Fürdés, vitorlázás, snorkeling ez a Bahamák

Induljon Miami vagy Fort Lauderdale vagy Port Canaveral kikötőjéből, s hajózzon végig a ragyogó kék ég alatt Key West és CocoCay partjaiig.

Gyönyörű luxushajóink felejthetelen  úton viszik el a Kajmán-szigetek, a Bahamák és Jamaica fehér homokú strandjaira. A Bahamák- szigetei kb. 50 -70 mérföldre találhatók florida partjaitól sokan a föld egyik paradicsomaként emlegetik . Több mint 700 szigetecskéből áll. Főváros Nassau ami olyan mintha a 18. századba csöppentünk volna vissza.Amit nem lehet kihagyni:

Nassau, Bahamák: Nassauban a modern kifinomultság keveredik a régies bájjal. A 14. századi francia kőkolostort és a többi lenyűgöző történelemi látnivalót semmiképp se hagyja ki. A New Providence trópusi szigetén a fehér homokos strandok mentén hihetetlenül szép türkizkék a tenger.  

Labadee, Haiti: Labadee a Royal Caribbean International saját idilli szigete a Karib térségben. Természetes strandok és izgalmas vizisport lehetőségek várják az utasokat nagy szép környezetben. Nézzen le a félszigetre 122 méter magasból vízi ejtőernyőzés közben vagy vásároljon a helyi kézművesek gyönyörű kézzel készített munkáiból.

Cococay, Bahamák: CocoCay csendes szigete vakítóan fehér homokjával és szép környezetével a kalandok és a kikapcsolódás igazi otthona, amelyet megint csak kizárólag a Royal Caribbean International utasai látogathatnak meg. Fedezze fel a sziget csodálatos tájait, búvárkodjon a kristálytiszta vizű tengerben vagy csak pihenjen és dőljön hátra…

Fort Lauderdale, Florida: A bahamai régió ideális kiinduló ill. végpontja a Miami-tól északra fekvő Fort Lauderdale. A város 10km hosszú strandja a fürdőzők paradicsoma. Számos szórakozási lehetőség közül az egyik; Menjen el egy kirándulásra hidroplánnal, mely Everglades nemzeti park legszebb tájvédelmi területeit érinti.

Cozumel, Mexikó: Tulum városának fő nevezetessége a 12 m magas sziklán elhelyezkedő piramis alakú El Castillo a maja építészet egyik igazi remeke. A Chankanaab víz alatti világába az Atlantis tengeralattjáró fedélzetén szállhatnak le az utasok.

Tovább a hajóutakra

 

 

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault