A Celebrity Cruises bejelentette, hogy 2021 nyarán újraindítja hajóútjait a lélegzetelállító   Galápagos-szigetek körül, a luxus flotta mind három, a világ ezen különleges részén szolgálatot teljesítő hajóján

 

0
0
0
s2sdefault

- Rendkívüli új hajó, rendkívüli Égei-tengeri kikötőkkel – 2021. június 19-től

- Szívbe markoló bejelentés a ’hazatérésről’ oda, ahol annak idején a hajótársaság megkezdte működését, miközben Görögország épp függetlenségének 200 évfordulóját ünnepli

A Celebrity Cruises bejelentette európai visszatérését is. A hajótársaság elnök-vezérigazgatója, Lisa Lutoff-Perlo megerősítette, hogy a vadonatúj Celebrity Apex, a több nemzetközi elismerést szerzett Edge sorozat második hajójának régen várt nemzetközi bemutatkozására június 19-én kerül sor Görögországban.

0
0
0
s2sdefault

A Celebrity Cruises is bejelentette régen várt visszatérését. A hajótársaság Elnök-vezérigazgatója, Lisa Lutoff-Perlo megerősítette, hogy a nemrégiben teljesen felújított Celebrity Millennium, az 500 millió dolláros modernizációs program zászlóshajója, a trópusi paradicsom, St. Maarten kikötőjéből indul útjaira június 5-től.

0
0
0
s2sdefault

A hajótársaság júniusban új 7 éjszakás útvonalakkal indul Nassauból!



Idén nyáron a hajózni vágyók végre felválthatják virtuális élményeiket a régvárt nyaralással és hajózhatnak a Bahamákon és Mexikó partjainál a Royal Caribbean International hajójának fedélzetén. A nemzetközi hajótársaság bejelentette nyári újra indulását, melynek során júniusban új 7 éjszakás utakra indul az Adventure of the Seas Nassauból, a Bahamákról. A nyaralni vágyók hajózhatnak a szigetek között és élvezhetik a hiányolt kalandokat, többek között két egymásutáni napot a Perfect Day at CocoCay-n, a Royal Caribbean egyedülálló magán szigetén, valamint minőségi időt tölthetnek a Grand Bahama sziget és Cozumel felfedezésével.

0
0
0
s2sdefault

Izraelben debütál a ROYAL CARIBBEAN legújabb innovatív hajója Haifából (Izrael) indul első útjaira!

Idén nyáron új kalandokra indulnak a pihenni vágyó izraeli turisták, mikor a Royal Caribbean International legújabb hajó csodája májusban elindul első útjaira Haifa kikötőjéből. A nemzetközi hajótársaság 3, 4 és 7 éjszakás hajóutakat indít Izraeliek számára a régóta várt, frissen átadott Odyssey of the Seas fedélzetén a görög szigetek és Ciprus felé. Az új indulási időpontok március 9-től foglalhatók.

0
0
0
s2sdefault