8 ÚJ PROGRAMLEHETŐSÉG AZ EXPLORER OF THE SEAS FEDÉLZETÉN

Ha már voltál hajóúton és úgy gondolod, mindent kipróbáltál, amit lehetett, akkor az Explorer of the Seas új kalandjai biztosan téged is mozgásba hoznak!

Futurisztikus lézerharc, elképesztő sebességű csúszdák, névre szóló karamellás latté a Starbucks –ban: és ez még csak egy része a Royal Caribbean hajótársaság 100 millió dollárból megújuló luxus óceánjárójának új programlehetőségei közül!

A világ legnagyobb hajótársaságaként számon tartott Royal Caribbean Cruises, a több mint 1 billió dollár összértékű, Royal Amplified programja keretében már több hajóját is megújította – a legújabb kiszemelt pedig a 2020 májusában újragondolva bemutatkozó Explorer of the Seas óceánjáró.

A 2010-ben először vízre bocsátott Explorer of the Seas már eddig is számos szemrevaló szórakozási lehetőséggel várta a kalandorokat 300 méter hosszú fedélzetén, elég ha a legnépszerűbbnek számító 9-lyukú golfpályát, a korcsolyapályát vagy a tengerszint felett 61 méter magasságú mászófalat említjük. De hova lehet ezt még tovább fokozni?

1. A Perfect Storm csúszdaduó
A társaság más hajóin óriási népszerűségnek örvendő Perfect Storm csúszdaduó 2020-tól már az Explorer of the Seas fedélzetén is várja az adrenalin löketre szomjazókat. A bátor vállalkozó szelleműek a Cylone és Thypoon kanyarulataiban egymással versenyezve tapasztalhatják meg a végtelen száguldás semmihez sem fogható élményét.

2. Újragondolt medencekomplexum
Az üdülőhelyek hangulatát idézi a hajó megújult medencekomplexuma, ahol a nap vagy a csillagok fénye alatt töltődhetünk fel a napágyak, függőágyak vagy a medencében elhelyezett pihenőszékek tengerében. A napsugarak örök szerelmeseit pedig az újratervezett felnőtt napozó terasz várja.

3. Koktél a Lime& Coconut bárban
A Royal Caribbean ikonikus Lime& Coconut bárja az Explorer of the Seas fedélzetére is beköltözik, színes koktéljaival és élőzenével teremtve meg a hamisíthatatlan karibi hangulatot.

4. Új kulináris élvezetek
A bárok és éttermek szerénynek eddig sem nevezhető kínálata tovább bővül. A Giovanni’s Kitchen levegőben dobált pizzái frissen a kemencéből érkeznek a tányérunkra, a Playmakers 52 kijelzővel várja a sport szerelmeseit, a Johnny Rockets Express hűsítő amerikai shakejei pedig a medenceszinten csábítanak a diétánk felfüggesztésére.

5. Névre szóló Starbucks kávé
A rohanós reggelek örök favoritja ezúttal a délelőtti lustálkodás elengedhetetlen kiegészítője lehet, ugyanis a Starbucks névre szóló kávékülönlegességei már az Explorer of the Seas kalandorait is kikapcsolódásra hívják.

6. Lézerharc Kristály Városban
A korcsolyapályát is magában foglaló Studio B bővül a lézerharc lehetőséggel, ahol a futurisztikus Kristály Város két klánja küzdhet meg a túlélésért.

7. Óceáni kalandok a legkisebbeknek is
A díjnyertes Adventure Ocean gyermekmegőrző is új életre kel a beruházás keretében. A 6-12 éves gyerkőcök saját kalandra indulhatnak a tudományt, technikát és művészetet ötvöző játékok világában; míg a legkisebbek kiscsoportokban élvezhetik a számukra kialakított érdekes tereket.

8. Exkluzív társalgó fiataloknak
A szüleik társaságától kicsit elszakadni kívánó tinédzsereket pedig az új, exkluzív társalgó várja, ahol a legújabb filmek és videojátékok társaságában biztosan kellemesebben telik az idő.

Az új programok fényében talán kicsit elhomályosodik az úszó szórakoztató központ első úti célja, ám emellett sem érdemes szó nélkül elsiklani! A mediterrán térségben 7-9 éjszakára foglalható hajóutak Rómából indulva, olyan gyönyörű vidékekre repítenek, mint Olaszország gyöngyszemei, Santorini vagy Mykonos.

Szeretnéd az Explorer of the Seas fedélzetén felfedezni ezeket a lenyűgöző úti célokat? Akkor foglald le helyedet már most a 2020 májusától elérhető hajóutakra!