BAHAMÁK

FÜRDÉS, VITORLÁZÁS, SNORKELING EZ A BAHAMÁK

INDULJON MIAMI VAGY FORT LAUDERDALE VAGY PORT CANAVERAL KIKÖTŐJÉBŐL, S HAJÓZZON VÉGIG A RAGYOGÓ KÉK ÉG ALATT KEY WEST ÉS COCOCAY PARTJAIIG.

Nassau, Bahamák: Nassauban a modern kifinomultság keveredik a régies bájjal. A 14. századi francia kőkolostort és a többi lenyűgöző történelemi látnivalót semmiképp se hagyja ki. A New Providence trópusi szigetén a fehér homokos strandok mentén hihetetlenül szép türkizkék a tenger.

Labadee, Haiti: Labadee a Royal Caribbean International saját idilli szigete a Karib térségben. Természetes strandok és izgalmas vizisport lehetőségek várják az utasokat nagy szép környezetben. Nézzen le a félszigetre 122 méter magasból vízi ejtőernyőzés közben vagy vásároljon a helyi kézművesek gyönyörű kézzel készített munkáiból.

Cococay, Bahamák: CocoCay csendes szigete vakítóan fehér homokjával és szép környezetével a kalandok és a kikapcsolódás igazi otthona, amelyet megint csak kizárólag a Royal Caribbean International utasai látogathatnak meg. Fedezze fel a sziget csodálatos tájait, búvárkodjon a kristálytiszta vizű tengerben vagy csak pihenjen és dőljön hátra…

Fort Lauderdale, Florida: A bahamai régió ideális kiinduló ill. végpontja a Miami-tól északra fekvő Fort Lauderdale. A város 10km hosszú strandja a fürdőzők paradicsoma. Számos szórakozási lehetőség közül az egyik; Menjen el egy kirándulásra hidroplánnal, mely Everglades nemzeti park legszebb tájvédelmi területeit érinti.

Cozumel, Mexikó: Tulum városának fő nevezetessége a 12 m magas sziklán elhelyezkedő piramis alakú El Castillo a maja építészet egyik igazi remeke. A Chankanaab víz alatti világába az Atlantis tengeralattjáró fedélzetén szállhatnak le az utasok.

Foglalás

Amit nem lehet kihagyni

Bay of Islands, Új-Zéland: a 144 szigetet magába foglaló 16 km széles öböl, amelyben pingvinek, cetek élnek, világszerte híres a nagy halak kifogásáról, szépségéről és festői tájairól is.

Brisbane, Queensland: Ausztrália harmadik legnagyobb városa valósággal lüktet az élettől. Nézelődjön a világszínvonalú galériákban, merüljön el a kávéházi kultúrában, napfürdőzzön a South Banken, vagy kóstoljon bele a szabadtéri kalandokba.

Airlie Beach, Queensland: a Whitsunday Islands (Nagy Korallzátony) felé induló túrák kiindulópontja, a turisták és a helyiek körében is egyaránt népszerű. Ez a kicsi, de bájos, fákkal szegélyezett part mindenkinek tud valamit nyújtani: kalandot, kényelmet és pihenést.

Hobart, Tasmania: Tasmania fővárosa híres a vízparton álló homokkő raktárépületeiről, azaz a Salamanca Placeről: kószáljon a dokkokban, üldögéljen a főtéren, piknikezzen a napernyők alatt. A közelben találhatók Mount Wellington és a Coal Valley kellemes pincéi.

Sydney, Ausztrália: Ausztrália legnagyobb, legrégibb és legsokszínűbb városa. Barangoljon a homokkő hegyfokon, a világhírű szörfözésre alkalmas partokon és a homokos öblökben. Hajózzon át jachttal a Harbour Bridge alatt, ússzon a Bondi Beach-en vagy figyelje a világot, miközben helyi ételeket fogyaszt az egyik forgalmas utca kávézójában.

Foglalás