NON-REFUNDABLE DEPOSIT PROGRAM

Az ún.” nem visszatéríthető depozit-os” (NRD-s) árak az aktuális akciós áraknál is kedvezőbbek lehetnek, és további extrák járhatnak hozzájuk (pl. Onboard Credit).
Természetesen megmaradnak az eddigi normál, ill. akciós árak is, amelyek foglalása esetén az eddigi foglalási, lemondási feltételek érvényesek. Ezeket is ki lehet választani, ha nem az NRD-s árat szeretné foglalni, kivéve a garanciális kabinkategóriákat ( ZI, YO, XN, XB, WS), valamint a Grand Suite és az ennél magasabb lakosztály kategóriákat. Ezek mostantól csak az NRD árprogram árai és feltételei szerint foglalhatók!

Az NRD kóddal jelölt ár Non-Refundable-Deposit-ot (nem-visszatéríthető depozitot) tartalmaz, mely része a foglaláskor fizetendő előlegnek.

Amennyiben az NRD kódos foglalás lemondásra kerül a hajóút megkezdése előtt 50 nappal, a lemondási díj az NRD depozit értéke.

A nem-visszatéríthető depozit összege a hajóút hosszától függ, az alábbiak szerint:

5 éjszakás, vagy rövidebb utak esetén:                  100.- EUR/fő vagy 100.- USD/fő*

6-9 éjszakás utak esetén:                                            165.- EUR/fő vagy 165.- USD/fő*

10-14 éjszakás utak esetén:                                       165.- EUR/fő vagy 165.- USD/fő*

15 éjszakás vagy hosszabb utak esetén:                490.- EUR/fő vagy 500.- USD/fő*

*vagy az ennek megfelelő forint összeg

2023. június 1-től a lakosztályos utasoknak az NRD depozit értéke a kabinár 10%-a vagy a standard depozit összege, ha az magasabb.

Amennyiben az NRD kódos foglalás 49 vagy annál kevesebb nappal a hajóút megkezdése előtt kerül lemondásra, az ÁSZF lemondási feltételei lépnek érvénybe az NRD lemondási díjjal együtt.

Amennyiben az NRD kódos foglalás módosításra kerül (másik hajó vagy másik időpont), úgy minden módosításért 100 USD/80 EUR per fő módosítási díj kerül felszámításra.

Fontos, letölthető tudnivalók az NRD-s foglalásokkal kapcsolatban:

NRD RCI Feltételek

NRD CEL Feltételek