AUSZTRÁLIA ÉS ÚJ-ZÉLAND

FEDEZZE FEL VELÜNK A KENGURUK VILÁGÁT

CSODÁLJA MEG A SZÖRFÖSÖK TUDOMÁNYÁT A BONDI BEACHEN

ÉREZZEN RÁ A BENNSZÜLÖTT ÉLETRE A WILLIS-SZIGETEN, VAGY MERÉSZKEDJEN MESSZEBB, ÉS LÁSSON BURJÁNZÓ ESŐERDŐKET ÉS VADAKTÓL NYÜZSGŐ VIDÉKEKET ÚJ-ZÉLANDON. A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL HAJÓIN FEDEZHETI FEL LEGKÉNYELMESEBBEN A VILÁG TÚLSÓ VÉGÉNEK FELEJTHETETLEN SZÉPSÉGEIT.

Foglalás

Amit nem lehet kihagyni

Bay of Islands, Új-Zéland: a 144 szigetet magába foglaló 16 km széles öböl, amelyben pingvinek, cetek élnek, világszerte híres a nagy halak kifogásáról, szépségéről és festői tájairól is.

Brisbane, Queensland: Ausztrália harmadik legnagyobb városa valósággal lüktet az élettől. Nézelődjön a világszínvonalú galériákban, merüljön el a kávéházi kultúrában, napfürdőzzön a South Banken, vagy kóstoljon bele a szabadtéri kalandokba.

Airlie Beach, Queensland: a Whitsunday Islands (Nagy Korallzátony) felé induló túrák kiindulópontja, a turisták és a helyiek körében is egyaránt népszerű. Ez a kicsi, de bájos, fákkal szegélyezett part mindenkinek tud valamit nyújtani: kalandot, kényelmet és pihenést.

Hobart, Tasmania: Tasmania fővárosa híres a vízparton álló homokkő raktárépületeiről, azaz a Salamanca Placeről: kószáljon a dokkokban, üldögéljen a főtéren, piknikezzen a napernyők alatt. A közelben találhatók Mount Wellington és a Coal Valley kellemes pincéi.

Sydney, Ausztrália: Ausztrália legnagyobb, legrégibb és legsokszínűbb városa. Barangoljon a homokkő hegyfokon, a világhírű szörfözésre alkalmas partokon és a homokos öblökben. Hajózzon át jachttal a Harbour Bridge alatt, ússzon a Bondi Beach-en vagy figyelje a világot, miközben helyi ételeket fogyaszt az egyik forgalmas utca kávézójában.

Foglalás