A BAHAMÁK ÉS COCOCAY 3 VAGY 4 ÉJSZAKÁS RÖVID HAJÓUTAK 2023-2024

COCOCAY – ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL – PRIVÁT SZIGET

CocoCay és a Bahamák – ragyogó kék víz, a gyönyörű strandok és fantasztikus élmények.

Vízipark, Észak-Amerika legmagasabb csúszdájával
Az úgynevezett Thrill Waterpark az adrenalin függők új álom úti célja! A 13 csúszdával felszerelt vízipark még nem is számítana „nagy durranásnak”, ha nem itt épült volna meg az észak-amerikai térség legmagasabb, egész pontosan 135 méter magas vízi csúszdája, a Daredevil’s Peak. Emellett a Karib-térség legnagyobb hullámmedencéje és édesvizes medencéje is itt várja a kikapcsolódást keresőket.

Lebegő kilátó
Az Up, away and away gyakorlatilag egy hatalmas hélium ballon, mely több száz méterre a sziget fölé emelkedik, ahonnan a vendégek gyönyörködhetnek a végtelen kék víz és a sziget látványának panorámájában.

Speciális strandok
A csúszdapark forgatagától távol két speciális strandot is kialakítottak a szigeten. A Chill Beach kifejezetten nyugodt, koktélozós, szundikálós pihenéshez készült, a South Beach pedig a sportos nyaralók törzshelye – strandröplabda pályával, SUP deszkákkal és üvegfenekű kajakokkal.
Szintén inkább a nyugodt, elegáns környezetre és válogatott vendégkörre vágyó utazóknak szólnak a Coco Beach Club szolgáltatásai, vízre épített bungalókkal és saját személyzettel.