DÉL-KARIB TÉRSÉG

KIHAGYHATATLAN HELYEK, KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNYEK EZ A DÉL-KARIB TÉRSÉG!

PUERTO RICOBÓL VAGY FLORIDÁBÓL INDULÓ DÉL-KARIBI HAJÓÚTJAINKON PÁRATLAN HELYEKET CSODÁLHAT MEG.

Az ABC-szigetek legszebb részei Aruba, Bonaire és Curacao vagy a másik része St. Thomas, St. Johns, St Croix, St. Lucia fenséges szigetei várják.

Foglalás

Főbb Látnivalók:

St. Croix, Amerikai Virgin-szigetek
A Buck-sziget felkeresése szinte kötelező program minden eere járó látogató számára, válassza akár a búvárpipás víz alatti túrát, akár a békés hajókázást és pihenést.

Willemstad, Curacao
Itt ismerkedhet meg a delfinekkel derékig érő vízben vagy akár meg is simogathatja őket.

Oranjestad, Aruba
Aruba szigete szinte egész évben zavartalan napsütéssel és csodás strandokkal büszkélkedhet. A főváros, Oranjestad pálmákkal szegélyezett utcáit leginkább gyalog érdemes bejárni, így könnyebben felfedezhetjük a város holland koloniális stílusát és remek boltjait.

Bridgetown, Barbados
Fedezze fel a nyüzsgő várost vagy a sziget változatos tájait, és válasszon az izgalmas programok sokaságából. Célba veheti a világ legszebb strandjai között számon tartott homokos tengerpartokat is.

St. Johns, Antiqua
Mindenképpen látogasson el a híres madárrezervátumba, fedezze fel a sziget természeti szépségeit és persze ne hagyja ki a vakítóan fehér homokos tengerpartokat se.

Castries, St. Lucia
St. Lucia híres ikerhegyei a világ egyik legszebb természeti csodái közé tartoznak. A sziget vízesésekben, esőerdőkben, magas hegyek és völgyekben gazdag.

 

Foglalás