ÁZSIA ÉS A KÖZEL KELET

ÉLJE ÁT ARÁBIA ÉS INDIA KALANDJAIT VAGY ÁZSIA SOKSZÍNŰSÉGÉT VELÜNK!

FANTASZTIKUS HAJÓÚTJAINK DUBAIBÓL, ABU DHABIBÓL INDUL AZ ARAB-ÖBÖL LEGSZEBB RÉSZEIHEZ, SZINGAPÚR ÉS KÍNA LEGNAGYOBB KIKÖTŐIBŐL PEDIG ÁZSIA GYÖNYÖRŰ PARTVIDÉKÉT FEDEZIK FEL.

ÉREZZE HONGKONG LÜKTETÉSÉT ÉS FUKUOKA BÉKÉJÉT, CSODÁLJA MEG THAIFÖLD ÉS KELET-ÁZSIA SZÉPSÉGEIT. LÁTOGASSON EL NYÜZSGŐ NAGYVÁROSOKBA ÉS A FÉLREESŐ VIDÉKI HELYEKRE IS. EGYESÜLT ARAB EMIRÁTUSOK AZ ARAB-FÉLSZIGET LEGNYITOTTABB ORSZÁGA, GYÖNYÖRŰ ÉS VÁLTOZATOS TERMÉSZETI KÖRNYEZET, NYÜZSGŐ METROPOLISZOK, CSENDES HALÁSZFALVAK, VÁRJÁK AZ IDEUTAZÓKAT.

 

Foglalás

Amit nem lehet kihagyni

Dubailand, Dubai
A régió talán legnagyobb szórakoztatóközpontja sportolási, kikapcsolódási, vásárlási és szórakozási lehetőségek széles választékát nyújtja. Többek között otthont ad a Motorcity Dubai autodromnak, a Dubai Sportcitynek, a Dubai Outlet Mallnak.

Muszkat, Omán
Hajónkra első állomásunkon, Muszkat varázslatos városában virrad a reggel. Alkudozás nélkül mit sem ér a vásárlás a bazár, a Mutra Souq boltjaiban. Izgalmas programlehetőség a delfin- és bálnanéző kirándulás. A Muszkat felett emelkedő dombokon két erődből nyílik csodás panoráma a városra és a kikötőre.

Abu Dhabi, Egyesült Arab Emirátusok
Abu Dhabi az Egyesült Arab Emirátusok fővárosa. A világ talán legnagyobb olajkészletének köszönhetően hihetetlen luxussal találkozik az idelátogató. A város központi része egy szigeten található, melyet több híd köt össze a sivataggal és a Dubai felé vezető utakkal.

Cochin, India
Portugálok, hollandok és angolok is elfoglalták ezt az ősi, fűszer kereskedelemben érdekelt kikötő város, ez magyarázza határozottan európai hangulatát. Érdekes látványt nyújtanak a part menti vizek felett lebegő kínai halászhálok, és a vízparton elidőzve azt is meg lehet figyelni, miként dolgoznak a helyi halászok.

Mumbai (Bombay), India
Mumbai egyedálló város, tele élettel és izgalommal. Az érzékek igazi ünnepében lesz része, felfedezheti a modern és a hagyományos élet keveredését, elmerülhet az utcák forgatagában, és megismerheti a vibráló éjszakai életet, vagy bejárhatja az üzletek sokaságát a bazárban.

Phuket, Thaiföld
Thaiföld legnagyobb és legnépszerűbb szigete gyönyörű, fehérhomokos tengerpartokkal és kristálytiszta vízzel fogadja látogatóit. Fedezze fel a gazdag történelemmel és kultúrával rendelkező szigetet elefántháton vagy egy dzsungeltúra során, és biztos, hogy csodálatos élményekben lesz része.

Kuala Lumpur, Malajzia
Malajzia fővárosa egyedi bájával és vonzerejével a világ minden tájáról vonzza a turistákat. Sétáljon a város utcáin, s csodálja meg a sok-sok lenyűgöző látnivalót. Tegyen egy sétát az egyik színes piacon, tapasztalja meg testközelből az ázsiai kultúra sokszínűségét.

Sanghaj, Kína
A „Kelet Párizsa” néven ismert város több mint 700 éves múlttal rendelkezik. Látogasson el a Bundra, a Huangpu folyó partjára, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a város felhőkarcolóira, melyeknek tövében a hagyományos kínai építészet remekei állnak.

Hanoi, Vietnám
Az UNESCO világörökség-listás Hanoit látni kell. A 120 km hosszan elnyúló Halong-öbölben közel 3000 mészkősziget fekszik. Itt igazi luxusban élvezheti a napot és a friss tengeri ételeket. Fedezze fel a kivilágított barlangokat és fürödjön a tiszta, smaragd színű vízben.

Peking, Kína
Az izgalmas Észak-Kínában fekvő város számtalan látnivalót nyújt mindenkinek. Megnézheti a kínai nagy falat és a világ legnagyobb terét, a Tienanmen teret. A pekingi kacsát is érdemes megkóstolni a sok-sok látnivaló mellett.

Foglalás
bali, indonesia, field, workers, rice pickers, destination, asia