Szelje át a Csendes-Óceánt...

Induljon felfedezni a Csendes-Óceán világát a Royal Caribbean International vagy a Celebrity Cruise-s hajóival. Látogasson el San Franciscoba, fedezze fel Monterrey városát. De velünk nem hagyhatja ki Los Angeles városát, Catalina szigetét de San Diego city-t sem.

Amit nem lehet kihagyni:

San Francisco, Egyesült Államok: Amerika egyik legizgalmasabb városa, számos trolijáratának köszönhetően nagyon egyszerűen és gyorsan felfedezhető a város. Mindenképpen látogasson el a Fisherman's Wharf negyedbe, majd kompozzon át Alcatraz szigetére itt ismerje meg Al Capone egykori celláját, buszozzon át a Golden Gate hídon...

Los Angeles, Egyesült Államok: Los Angeles a világ egyik legizgalmasabb városa. Pálmafák, Strandok, Szórakozás, televízió stúdiók, és a repülőgép gyártás városa. A film és a pénzvilág központja. Bárhova is látogat el akár a Hollywood Boulvard-ra, akár a Beverly Hills-i Rizt hotelhez vagy a Malibu Beach-re mindenhol felejthetetlen élményben lesz része. Ha gyermekeivel megy, mindenképpen látogasson el a Los Angeles-i Disneyland-be is.

Catalina - sziget: A kelet csendes-óceáni partvidék leghíresebb merülőhelye, Santa-Catalina. A 197 km2 területű, mediterrán növényzettel borított sziget "fővárosa", Avalon, gyönyörű épületeivel, elegáns szállodáival és forgalmas kikötőjével a búvártúrák kiindulási pontja is egyben.

San Diego, Egyesült Állomak: San Diego más néven az „első város”! Történelme 1796-ig nyúlik vissza, hangulatos és csodálatos város. Fedezze fel kikötőjét, sétáljon a belvárosban, nézze meg a történelmi seaport villaget, fedezze fel a város üzleteit, galériáit és remek éttermeit.

Tovább a hajóutakra

 

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault