Karib-térségben vagy akár a Bahamák valamelyik szigetén, hajózhatnak Ausztrália és Új-Zéland csodálatos vizein, átkelhetnek az Atlanti-óceánon vagy a fantasztikus Panama-csatornán. S ha ez még mind nem elég, a Dubaiból induló hajóutak során a Közel-Kelet világa várja Önöket!

Alaszka

Találjon menedéket az érintetlen vadon lélegzetelállító tájain, és csodálja meg a vadvilágot. Alaszkai hajóútjaink olyan fantasztikus világba repítik, ahol a sasok szárnyalnak a hatalmas hegyek felett, és hosszúszárnyú bálnák játszadoznak a csipkézett partok közelében. Az izgalmas kikötőket az első felfedezők történeteinek hangulata, a tájak lenyűgözőek, és az ősi bennszülött hagyományok ma is jelen vannak - az alaszkai valóban felfedezőút!
Galéria

Ausztrália / Új-Zéland

Csodálja meg a szörfözők tudományát a Bondi Beachen, érezzen rá a bennszülött életre hobartban, vagy merészkedjen messzebb és lásson burjánzó esőerdőket és vadaktól nyüzsgő vidéket Új-Zélandon akár hajózza körül a Csendes-óceáni szigetvilág legszebb részeit Új-Kaledónia térségét vagy akár Ausztrália partvidékét. Lenyűgöző természeti csodák, remek kalandok várják Önt a világ túlsó felén!
Galéria

Bahama-szigetek

Celebrity Cruise túrák: Hajóútján kombinálhatja és színesítheti a hajóút előtti vagy után induló, több éjszakás vezetett szárazföldi túrákkal. Jelentkezzen és dőljön hátra és élvezze a kalandokat. Minden más - beleértve a átszállások megtervezését, a szállodai helyfoglalásokat, az utazás megszervezését - a mi dolgunk.
Fürdés a csodás tengerpartokon, vitorlázás, szörfözés, snorkelezés, vagy akár pihenés a gyönyörű szigeteken! A csillogó óceán a gyönyörű strandok és a vibráló városok gondoskodnak arról, hogy a Bahamák és a Karib térségébe tett utazásai sose legyenek elég hosszúak. Induljon akár a felújított Mariner of the Seas hajónkkal vagy akár más hajóval, Miamiból vagy Orlando (Port Canaveral) kikötőjéből felejthetetlen élményekben lesz része!
Galéria

Kanada / New England

Kanada és New England történelmi nevezetességei, gyönyörű tájai, valamint sok-sok fantasztikus kirándulás várja Önt, ha ezt az úti célt választja. Fedezze fel a divatos parti városokat, az érintetlen halászfalvakat, és a hegyvidékes, dús erdőket! Ezek az útvonalak bőséggel kínálnak új élményeket és felfedezésre váró helyeket.
Galéria

Karib-térség

Partra vetődne a földi paradicsomban? Sétáljon a jamaicai esőerdőben, szálljon vízre vagy pihenjen a Bahamák privát strandjain. Fedezze fel a Karib-térség és a Bahamák csodáit! Nyugat-Karib térség: A Karib-térség nyugati részének felfedezése valóban lélegzetelállító élmény. Válasszon a tökéletes fehér homokú strandok, ősi maja városok vagy nyüzsgő kikötők között, kalandozzon akár a parton egy kirándulás keretében a Royal Caribbean International utasaként valóban sokkal többet többet ismerhet meg e térségből. Kelet-Karib térség: Induljon Miami, Fort Lauderdale vagy akár Port Canaveral kikötőjéből élete legizgalmasabb élményei felé. Vásároljon Charlotte Amalie városában St. Thomas szigetén, vegyen részt egy kajak túrán vagy merüljön a víz alá az egyedülállóan szép Karib-tengeri sziget, St. Maarten körüli kristály tiszta vízben! Dél-Karib térség: Szálljon vízre San juan, vagy Cape Liberty (New York) kikötőjében és induljon el egy igazi Karib-tengeri kalandra Haiti (Royal Caribbean Privát sziget)m St. Kitts, és St. Thomas aranyló strandjaihoz, az ABC szigetek gyöngyszemeihez! Ismerje meg a bájos St. George hegyvidéki tájait és színes koloniális építészetét, vagy kortyolgassa a friss rum koktélokat St. Croix tökéletes fehér homokján.
Galéria

Európa - Mediterrán térség, Észak-Európa, Nyugat-Európa Atlanti-óceán partvidéke

Egy tökéletes nyaralásra vágyik? Hajózza körbe a Földközi-tenger legizgalmasabb úti céljait a Royal Caribbean International hajóival. A útvonalak érintik a gyönyörű horvát partokat, a dél olasz vizeket és a legszebb Görög-szigeteket! Válassza akár 7 akár, hosszabb hajóútjainkat a térség legszebb részeit fedezheti fel. Ne hagyja ki Észak-Európa legvarázslatosabb tájait és fővárosait se, a modern Helsinkitől egészen a fenséges Szentpéterváron töltött éjszakáig, Rigától Tallinig! Vagy a fenséges Brit-szigeteket és Írországot!
Galéria

Ázsia térsége

Séta az arannyal borított titokzatos városokban? A Szingapúrból, induló 3,4,5 vagy 7 éjszakás hajóútjainkon a régió leglenyűgözőbb részeit ismerheti meg, az élénk Kuala Lumpurtól a Kozmopolita Hong Kongon keresztül Phuket aranyló partjaiig, vagy a világörökség részét képező vietnámi Ha Long-öbölig. A Kínából induló útjaink akár Japán felé, akár Kínát érintve izgalmas élményeket kínálnak.
Galéria

Hawaii

Tüzes vulkánok, Gyönyörű vízesések ez Hawaii! Az aranyló homokos strandok, vízesések és buja erdők trópusi paradicsoma, az „Aloha állam” szigetvilága évente több mint 6 millió látogatót vonz. Los Angeles-től 4500 km-re a Csendes-óceán közepén fekvő, elzárt szigetcsoport egzotikus tájai és fényűző vendégszeretete gazdag élményeket kínál a fortyogó vulkánoktól és felejthetetlen szörfözéstől kezdve Polinézia bámulatos kulturális örökségéig.
Galéria

USA Nyugati-part / Csendes-óceán

Induljon felfedezni a Csendes-Óceán világát a Royal Caribbean International hajóival. Látogasson el San Franciscoba, fedezze fel Monterrey városát. De velünk nem hagyhatja ki Los Angeles városát, Catalina szigetét de San Diego city-t sem.
Galéria

Panama-csatorna

Hajózzon keresztül velünk ezen a csodán! Keskeny csatornákon navigál a hajónk, majd áthalad Miraflores, a Pedro Miguel és a Gatun Zsilipen, a világ legnagyobb mesterséges taván – a gatun tavon s így érkezik a Panama-csatornához. Itt hihetetlen látvány fogadja az hajó utasait az építészet és mérnöki munka e zseniális példája 80 kilométer hosszan húzódik az atlanti-parton fekvó Colón városától a Csendes-Óceán partján fekvő Panamavárosig.
Galéria

HAJÓOSZTÁLYOK & HAJÓK

Jobbnál jobb tengerjáró hajókkal teletűzdelt flottánk tagjai önmagukban is úti célok, ahol több mindent csinálhat, láthat és ízlelhet, mint valaha is képzelte!

ICON CLASS

Hajózzon a világ legnagyobb és legújabb tengerjáróin, az Icon osztályú hajók fedélzetén! Akár családjával, párjával vagy barátaival utazik, a hajó elképesztő kínálata biztos izgalmakat és páratlan kikapcsolódást ígér. Egy kis ízelítő mindebből: a valaha volt legnagyobb tengeri medence, pezsgőfürdők, rekordméretű vízicsúszdák, fedett víziszínház vízeséssel, jégaréna, úszóbár, bátorságpróba a tengeren, Central park és Royal sétány. A Star of the Seas 2025-ben pedig újabb szintre emeli az eddigi izgalmakat, kalandokat és pihenést!

OASIS CLASS

Oasis osztályú hajóink felejthetetlen élményt kínálnak utasainknak. A kilenc emeletnyi magasságban található drótkötél pálya, a Central park élő fái alatt tett séta teszi egyedülállóvá az osztály hajóit. 2024 júliusban érkezik a hajóosztály legújabb tagja, a Utopia of the Seas óriáshajó!

QUANTUM CLASS

Vadonatúj Quantum osztályú hajóink olyan technológia újdonságokat és látványos attrakciókat vonultatnak fel, melyekkel csak egy Royal Caribbean hajón találkozhat! A Royal Caribbean első, Quantum hajóosztályt képviselő hajója, a 2014 őszén debütált Quantum of the Seas drámai előrelépést képviselt a személyhajózásban, számos újdonságot, tengeren ezelőtt soha nem látott programot kínál fedélzetén. Ilyen például a RipCord by iFly szabadesés szimulátor, amely a kezdőktől a gyakorlott ejtőernyősökig, mindenki számára tálcán kínálja a lehetőséget, hogy biztonságos, szimulált körülmények között élvezzék a szédítő izgalmat. 2021 tavaszán érkezett a hajócsalád legújabb tagja, a Odyssey of the Seas, mely még tovább fokozza az izgalmakat!

FREEDOM CLASS

A boldog pihentető percektől a könnyed vidámságig mindent megtalál Freedom osztályú hajóink fedélzeten. Számos érdekes program, sok-sok szórakozási lehetőség várja 15 fedélzeti szinten. A Freedom osztályon minden megvan ami kell egy csodás hajóúthoz interaktív vízi vidámpark, szörfözés a fedélzeten vagy esti tánc a legfelső szinten nyitott night-clubban.

VOYAGER CLASS

Korcsolyázz, mássz falat, táncolj, sétálj a Royal Promenade-on, vásárolj, egyél és borozgass! Nincs két egyforma nap a Voyager osztályú hajóink fedélzetén.

RADIANCE CLASS

Merüljön el Radiance osztályú hajóink kényelmében. Fedélzeti kényeztetéseink bearanyozzák nyaralását. A Radiance osztályú luxushajóink bámulatos üvegbelsőjével tökéletesen harmonizál a finom berendezés és kárpit, melyeket művészeti alkotások és szobrok egészítenek ki. Ezen a hajóosztályon több a szabad tér és üvegbelső, erkély ezért pillanatok alatt elfeledkezünk arról, hogy egy hajón vagyunk.

VISION CLASS

Lássa másképp a világot Vision osztályú hajóink fedélzetén! A Vision hajóosztály kisebb és családiasabb a többi osztálynál. Napsütötte átriumok, fehér márványlépcsők, tematizált étkezők és társalgók jellemzik. A kaszinók, medencék, napozóteraszok mind-mind megtalálhatók,melyek mindenki számára tartogatnak meglepetéseket.