Tüzes vulkánok, Gyönyörű vízesések ez Hawaii

Az aranyló homokos strandok, vízesések és buja erdők trópusi paradicsoma, az „Aloha állam” szigetvilága évente több mint 6 millió látogatót vonz. Los Angeles-től 4500 km-re a Csendes-óceán közepén  fekvő, elzárt szigetcsoport egzotikus tájai és fényűző vendégszeretete gazdag élményeket kínál a fortyogó vulkánoktól és felejthetetlen szörfözéstől kezdve Polinézia bámulatos kulturális örökségéig.

Amit nem lehet kihagyni:

Ohau, Hawai: A szigetcsoport harmadik legnagyobb tagja Hawai leglátogatotabb és legnépesebb sziget. A Kulturális programokkal teli nagyvároson kívűl Oahu gyönyörű tájakat kínál buja ültetvényekkel, trópusi strandokkal és szörf paradicsomjaival.

Molokai és Maui, Hawai: Oahu és Maui között a kicsiny Molokai turisztikailag sokkal fejletlenebb szomszédainál. A legtöbb látogatóját elbűvöli lágy életritmusával, virágos déli partszakaszával és a világ legmagasabb sziklái előtt fekvő nemzeti parkkal a Kalaupapa Nemzeti Park. Maui a sziget csoport második legnagyobb tagja mozgalmas üdülőkkel sokféle vízisport lehetőséggel valamint itt található a Haleakala vulkán is.

Kauai, Hawai: A sziget csoport legöregebb tagja a Kauai sziget. Sziklák, szakadékok, smaragd zöld növények jellemzik a szigetet. A „Kert-Szigeteként” is ismert Kauai a Haeai sziget csoport talán legszebb tagja. A Kilauea Point a világ egyik legszebb strandja, a Waimea Canyon elképzelhetetlenül szép, ezeket mindenképpen keressük fel.

Hawai sziget: A Hawai sziget más néven a „Nagy-Sziget” több, mint kétszer nagyobb mint az összes sziget együtt véve. Itt található a föld legmasszívabb hegye, az óceán fenekéről több mint 9150 m magasba emelkedő Mauna Loa valamint a Kiauea a föld legaktívabb tűzhányója.

Tovább a hajóutakra

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault