MEGÉRKEZETT A VILÁG LEGNAGYOBB ÓCEÁNJÁRÓJA – VIDEÓ

A Tengerjáró Csapata már látta és kipróbálta! 

A Royal Caribbean izgatottan mutatta be legújabb óriás hajóját, a Symphony of the Seas újdonságait. A hajótársaság szokásához híven ismét számos újdonsággal várja a kalandokat kedvelő családokat. A Symphony of the Seas nemcsak a világ legnagyobb hajója, de egyben a legtöbb sport- és szórakozási lehetőséget hozta el a fedélzetre.

 

ÚJ KALANDOK, ÚJ ÉLMÉNYEK VÁRJÁK A VILÁG LEGNAGYOBB ÓRIÁSHAJÓJÁN

2018-as nyári szezonban a Földközi-tengeren, hajóutak már 793.- EUR-tól/fő + kikötői illeték

  • belső kabinban:                                                 793 EUR-tól/fő + kikötői illeték
  • ablakos, tengerre néző kabinban:                  868 EUR-tól/fő + kikötői illeték
  • balkonos, tengerre néző kabinban:               1025 EUR-tól/fő + kikötői illeték

Az árak a szabad kapacitás függvényében változhatnak!

A tájékoztató árak tartalmazzák: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A tájékoztató árak nem tartalmazzák: kikötőbe utazás és visszautazás költségét, a kikötői illetéket (94 EUR / fő) , a kötelezően fizetendő szervízdíjat (94 EUR / fő / 7 éj), személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalok, internet használatot, parti kirándulásokat, útlemondási biztosítást 1,3%.

MÉG TÖBB INFORMÁCIÓ A SYMPHONY OF THE SEAS ÓRIÁSHAJÓNKRÓL

ULTIMATE ABYSS Merész vendégeink átélhetnek egy adrenalin fröccsöt, miközben 30 métert csúsznak új 10 emeletes csúszdánkon. Több, mint 45 méterrel a tenger felett induló két csúszdánk a legmagasabb, amit hajó fedélzetén valaha építettek.

FLOWRIDER® Lovagolja meg a hullámokat, a világ első fedélzeti szörfszimulátorán. Akár néző, akár kezdő vagy profi szörfös, mindenki kipróbálhatja a deszka rejtelmeit.

ZIP LINE Próbálja ki a lélegzetelállító kötélpályát. Kilenc emelet magasban, ez az izgalmas csusszanás madártávlatból mutatja meg a hajót.

LOFT LAKOSZTÁLYOK A legmodernebb kétszintes, üvegfalú lakosztályok, kilátással a tengerre, 186 m2 kényelemmel a feltöltődéshez.

SPLASHAWAY BAY Ez legújabb és legnagyobb vízi kalandparkunk, mely csúszdákkal, vízágyúkkal, vízeséssel és hatalmas vödrökkel várja a legkisebbeket.

PERFECT STORM VÍZICSÚSZDÁK Óriási vízicsúszda triónk a Typhoon, a Cyclone és a Supercell, egy igazi vadvízi élménnyel várja, mielőtt a végén egy hatalmasat csobban.

AQUATHEATRE® Este a színházkedvelőket elkápráztatják a látványos előadások, ahol víziakrobaták lélegzetelállító mutatványai szórakoztatják a közönséget.

BOARDWALK® Sétáljon végig a Boardwalkon és élvezze a régi idők bűbáját. Vásári forgatag, lezser étkezdék és középpontban a faragott körhinta, mely kicsiknek és nagyoknak élmény egyaránt.

BIONIC BAR A Makr Shakr által irányított Bionic bárban robotok készítik el és szolgálják fel az Ön által megálmodott koktélt, bármilyen különleges is legyen.

CENTRAL PARK® Trópusi növényekkel beültetett gyönyörű nyitott tér, padokkal, étkező teraszokkal és nyugodt légkörrel.

ROYAL PROMENADE Egy nyüzsgő sétálóutca, üzletekkel, bárokkal, éttermekkel és a Rising Tide bárral, mely három szint között mozog le és fel, miközben vendégei italukat szürcsölgetik.

VITALITY AT SEA Kényeztesse testét, lelkét és elméjét, egy jó masszázs vagy jóga segítségével, vagy mozgassa meg izmait a tengerek legnagyobb spa és fitneszközpontjában.