Az újraálmodott Mariner of the Seas több szórakozást nyújt, mint valaha

A Royal Caribbean International várja a kalandokat kereső utasokat, hogy kilépve a hétköznapokból töltsék hétvégéiket az újraálmodott Mariner of the Seas fedélzetén. 90 millió dolláros felújítását követően a Mariner több látni, tenni és tapasztalni valót nyújt, mint egy hosszú hétvége valaha is tette. 2018 júniusától 3-4 éjszakás kikapcsolódást biztosít Miami indulással, Nassauban és CocoCay-n – a Royal Caribbean privát szigetén – ahol új izgalmakkal, pezsdítő éjszakai élettel és kulináris csodákkal várják a hajózás szerelmeseit.

Mariner of the Seas

“Mi a Royal Caribbeannél hiszünk a kalandok frissítő hatásában, és minden hétvége jó alkalom valami új kipróbálására, és újabb kalandok megélésére,” mondta Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója. “Az új Mariner of the Seas fedélzetén olyan hétvégi kikapcsolódással várjuk utasainkat, melyről még álmukban sem gondolták, hogy lehetséges egy ilyen rövid hajóút során.”

Sky Pad Perfect Storm

Mesébe illő izgalmak
Az izgalmak szerelmesei biztos nem fogják kihagyni a Sky Pad-et, a vadonatúj virtuális valóságot, a bungee trambulint. A vendégek bekötik magukat a gumikötélbe és felveszik a virtuális szemüveget, mely elrepíti őket egy másik időbe és másik világba, ahol krátereken ugrálnak és intergalaktikus játékokban versenyeznek. Ez a mesevilág minden korosztály számára nyitva áll, és azok számára is élvezhető, akik nem akarják felvenni a virtuális szemüveget, inkább élvezik a tenger látványát miközben az ég felé törnek.
Az átfogó felújítás során a Mariner számos, az utóbbi időkben bevezetett Royal Caribbean újítással gazdagodik, többek között a The Perfect Storm-val, a vízi csúszda duóval, vagy a Studio B (jégpálya) újdonságával, a lézerharc pályával, ahol családok és baráti társaságok alkotta csapatok küzdhetnek a Z planétáért. A Mariner másik újdonsága a Puzzle Break: The Observatorium, az új szabadulós játék, ahol a versenyzők együttes erővel kereshetik a megoldásokat és az árulkodó jeleket a rejtély megoldásához. És még egy Royal Caribbean-kedvenc, a 12 méter hosszú FlowRider szörf szimulátor.

Flow Rider Z Planet - lézerharc 


Megújult éjszakai élet
A kalandnak a naplemente után sincs vége! A The Bamboo Room, egy vadonatúj polinéz hangulatú bár, ami csak a Marineren található, mindenki kedvence lesz. A retro hangulatú társalgó kitűnő koktélokkal és instagramra való hangulattal várja vendégeit. A sportok szerelmeseit élő közvetítésekkel és jéghideg sörökkel, várja a Playmakers Sports Bar & Arcade.

Bamboo Room

Playmakers Sports Bar


Kihagyhatatlan kulináris kreációk
A Mariner azoknak sem okoz csalódást, akik ízlelő bimbóikat szeretnék kényeztetni. Júniustól már itt is megtalálható lesz a Jamie’s Italian, a rusztikus olasz ételeket felsorakoztató speciális étterem. A koffein függőket várja a Starbucks, és a sushi szerelmeseit a Izumi Hibachi & Sushi, ahol á la carte rendelhetnek meleg és hideg fogásokat.

Jamie's Italian

Izumi

Az újdonságokon túl, a 15 emelet magas Mariner of the Seas korábbi jellegzetes Royal Caribbean élményei is felfrissítve várják az utasokat.

0
0
0
s2sdefault