NYUGAT-EURÓPA / ATLANTI ÓCEÁN PARTVIDÉKE

AZ ATLANTI-ÓCEÁN EURÓPAI PARTVIDÉKE IGAZÁN BŐVELKEDIK LÁTNIVALÓKBA, PLÁNE HA HAJÓVAL FEDEZZÜK FEL.

SOUTHAMPTON KIKÖTŐJÉBŐL INDULÓ HAJÓÚTJAINKKAL VÉGIG HAJÓZHAT A FRANCIA ÉS A CSODÁLATOS SPANYOL VALAMINT PORTUGÁL PARTOK MENTÉN ÁT A LÉLEGZETELÁLLÍTÓ GIBRALTÁRI-SZOROSON.

Ha 12 vagy 14 éjszakás útjaink valamelyikét választja, akkor a Kanári-sziget csoport részeit valamint Madeira csodás szigetében is gyönyörködhet.

Foglalás

Amint nem lehet kihagyni:

Tenerife, Kanári-szigetek
Tenerifén szinte egész évben zavartalan a napsütés; a Kanári-szigetek legnagyobb szigete számos felfedezésre váró régióval büszkélkedhet. Hegei, dús mezői, hatalmas vulkánkrátere (ma nemzetipark) és természetesen a mesébe illő tengerpartok teszik különlegessé.

Malaga, Spanyolország
A gyönyörű andalúz vidék központja Malaga. Kiránduljon el az egykori Mór erődítményhez az Alhambrához.

Lisszabon, Portugália
Látogasson el velünk a VII. Eduárd parkba, ahonnan remek kilátás nyílik a városra és annak kikötőjére. Élvezni fogja a Pombal, a szabadság sugárút és a Rossio tér látványát.

Bilbao, Spanyolország
Kiránduljon el Bilbao szívébe, és fedezze fel a gyönyörű óvárost. Tekintse meg a híres Casco Viejo (hét utca) városrészt, az izgalmas reneszánsz és barokk épületeket valamint a Szent Miklós templomot. A város ékköve a Guggenheim múzeum szintén kötelező látnivaló.

Foglalás