DÉL-AMERIKA

ESŐERDŐK, STRANDOK, FORRÓ TÁNCKLUBOK...

A CELEBRITY CRUISES ÉS AZ AZAMARA CLUB CRUISES LUXUSHAJÓINK VÁRJÁK UTASAINKAT, AKIK BRAZÍLIA CSODÁLATOS PARTJAIBAN, ARGENTÍNA SZÉPSÉGEIBEN ÉS SOK IZGALMAS LÁTNIVALÓBAN IS GYÖNYÖRKÖDHETNEK A DÉL-AMERIKAI HAJÓÚTJAINKON.

Foglalás

Amit nem lehet kihagyni:

Sao Paulo (Santos) Brazília: Brazília legmodernebb világvárosában mindenki megtalálja, amire vágyik, a remek konyhától kezdve, a gazdag múzeumokon és galériákon át a csodás strandokig. Sao Paulo központját, a Jardi-negyedet mindenféleképen érdemes felkeresni. Gyönyörű tengerparttal, remek szórakozóhelyekkel és éttermekkel várja az ideérkezőket ez a nyüzsgő város.

Buzios, Brazília: Brazília legszebb tengerparti városa Rio De Janeirótól nem messze található. Remek üzletek, hangulatos éttermek, csodás strandok és számtalan vízi sport várja az utasokat. Bájos, macskaköves utcák hálózzák be ezt a gyönyörű városkát, amely apró halászfaluból elegáns és divatos fürdőhellyé nőtte ki magát.

Ilha Grande, Brazília: Brazília legnagyobb szigete Rio De Janeirótól délre található. Ilha Grande nyugodt strandjaival, gyönyörű vízeséseivel, esőerdőivel remek programokat kínál mindenkinek. A „Nagy Sziget” egész területe természetvédelmi felügyelet alatt áll.

Buenos Aires, Argentína: Argentína fővárosában annyira érezni az európai hatást, hogy gyakran Dél-Amerika Párizsának is nevezik a várost. Sok-sok látnivaló közül válogathat; Plaza De Mayón áll az Evita Múzeum, de a divatos Recoleta-negyedet sem szabad kihagyni.

Montevideo, Uruguay: Gyönyörű főváros ahol szintén sok-sok látnivaló közül válogathat; szép, fehérhomokos tengerpartok, ódon épületek, érdekes gyarmati hagyományok, a Mercado Del Puerto kikötői piac mind-mind izgalmas látnivaló.

Punta Del Este, Uruguay: Három oldalról az Atlanti-óceán veszi körül ezt a hangulatos, kicsi üdülővárost. Punta Del Este csodás tengerpartja és hangulata vár mindenkit.

 

Foglalás