HAWAII

TÜZES VULKÁNOK, GYÖNYÖRŰ VÍZESÉSEK EZ HAWAII

AZ ARANYLÓ HOMOKOS STRANDOK, VÍZESÉSEK ÉS BUJA ERDŐK TRÓPUSI PARADICSOMA, AZ „ALOHA ÁLLAM” SZIGETVILÁGA ÉVENTE TÖBB MINT 6 MILLIÓ LÁTOGATÓT VONZ. LOS ANGELES-TŐL 4500 KM-RE A CSENDES-ÓCEÁN KÖZEPÉN  FEKVŐ, ELZÁRT SZIGETCSOPORT EGZOTIKUS TÁJAI ÉS FÉNYŰZŐ VENDÉGSZERETETE GAZDAG ÉLMÉNYEKET KÍNÁL A FORTYOGÓ VULKÁNOKTÓL ÉS FELEJTHETETLEN SZÖRFÖZÉSTŐL KEZDVE POLINÉZIA BÁMULATOS KULTURÁLIS ÖRÖKSÉGÉIG.

Foglalás

Amit nem lehet kihagyni:

Ohau, Hawai: A szigetcsoport harmadik legnagyobb tagja Hawai leglátogatotabb és legnépesebb sziget. A Kulturális programokkal teli nagyvároson kívűl Oahu gyönyörű tájakat kínál buja ültetvényekkel, trópusi strandokkal és szörf paradicsomjaival.

Molokai és Maui, Hawai: Oahu és Maui között a kicsiny Molokai turisztikailag sokkal fejletlenebb szomszédainál. A legtöbb látogatóját elbűvöli lágy életritmusával, virágos déli partszakaszával és a világ legmagasabb sziklái előtt fekvő nemzeti parkkal a Kalaupapa Nemzeti Park. Maui a sziget csoport második legnagyobb tagja mozgalmas üdülőkkel sokféle vízisport lehetőséggel valamint itt található a Haleakala vulkán is.

Kauai, Hawai: A sziget csoport legöregebb tagja a Kauai sziget. Sziklák, szakadékok, smaragd zöld növények jellemzik a szigetet. A „Kert-Szigeteként” is ismert Kauai a Haeai sziget csoport talán legszebb tagja. A Kilauea Point a világ egyik legszebb strandja, a Waimea Canyon elképzelhetetlenül szép, ezeket mindenképpen keressük fel.

Hawai sziget: A Hawai sziget más néven a „Nagy-Sziget” több, mint kétszer nagyobb mint az összes sziget együtt véve. Itt található a föld legmasszívabb hegye, az óceán fenekéről több mint 9150 m magasba emelkedő Mauna Loa valamint a Kiauea a föld legaktívabb tűzhányója.

Foglalás