Egy úti cél. Egy kaland. Egy életre szóló élmény

Egy úti cél. Egy kaland. Egy életre szóló élmény

Mindig emlékezni fog ezekre a szigetekre, amelyeket mintha elfelejtett volna az idő. A Galápagos-szigeteken modern felfedezőként barangolhatunk egy meseszerű tájon, találkozhatunk ősi teknősökkel, különleges madarakkal és csodálatos állatokkal.
Hét napon keresztül Darwin nyomdokaiban járhatunk, a napi kettő parti kirándulás keretében újabbnál újabb felfedezéseket tehetünk, hasonló érdeklődésű emberek társaságában.
A hajóink mindegyike, ahová este visszatérünk olyan különlegesek, mint a kinti táj. Úgy, mint a fényűző, 100 utast befogadó, minden típusú lakosztályt kínáló Celebrity Flora – az első és egyetlen tengeri üdülőhely a régióban, amely megkapta a Forbes Travel Guide négycsillagos minősítést, vagy a népszerű 48 utast befogadó Celebrity Xpedition, vagy a meghitt 16 vendéges Celebrity Xploration.
Minden, amire szükség van – lenyűgöző szállások, fényűzően megkomponált ételek, különleges italok, korlátlan Wi-Fi szolgáltatás.
A 17 évnyi díjnyertes galápagosi hajóút után még tovább bővítettük a felfedezésre váró és a Celebrity Cruises-zal elérhető világ határát, a 10-16 éjszakás dél-amerikai all inclusive ajánlatainkkal.
Fedezze fel a különleges atmoszférájú Quitót, Ecuador fővárosát, a misztikus Machu Picchut, magasan az Andokban, a történelmi Limát, Peru tengerparti fővárosát, és a bájos Cuzcot, az inkák ősi városát – légi transzferekkel, ötcsillagos szállásokkal és túrákkal.
Csatlakozzon hozzánk egy ritka, életet megváltoztató élményre!