USA KELETI-PART / KANADA

KANADA ÉS NEW ENGLAND MAGA A SZÉPSÉG

FEDEZZE FEL EZT A CSODÁLATOS VILÁGOT A HAJÓTÁRSASÁGAINKKAL. MÚZEUMOK SOKASÁGA, TÖRTÉNELMI NEVEZETESSÉGEK, SOKASÁGÁT NYÚJTJA EZ A FESTŐI RÉGIÓ. MÚLT SZÁZADI VILÁGÍTÓTORNYOK, HATALMAS ROMANTIKUS SZIKLÁK A TENGERPARTON ÉLVEZZE EZT A CSODÁLATOS KÖRNYEZETET VELÜNK.

Foglalás

Amit nem lehet kihagyni:

Quebec, Kanada: Amint kilép a hajóból, a modern nagyváros és történelmi település elragadó kombinációját találja, a St. Charles és a Szent Lőrinc-folyók által közrefogva. Merüljön el el Quebec francia örökségében, miközben felfedezi a szűk macskaköves utcákat és sikátorokat, elsétál butikok, boltok és teraszos kávézók sora előtt. Ha ahhoz támad kedve, hogy a a Szent Lőrinc-folyó mentén tegyen egy sétát, ne hagyja ki a lenyűgöző St. Anna de Beaupré-i szentélyt és a látványos, 83 méter magas Montmorency-vízesést.

Portland, Maine (Kanada): Portland, Maine déli partvidékének központja progresszív és dinamikus nagyváros, ahol a régi idők hangulata modern városi környezetben él tovább. Fedezze fel ezt az élénk barátságos várost, ahol a történelmi épületek és az új városrészek elegáns egységet alkotnak.

Bar Harbour, Maine (Kanada): A Bar Harbour sziklás partja és égbeszökő szirtjei a tenger felől nézve első pillantásra felismerhetők. Figyelje a ceteket, válassza ki kedvenc jégmászó útvonalát, vagy mássza meg a Cadillac hegységét és élvezze a hihetetlen kilátást.

Halifax, Új-Skócia (Kanada): Számos szebbnél szebb látnivalóban gyönyörködhet itt, mint amilyen a Peggy’s Cova, a Citadella és az Acadian Country. Feltétlenül látogasson el a tengerpartra, és tekintse meg az itteni városrész régi épületeit. A már teljesen felújított macskaköves és faburkolatú utcákban kis boltok, kávézók és sörözők között sétálhat.

Foglalás