Szelje át velünk az óceánt

Szelje át az Atlanti-óceánt egy kalandokkal teli hajóút során a Royal Caribbean International, a Celebrity Cruises vagy az Azamara Club Cruises hajók egyikén. Fürödjön a kék tengerben a Kanári-szigeteknél, vásároljon kedvére Lisszabonban, Cádizban és Marseillesben, vagy teljen be Brazília lenyűgöző látványával és hangjaival.

 

Amit nem lehet kihagyni:

Madeira, Portugália: Fantasztikus úti cél tele hatalmas sziklafalakkal, csendes völgyekkel és eldugott falvakkal, egzotikus virágokkal teli parkokkal. Élvezze kellemes, enyhe klímáját.

Sevilla, Spanyolország: A Guadalquivir partján fekvő gyönyörű város, üdítően vidám hangulattal, ahol a flamenco, a bikaviadalok és a fieszták adják meg az élet ritmusát. Látogasson el az 1428-ban mór megszállók által épített Giralda-tornyot.

Ponta Delgada, Azori-szigetek: A San Miguel sziget déli részén található Ponta Delgada. Közelében egy vulkanikus kráter tavat és hőforrást nézhetünk meg. A szigetet egy kicsit autóval is érdemes bejárni mert szebbnél szebb kolostorokat és templomokat csodálhatunk meg utunk közben.

Barcelona, Spanyolország: Sétáljon végig a Ramblán vagy a belváros középkori negyedében, nézze meg Gaudi templomát a Sagrada Familia-t vagy csak élvezze a város hangulatát.

Reykjavik, Izland: Izland hangulatos fővárosa élettel teli, vonzó város, amely gyönyörű természeti környezetben található. Reykjavik tele van szebbnél szebb látnivalókkal, fjordok, hőforrások által táplált tavak, erdők. A kék kellemes meleg vizében megmártózni szinte kötelező.

Cartagena, Kolumbia: Ez a régi, fallal körülvett városka tele van gyarmati bájjal, világos színre festett cseréptetős házakkal, virágos erkélyekkel és udvarokkal várja vendégeit.Sétáljon e divatos és izgalmas tengerparti nyaralóhely keskeny utcáin és ámuljon el gazdag hagyományt hordozó építészetére.

Tovább a hajóutakra

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault