MEGÚJUL A ROYAL CARIBBBEAN INTERNATIONAL FREEDOM OF THE SEAS LUXUSHAJÓJA!

Freedom of the Seas, FR, Aerial, Overhead, Freedom class

116 MILLIÓ DOLLÁRBÓL ÚJUL MEG A ROYAL CARIBBEAN LUXUS ÓCEÁNJÁRÓJA!

A ROYAL AMPLIFIED PROGRAM KERETÉBEN NEGYEDIKKÉNT MEGÚJULÓ FREEDOM OF THE SEAS FEDÉLZETÉN FUTURISZTIKUS LÉZERHARC ARÉNA, DÍJNYERTES GYERMEKMEGŐRZŐ CENTRUM ÉS A LEGÚJABB KONZOLJÁTÉKOKKAL FELSZERELT TINI SAROK IS VÁRJA MAJD A KALANDOROKAT!

A Royal Amplified fantázianév alatt futó, több mint 1 billió(!) dolláros gigaberuházás keretében a Royal Caribbean hajóstársaság Independence, Navigator és a Mariner of the Seas óceánjárói után a Freedom of the Seas fedélzete is teljesen friss külsővel és új izgalmas programlehetőségekkel gazdagodik.

A Karib-térségben közlekedő Freedom of the Seas 13 év után ölt új külsőt, azért, hogy a technológiai fejlődéshez és így a vendégek elvárásainak és igényeinek bővüléséhez igazodni tudjon és továbbra is a felejthetetlen vízi és szárazföldi kalandokat kínáló luxus pihenés megtestesítője lehessen.

Adrenalin löket után édes a pihenés

Ahogyan a többi megújult hajón, 2020-tól a Freedom of the Seas fedélzetén is új izgalmakra hívja az adrenalin szerelmeseit a Perfect Storm csúszda komplexum. Hajmeresztő kanyarok és az első úgynevezett „bumeráng-stílusú” csúszda a tengeren, ahol a legbátrabbak megtapasztalhatják a szabadesés érzését! A mini-matrózokat pedig a színpompás csúszdákkal, csobogókkal és szökőkutakkal meseszerűvé varázsolt Splashaway Aquapark várja. Majd az izgalmak után megpihenve elszürcsölhetünk egy koktélt vagy gyümölcslét a Lime and Coconut poolbárban.

Összecsapás Kristály Városban

Egy távoli jövőben, a Nap kiégése után végtelen éjszaka uralja a Földet. Az újjászületett bolygót a Jetik és a misztikus Hóváltók népesítik be, akik a kihalás szélére kerülnek. De vajon melyikük lesz képes a túlélésre? A Crystal City futurisztikus lézerharcában a klánok sorsa csak a bátorságon és a kitartáson múlik!

Újratervezett programok kicsiknek és nagyoknak

Az Adventure Ocean gyermekmegőrző is megújul a beruházás keretében, ahol a kisebbek a tudományt, technikát és művészetet ötvöző új játékos programokat kapnak; a technika világában otthonosan mozgó fiatalok pedig videójátékozás, zenehallgatás vagy közös filmezés keretében szerezhetnek új barátokat.

Új ízek a gasztronómia szerelmeseinek

Az átalakítás az étterem szekciót is érinti. Látványkonyhán készített pizza a Giovanni’s Italian Kitchen teraszán, ínycsiklandó burritó az El Loco Fresh mexikói étteremben, burger hideg sörrel a Playmakers Sport bárban vagy friss halból készült sushi az Izumi japán étteremben – nehéz a választás.

A 116 millió dollárból megújuló Freedom of the Seas 2020 márciusában indul első útjára San Juan-ból és hívja 7 éjszakás felejthetetlen karib-tengeri kalandra vendégeit. Te csatlakozol hozzájuk?
Foglald le utazásod már most és fedezd fel elsőként a Freedom of the Seas megújult fedélzetét!