Homokos strandok, pasztell házak és egy igaz hajóút...

Bermuda szigetek a Kelet-karib térség egyik gyöngyszeme.

Három csodálatos szép kikötőből indulnak hajóink, itt töltsön el egy kis időt; Port Canaveral, Fort Lauderdale, vagy Cape Liberty mielőtt elindulna a Karib-tenger legizgalmasabb élményei felé. Sétáljon San Juan keskeny színes utcáin, búvárkodjon St. Maarten kék vizében, vagy pihenje ki magát az érintetlen szépségű Bermudán.


Amit nem lehet kihagyni :

King’s Wharf, Bermuda: Bermuda legnyugatibb csücskén fekvő King”s Wharfban mindenki talál kedvére való szórakozási lehetőséget. Shoppingoljon a Clocktower Parade boltjaiban, nézze meg a kézműves piacon árult cédrus faragványokat vagy menjen el a Dolphins Questbe és találkozzon és ússzon a delfinekkel.

Philipsburg, St. Maarten: A holland rész fővárosa Philipsburg a vásárolni vágyók paradicsoma, hiszen szűk, macskaköves utcái telis-tele vannak boltokkal , áruházakkal. A Great Bay beach és Little Bay beach strandok kiváló lehetőséget adnak a könnyűbúvárkodásra.

Samana, Dominikai Köztárasaság: Némileg elszigetelve, távol a turistáktól ad otthont ez az ősi vadon a Karib-térség egyik legfontosabb esőerdejének és mangrove ültetvényének. Kristálytiszta vizű tengerpartja remek strandolási és búvárkodási lehetőséget nyújt.

San Juan, Puerto Rico: San Juan a második legrégebbi város az amerikai kontinensen. Pasztellszínű házai, kovácsoltvas erkélyei, szobrokkal övezett terei és a kék köves szűk utcácskái érdekes kontrasztot alkotnak az energikus, modern város lüktető életével.

Tovább a hajóutakra

 

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault