CELEBRITY CRUISES – CELEBRITY EDGE & FELÚJÍTÁSI PROGRAM

CELEBRITY REVOLUTION- DIMENZIÓVÁLTÁS AZ 5*-OS HAJÓUTAK PIACÁN

ÁTFORMÁLNI AZ UTASOK VILÁGRÓL ALKOTOTT ELKÉPZELÉSÉT- EZZEL A SZERÉNYNEK KICSIT SEM NEVEZHETŐ ÜZENETTEL HARANGOZTA BE A CELEBRITY CRUISES LUXUS HAJÓTÁRSASÁG NAGYSZABÁSÚ FEJLESZTÉSEIT, MELYNEK KERETÉBEN 500 MILLIÓ DOLLÁRBÓL KÉSZÜLNEK DIMENZIÓVÁLTÁSRA AZ 5*-OS HAJÓUTAK PIACÁN.


A többszörösen díjnyertes, modern luxus szinonimájaként ismert Celebrity Cruises hajótársaság a kezdetek óta arra törekszik, hogy utasainak olyan felejthetetlen élményeket kínáljon, melynek minden pillanatára emlékezni fognak életük végéig. Kényelmes kabinok, elegáns közösségi terek, kiváló konyha, figyelmes kiszolgálás és több mint 280 izgalmas úti cél- hova lehet ezt még fokozni?

Nos, ők hisznek benne, hogy ettől is van még feljebb, ezért kezdtek bele hajóik 500 millió dolláros fejlesztésébe, melynek célja, hogy a Celebrity Revolution program keretében 2024-ig teljesen új dimenzióját nyissák meg a luxushajózásnak.

„Az iránti elkötelezettségünk, hogy átalakítsuk vendégeink világról alkotott elképzelését, nem ismer határokat. Díjnyertes hajóinkat azért alkottuk, hogy olyan élményeket adhassunk utasainknak, amit valóban megérdemelnek.” – vallja büszkén Lisa Lutoff-Perlo, a Celebrity Cruises hajótársaság Vezérigazgatója.

A nagyszabású újratervezés első lépése az idén decemberben vízre szálló Celebrity Edge átalakítása, átadása, majd pedig Kelly Hoppen dizájner irányításával elkezdődik a többi hajó folyamatos fejlesztése is. A 2018-2024 között tervezett átalakítás végeztével a társaság összes hajóját a nyugati és keleti kultúra találkozásából született, letisztult vonalakkal és meleg, barátságos légkörrel leírható, modern luxus jellemzi majd.
„A hálószobád ahol alszol és felébredsz, a két legfontosabb időszaka a napodnak, különösen nyaralás alatt. A legfontosabb eleme a munkának az volt, hogy a tér és a luxus harmóniájából az otthontól távol is otthont teremtsünk. Azt hiszem, ezt a célt tökéletesen sikerült teljesítenünk.” – jellemzi Hoppen az újratervezett luxushajókat.

A kabinok és közösségi terek mellett a lakosztályok is megújulnak, melyeket a Hirsch Bedner Associates ( HBA) dizájn vállalat gondolt újra a modern luxus jegyében. A megújult lakosztályok a boutique hotelek minden részletében különleges hangulatát idézik- ahol minden alkalommal más és más részletben gyönyörködik az ember, mikor a szobába belép.

Tapasztald meg első kézből a luxushajózás új távlatait

A dimenzióváltó program első lépéseként bemutatkozó Celebrity Edge hajó 2018 decemberében száll vízre. Itt debütál az úgynevezett „Magic Carpet”, mely a világ első konzolos terasza, ami 13 emelet magasban emelkedik a tenger fölé, páratlan kilátást nyújtva a kényelmes fotelekből. A napfény szerelmeseit kifejezetten felnőtteknek fenntartott napozóterasz várja, a tetőkerti lazulást pedig frissen sült grill ételek teszik emlékezetessé.
A medence szint újdonsága a kétemeletes jakuzzi valamint a kifelé tekintő privát pihenőkabin. Szintén a nyugodt kikapcsolódást szolgálja a Suit Class utasok és a Captain’s Club Zenith tagok részére fenntartott Retreat Lounge. Ez egyfajta menedékhely a hajó nyüzsgő forgatagában, könyvekkel, finom italokkal és óriás-képernyős TV-kel.
Emellett az éttermek is átalakulnak és olyan új üzletek várják majd vásárlóikat, mint a Hublot vagy a John Hardy.

Foglald le utazásod már most a Karib-és a mediterrán térségben közlekedő Celebrity Edge luxushajóra és tapasztald meg első kézből, hogy mit is jelent a dimenzióváltás az 5*-os hajóutak esetében!