CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL - A CELEBRITY ECLIPSE HAJÓVAL, AJÁNDÉK EGÉSZ NAPOS VÁROSNÉZÉSSEL EBÉDDEL

 

 

 

 

 Már 841.700 Ft. / fő-től - 8% előfoglalási kedvezmény 2019.03.31-ig

0
0
0
s2sdefault

CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL - AZ ORLANDOI TÉMAPARKOKKAL ÉS A HARMONY OF THE SEAS-EL!

 

 

 

 

 Már 869.00 Ft. / fő-től

0
0
0
s2sdefault

Celebrity Revolution- dimenzióváltás az 5*-os hajóutak piacán

Átformálni az utasok világról alkotott elképzelését- ezzel a szerénynek kicsit sem nevezhető üzenettel harangozta be a Celebrity Cruises luxus hajótársaság nagyszabású fejlesztéseit, melynek keretében 500 millió dollárból készülnek dimenzióváltásra az 5*-os hajóutak piacán.


A többszörösen díjnyertes, modern luxus szinonimájaként ismert Celebrity Cruises hajótársaság a kezdetek óta arra törekszik, hogy utasainak olyan felejthetetlen élményeket kínáljon, melynek minden pillanatára emlékezni fognak életük végéig. Kényelmes kabinok, elegáns közösségi terek, kiváló konyha, figyelmes kiszolgálás és több mint 280 izgalmas úti cél- hova lehet ezt még fokozni?

0
0
0
s2sdefault

ÚJABB MÉRFÖLDKŐ A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL HAJÓTÁRSASÁG ÉLETÉBEN!

2019. február 1. fontos pillanat a Royal Caribbean International hajótársaság életében. Megtörtént az első acél vágás a második ULTRA QUANTUM CLASS hajó kapcsán a németországi Papenburg hajógyárában.

 

0
0
0
s2sdefault


COCOCAY PRIVÁT SZIGET ÚJRATÖLTVE  izgalmas kalandok vízen és szárazföldön - CocoCay - Royal Caribbean International

Régóta szerepel a bakancs-listádon, hogy egy privát szigeten süttesd a hasad az óceán közepén, miközben a barátaid az esős, őszi napokat próbálják átvészelni? Keresve se találhatnál ehhez ideálisabb helyszínt a CocoCay szigetnél, mely 200 millió dolláros beruházásból újul meg teljesen, 2019 őszéig!

 A Bahamák a ragyogó kék víz, a gyönyörű strandok és a rum alapú koktélok miatt kedvelt a csendre és nyugalomra vágyó utazók körében.

0
0
0
s2sdefault