Celebrity Cruises

Wifi

 • Információ

  A fedélzeten 2 lehetőség van az online kapcsolat létrehozására.

  1. Vezeték nélküli internet-hozzáférés (Wi-Fi), Basic vagy Premium
  2. Vezetékes internetkávézók (iCafék) – A fedélzeten internetállomások állnak rendelkezésre, amelyek elhelyezkedése hajónként változik.

  A Starlinkkel – a világ legfejlettebb szélessávú műholdas internettel – hajózunk, hogy nagy sebességű kapcsolatot biztosítsunk Önnek a jobb fedélzeti élmény érdekében.

  Akár az e-mailek ellenőrzése, a pillanatok valós idejű megosztása vagy kedvenc műsorainak streamelése a legfontosabb az Ön számára, mi gondoskodunk róla. Wi-Fi csomagjainkat az Ön által kívánt kapcsolat szintjéhez és a szükséges eszközök számához igazítjuk. Foglalja le csomagját utazás előtt, és akár 10%-ot is megtakaríthat.

  Basic Wi-Fi szolgáltatásunkkal böngészhet a weben, e-maileket és üzeneteket küldhet a kiválasztott üzenetküldő alkalmazásokon keresztül. Ez egy nagyszerű lehetőség a nyaralás alatti kapcsolattartásra, de kérjük, vegye figyelembe, hogy az olyan funkciók, mint a nagyméretű fájlok e-mailben történő elküldése, a fényképek vagy videók megosztása a közösségi médiában, a streaming alkalmazások használata vagy a videóhívások csak a Prémium Wi-Fi-nkkel érhetők el. A Basic Wi-Fi csak az utazás előtti vásárláskor vagy az All Included szolgáltatással együtt érhető el.

  Posztolja és ossza meg nyaralási emlékeit a közösségi médiában a Prémium Wi- Fi-vel. Üzeneteket küldhet vagy videó-cseveghet barátaival és családjával, böngészhet az interneten, és e-maileket küldhet, akár nagyobb fájlok csatolásával is. Kedvenc streaming alkalmazásaiban videókat, filmeket, sorozatokat, és zenéket élvezhet.  Emellett streamelhet személyes eszközéről a kabinban található TV-re*.

  *A Premium Wi-Fi a Celebrity Edge, Celebrity Apex, Celebrity Beyond és Celebrity Ascent fedélzetén érhető el.

  Tájékoztató letöltése itt.

Italcsomag

 • Információ

  A büférendszerű étkezéseknél, valamint a grill- és snackbárokban Ön az alábbi italokat fogyaszthatja térítésmentesen: amerikai hosszú kávé, tea, tej, jeges víz, jeges tea, limonádé, gépi üdítők.

  Az ültetett ebédek és vacsorák során csak a jeges víz fogyasztása ingyenes, minden egyéb italért fizetni kell. Ugyancsak fizetni kell a bárokban fogyasztott alkoholos és alkoholmentes italokért.

  A Celebrity Cruises hajóútjain nem szolgálnak fel alkohol tartalmú italokat 21 év alatti utasoknak, kivéve azon hajóutak esetében (pl. Európa, Dél-Amerika), ahol a törvényes alkoholfogyasztás korhatára alacsonyabb (általában 18 év). Ebben az esetben a szülőnek a beszálláskor nyilatkozatot (Alcohol Waiver) kell aláírnia, hogy engedélyezi az alkoholfogyasztást.

  A Duty Free Shop-ban vagy a szárazföldi kikötések alkalmával vásárolt alkoholt az utas nem tarthatja magánál. Ezeket a hajóút utolsó napján viszi a személyzet a kabinokba.

  Akik törvényesen jogosultak alkoholfogyasztásra, azok a vendégek csak a beszállás napján vihetnek fel a fedélzetre egy üveg 750 ml-es bort vagy pezsgőt személyenként. Ezeket a kabinon belül kell elfogyasztani. Bármely nyilvános helyen történő fogyasztásukért dugódíjat kell fizetni. Javasoljuk, hogy minden vendég ezt az üveget a saját kézipoggyászában tárolja biztonsági okokból.

  Italcsomagok

  Az utasoknak lehetősége van italcsomagot vásárolni a hajóút teljes időtartamára. Javasoljuk, hogy vendégeink a kívánt italcsomagot a hajóút előtt vásárolják meg, hogy a legnagyobb kedvezményt élvezhessék a fedélzeti árakhoz képest. A vásárláshoz egyszerűen csak jelentkezzen be az Already Booked oldalra, és lépjen a „Plan my Cruise” menüpontra. Természetesen, a hajón is van lehetőség italcsomag vásárlására. Amennyiben All Included árazással készül a foglalás, a csomag már magában foglalja a Classic alkoholos italcsomagot és a Classic Wi- Fit. A Retreat árazás magában foglalja a Prémium alkoholos italcsomagot és Prémium Wi-Fit.

  Magában foglalja a korlátlan fogyasztását a következőknek: palackozott vizek, prémium kávék és teák, valamint a sörök, szeszes italok, koktélok, likőrök széles választéka. A borokat poharanként 10 dollárig tartalmazza. A palackozott borok 15%-os kedvezménnyel kaphatók.

  Élvezze a Classic csomagban felsorolt összes lehetőséget, plusz további italokat

  17 dollárig. A palackozott borok 20%-os kedvezménnyel kaphatók.

  Frissüljön fel prémium minőségű palackozott vízzel, többek között Evian, Perrier, San Pellegrino, Aqua Panna és Vitamin Water vízzel. Kényeztesse magát különleges kávékkal, organikus teákkal, palackozott jeges teákkal, a The Spa Café friss gyümölcsleveivel, smoothiekkal, üdítőkkel, Red Bull-lal és számos alkoholmentes koktéllal, amelyek biztosan oltják szomját.

  Az alábbi linken látható, hogy melyik italcsomag pontosan milyen italokat tartalmaz:

  https://www.celebritycruises.com/content/dam/celebrity/new-images/12_15_23_OB_SP_Drinks-Flyer_V4.pdf

  Tájékoztató letöltése itt.

Parti kirándulások

 • Információ

  A hajótársaság a kikötések alkalmával a parti kirándulások széles kínálatával várja utasait.

  A „Parti Kirándulások” pultnál (Shore Excursions Desk) minden szükséges ingformációt megkaphat, illetve jelentkezhet az Ön által kiválasztott kirándulásra. A kirándulás költségeivel pedig egyszerűen megterhelik majd a hajón nyitott számláját. A kirándulások természetesen nem kötelezőek: utasaink egyéni programot is kialakíthatnak, egyéni felfedezőutat is tehetnek a parton. Felhívnánk a figyelmét, hogy egyes kirándulások létszámhoz kötöttek, s amennyiben a csoport létszáma nem éri el a minimumot, a kirándulást törlik, illetve bizonyos túrákon limitált a résztvevőszám, ezért azt javasoljuk, hogy már a hajóút elején jelentkezzen a kiválasztott kirándulásokra. Bizonyos búvártúrákra kizárólag azon utasaink indulhatnak, akik felmutatják a képesítésüket igazoló dokumentumokat.

  A kirándulások lefoglalhatók a hajón, ill. a kabin lefoglalása után, az érvényes foglalási szám birtokában az interneten, a www.celebritycruises.com weblapon, az Already Bokked (Shore Excursions címszó alatt) is legkésőbb az indulás előtti 5 napig. Kivételt képeznek a Celebrity Xpedition galápagosi hajóútjai, amelyek esetében a hajóút ára sok egyéb közt már tartalmazza a parti kirándulásokat is.

  Tájékoztató letöltése itt.

Retreat

 • Sokkal több mint egy lakosztály

  A The Retreat® nem egy hely. Nem csak kényelem. Nem egy szolgáltatás. A The Retreat mindezek egyben és még annál is több. Egy páratlan nyaralási élmény, amely magában foglal minden egyes lenyűgöző lakosztályt, egy privát éttermet, egy exkluzív társalgót és egy napozóteraszt*, amely bármelyik all-inclusive üdülőhellyel vetekszik. A The Retreat minden vendége a gondosan összeállított kényelmi szolgáltatások* hosszú listáját élvezheti, beleértve a prémium italokat és a prémium Wi-Fi-t.

  Lapozható prospektus megtekintése.

  Részletes tájékoztató letöltése itt.

Parkolás Ravennában

CocoCay

 • Mennyibe kerül a Perfect Day CocoCay program?

  A CocoCay Perfect Day látogatásához nem kell belépődíjat fizetni. A CocoCay Perfect Day-en a legtöbb élmény ingyenes. Ezek közé tartozik az Oasis Lagoon, a Karib-térség legnagyobb édesvizű medencéje, a hajótörést szenvedett Captain Jill galleon hajója csúszdákkal és vízágyúkkal, és a valaha volt legnagyobb Splashaway Bay aquaparkunk. A Chill Island® és a South Beach homokos partjain rengeteg ingyenes napernyő és napozóágy, valamint megannyi tengerparti élmény várja a nyaralókat. A kalandok között pedig ingyenesen töltekezhetnek az utasok a szigeten található öt étteremben.

  Az ingyenes szolgáltatásokon felül fizetés fejében olyan további, egyedülálló élményekkel gazdagodhatunk, mint a Thrill Waterpark Észak-Amerika legmagasabb csúszdájával, a Coco Beach Club, a Bahamák első tenger felletti bungalóival, és az Up, Up & Away héliumos hőlégballon, melyről a Bahamák legmagasabb kilátását élvezhetjük. Az árak szezononként változnak, de foglalási számmal a Cruise Planner-ben megtekinthetők a legfrissebb árak és kedvezmények.

  Tájékoztató letöltése itt.

 • Ingyenes szolgáltatások

  Ingyenes szolgáltatások

  Kategória

  Élmény / szolgáltatás

  Adrenalindús élmények

  Splashaway Bay℠

   

  Captain Jill℠ Galleon

   

  Étkezés

  Skipper’s Grill

   

  Chill Grill

   

  Snack Shack

   

  Medencék

  Oasis Lagoon® napággyal és napernyővel

   

  Strandok

  Breezy Bay at Chill Island® napággyal és napernyővel

   

  South Beach sportpályákkal, napággyal és napernyővel

   

  További szolgáltatások

  édesvizes zuhanyzó

   

  minibuszos közlekedés

   

  akadálymentes megközelítés kerekesszékesek számára

   

 • Fizetős szolgáltatások*

  Fizetős szolgáltatások*

  * Az árak és az árazás módszerei előzetes tájékoztatás nélkül, szezononként változhatnak.

  Minden bár és önkiszolgáló sörállomás a la carte árazás szerint működik.

  Kategória

  Élmény / szolgáltatás

  Árazás

  Részletek

  Adrenalindús élmények

  Thrill Waterpark®

  13 db csúszdával, hullámmedencével, kalandmedencével, ingyenes étkezéssel a Snack Shack-ben, napággyal és napernyővel

  belépődíj személyenként

  0-3 éves korig ingyenes

  Bungaló bérlés:

  ingyenes belépés akár 6 fő részére

  kizárólag teljes napos bérlés

  szezontól függő árazás

  Thrill Waterpark® + Zip Line kötélpálya

  csomagdíjak személyenként

   

  Zip Line kötélpálya

  díj ellenében

  Csak zárt cipőben vehető igénybe

  Up, Up & Away héliumos hőlégballon

  személyenként, díj ellenében

  0-3 éves korig ingyenes
  Maximum 30 vendég számára.

  Előfoglalható a Cruise Planner-ben

  belépőjegy váltható a szigeten is

  Strandok

  Coco Beach Club®

  a díj tartalmazza többek között a belépést a prémium strandra, a klubházba, az infinity medencébe, az ingyenes étkezést exkluzív étteremben prémium menüvel, a napágyakat és a napernyőket

  belépődíj személyenként

  0-3 éves korig ingyenes

  Bungaló bérlés: ingyenes belépés akár 8 fő részére

  Étkezés

  Captain Jack’s®

  a la carte

  Menü szerinti árazás minden vendégnek, beleértve a Crown and Anchor Society tagokat és a lakosztályos utasokat is

  További szolgáltatások

  bungalók és napágyak szerte a szigeten

  bérleti díj ellenében

   

  Strandfelszerelések (kajak, snorkel stb.)

  bérleti díj ellenében

   

  parti kirándulások

  díj ellenében

   

   

 • Perfect Day térkép