SPECTRUM OF THE SEAS, AZ ÚJ ROYAL CARIBBEAN CSODÁJA

A ROYAL CARIBBEAN HAJÓTÁRSASÁG ÚJABB RÉSZLETEKET OSZTOTT MEG A 2019 JÚNIUSÁBAN ÚTNAK INDULÓ LEGÚJABB GYÖNGYSZEMÉRŐL, A 4.246 FŐT BEFOGADÓ SPECTRUM OF THE SEAS TENGERJÁRÓRÓL.

A SPECTRUM LESZ AZ ÚJ QUANTUM ULTRA CLASS ELSŐ HAJÓJA, MELYET KIFEJEZETTEN A KÍNAI PIACRA ÉPÍTENEK.

A Spectrum várhatóan 2019 áprilisában egy 51 éjszakás világkörüli úttal debütál, Barcelonától Shanghai-ig és útja során 13 országot érintve érkezik meg bázis-kikötőjébe. Ezen az úton az érdeklődők 5 szegmensben vehetnek részt. 2019 telén ünnepi útjait már Hongkongból indítja a Spectrum.

Spectrum of the Seas éjszaka

Újdonságok
A Spectrum lesz az első Royal Caribbean hajó, melyen megjelenik a flotta új, exkluzív, csak lakosztályok részére fenntartott területe. Ez a privát, elzárt terület a hajó elején lesz található a 13-tól a 16-ik szintig, melyet az Arany és Ezüst lakosztályok utasainak tartanak fenn, ahová csak speciális kártyával és külön lifttel lehet bejutni, s ahol külön étterem és társalgó várja a vendégeket.
További különlegessége az Erkély, egy nyitott tér, mely a cég szerint a „legjobb fedélzeti kilátást” fogja nyújtani, és a Boutique, egy privát vásárló rész kizárólag a lakosztályok vendégei részére.

Spectrum of the Seas Családi lakosztály fürdőszoba

Family suites – családi lakosztályok
A Spectrumon is megtalálható lesz a Royal family suite (családi lakosztály), mely az idén átadott Symphony of the Seas egyik újdonsága. A kétszintes lakosztály 11 főt tud fogadni 3 hálószobával, melyek közül az egyik kilóg a víz fölé. A lakosztály különlegességei a két szintet összekötő csúszda és a közös játéktér, ahol mindenki együtt nézhet filmeket, játszhat video játékokat vagy karaokézhat.

Specturm of the Seas Családi Lakosztály

Sky Pad
A Spectrum utasai is megismerhetik a SkyPad virtuális világát, melyet a Royal Caribbean az Independence és a Mariner of the Seas hajók 2018. évi felújításakor építettek be a hajón. A SkyPad egy különleges élmény, mely egyesít egy bungee trambulint egy virtuális világgal. A virtuális szemüveg segítségével a vendégek választhatnak, hogy egy intergalaktikus vagy egy mese világban szeretnének ugrálni, vagy csak szemüveg nélkül egyszerűen ugrálni.

Spectrum of the Seas Sky Pad

Új étkezési lehetőségek
Az egyszerre 1.844 vendéget befogadó három szintes központi éttermen kívül, a Spectrumon is megtalálható lesz a Windjammer büfé-étterem, mely 20 %-kal nagyobb lesz, mint a többi Quantum osztályú hajón, és a kínai és a nemzetközi konyha ízeit is felsorakoztatja majd.
További éttermek a Wonderland Dadong, ahol a kínai séf Dong Zhenxiang kreációi várják a vendégeket, valamint a Jamie Oliver nevével fémjelzett Jamie’s Italian, és a Chops Grille.
A Spectrumon mutatkozik be a Royal vadonatúj vendéglátóhelye a Leaf and Bean, egy tradicionális tea- és kávéház a hajó korzóján, ahol teát, kávét és kínai illetve európai édességeket kínálnak.

Szórakoztatás
A Spectrumon debütál a Star Moment, a Royal első, speciálisan karaoke bárnak tervezett szórakozóhelye. A Two70 bár és társalgó is megújul, a legmodernebb Vistarama technológiával és digitális show technikával, valamint hat mozgékony Roboscreennel.
A legfelső szinten található sportkomplexum, a SeaPlex ad helyet a dodzsem pályának, a görkorcsolya pályának és a kosárlabdapályának, ahol valósághű falak és padló biztosítja az interaktív élményt a vendégek számára.
Természetesen a Spectrumon is megtalálható lesz a NorthStar, a 90 méter magasba emelkedő kilátó, az iFly, a szabadesés szimulátor, valamint a FlowRider, az ellenáramú szörf-medence.