Celebrity Edge, avagy a képzelet új határa

A világ tengerein és óceánjain a Celebrity Cruises márkanév régóta egyet jelent a különleges élményt nyújtó hajóutakkal. Sokan úgy vélték, ez a fajta utazási élmény már nem is tehető szofisztikáltabbá. Az új Edge hajóosztály bebizonyítja, hogy ez mennyire nincs így. Nemsokára megkezdi szolgálatát az új Celebrity Edge luxus óceánjáró, amely a nevéhez méltón tovább feszíti a képzelet határait…

A 2018 decemberében, a Celebrity Edge vízre bocsátását ünneplő vendégek tudni fogják: a különleges pillanat nemcsak egy lenyűgöző, új luxushajó születését jelzi, hanem újrakalibrálja a tenger- és óceánjárós utazások prémiumkategóriáját is.

További képek és hajóleírás

Tovább a hajóutakra

A Celebrity Edge alkotóinak nem titkolt célja, hogy a társaság legújabb hajóosztályával az óceánjárók történelmének hőskorát idézzék meg. Azt a kort, amelynek hatalmas és pompázatos terekben bővelkedő hajótesteit – fényes csillárú éttermeit és impozáns lépcsőházait – filmekből vagy regényekből mindannyian jól ismerhetjük.

A Celebrity Edge azonban nemcsak életre kelti ezt a hagyományt, de meg is újította azt: a harmadik évezred legmodernebb technikai megoldásaival, innovatív és kreatív kikapcsolódási lehetőségekkel, valamint a legkényesebb ízlést is kielégítő gasztronómiai kínálattal ötvözve a tradíciót.

A vadonatúj hajóosztály névadó óceánjárója méretében és szolgáltatásai minőségében is a versenytársak fölé nő. Ezt talán a hajó szíveként lüktető Grand Plaza mutatja a leglátványosabban.

A Párizsban alkotó világhírű Jouin—Manku dizájnerduó olyan tereket igyekezett itt teremteni, amelyek élethűen idézik meg a Mediterráneum térségének vibráló városközpontjait, miközben a lélegzetelállító építészeti megoldások ellenére is képesek feltárni és megmutatni egy tengerjáró hajó nyers szépségét.

A Grand Plaza névre keresztelt „városközpontban” így egyszerre találunk hatalmas közösségi tereket, amelyek a tengerparti városok mindig nyüzsgő főtereit juttatják eszünkbe és olyan, a hajózás semmi máshoz nem hasonlítható élményére emlékeztető megoldásokat, mint a különleges hangulatú Kitárulkozó folyosó (Exposed corridor) – melynek falaiban láthatóvá válnak a hajótestet biztonságossá tevő, dísztelenségükben is gyönyörű acélbordák – vagy az Inga (The Pendulum), amely lassú és fenséges mozdulatával az óceán mozgását követi szüntelen…

A Grand Plaza a nap minden szakában más arcával, színével és élményeivel várja a Celebrity Edge utasait.

Egyebek mellett itt található a Celebrity hajók egyik örök törzshelye, a kihagyhatatlan Martini Bár, amely felett – a már említett hőskort idéző – roppant díszcsillár függ méltóságteljesen. A 7 tonnás művészeti alkotást, amely pillanatok alatt a Celebrity Edge jelképévé vált, 765 LED penge fényjátéka teszi különlegessé és megunhatatlanná.

Ugyancsak a hajó szívében találhatók a Celebrity Cruises legújabb speciális éttermei és kávéházai, mint a Raw on 5, a Fine Cut Steakhouse, a Le Grand Bistro, a Café al Bacio vagy épp a Grand Plaza Café.

A Celebrity Edge által kínált új élményt, talán az óceánjáró egyik első látogatója fogalmazta meg a legtalálóbban, amikor a három fedélzetnyi magasságból végigtekintett a Grand Plaza forgatagán:
„Íme, a bizonyíték, hogy Atlantisz nem is süllyedt el… csak megújult. És most itt úszik velünk a világ tengerein…”
¬*
A Celebrity Cruises új, prémiumkategóriás hajóosztálya, az Edge, 2022-ig várhatóan három újabb luxus óceánjáróval bővül majd.

Tovább a hajóutakra


 

KIHAGYHATATLAN AKCIÓS ÁRAK AZ ŐSZI SZÜNETRE!

Fantasztikus akciós ajánlat a Szingapúrból induló 4 éjszakás hajóutunkra a Voyager of the Seas luxushajóval!

Fedezze fel a csodálatos Kuala Lumpurt, strandoljon egyet Phuket szigetén, élvezze a Voyager of the Seas hajónk szolgáltatásait és merüljön el Szingapúr látnivalóiban.

DÉL-KELET ÁZSIAI ÍZELÍTŐ - 4 éjszakás hajóút

 

 

 

 

 

 

 


Indulás időpontok:
2018. október 18., 22., 29. - (4 éj)
Indulási kikötő: Szingapúr
Érkezés kikötő: Szingapúr
Utazás: Egyénileg

Hajó útvonala: Szingapúr - Kuala Lumpur (Port Klang) - Phuket - tengeren - Szingapúr 

 

 

 

 

 

 

Hajó: Voyager of the Seas

 

 

 

 

 

 

 

Részvételi díj kikötői illetékkel:  Belső kétágyas kabinban: 144 EUR / fő + szervízdíj (54 EUR/fő)

 

AJÁNLATKÉRÉS & FOGLALÁS

A részvételi díj tartalmazza: elhelyezést a választott kabinkategóriában, teljes ellátást a hajón alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), kikötői illetéket (51 EUR/ fő), medencék, napozóágyak és fitness terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, csomaghordást fel és leszálláskor.
A részvételi díj nem tartalmazza: kikötőbe utazás és visszautazás költségét, borravalót kb. 14,50 USD /
fő / éj, személyes fogyasztást alkoholos és üdítőitalokat, internetet, parti kirándulásokat, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, útlemondási biztosítást, mely 1,3%. Az árak a szabad helyek és kapacitás függvényében érvényesek.

AJÁNLATKÉRÉS & FOGLALÁS


 

Szilveszteri hajóút az Allure of the Seas luxushajóval

Fergeteges szilveszter a Royal Caribbean egyik legnagyobb hajóján, az Allure of the Seas fedélzetén, amely 2017-ben elnyerte a legjobb fedélzeti szórakoztatásért járó díjat is. A Boardwalk sétány felett kilenc emelet magasan átívelő 25 méteres drótkötélpálya, a water park, a tematikus party estek, a jég show, a víziszínház, Broadway előadások garantálják az élményekkel teli kikapcsolódást!
Csatolja le az óráját, dobja le a cipőjét, ragadjon meg egy rumpuncsot és intsen búcsút a hétköznapoknak - sétáljon Miami híres promenádján, fedezze fel a karibi- szigetek mesés strandjait, hajózzon át a 2019-es évbe és köszöntse az újévet a tengerek királynőjén!Indulási időpont: 2018.december 28 - 2019.január 07.
Időtartam: 11 nap/ 9 éj

Utazás: menetrendszerinti járatokkal, 1 átszállással

Elhelyezés: az Allure of the Seas Ön által választott kabinjában (választás szerint), Miamiban 4*-os szállodában

A hajó útvonala: Miami - Tengeren (2 nap) - Philipsburg (St. Maarten) - San Juan (Puerto Rico) - Labadee (Haiti) Royal Caribbean privát-sziget - Tengeren - Miami

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén korlátozott italfogyasztással, Miamiaban reggeli

Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: A csoport minimumlétszáma a hajóúton 20 fő, a fakultatív parti kirándulásokon 12 fő.

RÉSZLETES PROGRAM

1. nap: Budapest-Miami
Indulás Budapestről a délelőtti órákban, utazás átszállással Miamiba. Érkezés után transzfer a szállodába, szabadidő. Szállás Miamiban. (2 éj)

2. nap: Miami
Szabad program a híres Miami Beach-en, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven:
Miami városnézés: a híres Art Deco negyed 20-as – 40-es évekből származó épületei között sétálva átélhetjük a régi Miami nosztalgikus hangulatát, majd megnézzük a Wynwood negyed utcai művészetének remekeit, színes„grafity” falfestményeit. Ne maradhat ki a modern Design negyed sem luxus üzleteivel, elegáns épületeivel, kávézóival. Útba ejtjük a kis Havannát is, ahol igazi kubai hangulatot élhetünk át, latin amerikai élőzenével és a kubai szivar füstjével a levegőben, végül az üzleti negyed felhőkarcolóihoz is ellátogatunk.  Ár: 33 900 Ft/fő

3. nap:
Délelőtt szabadidő, strandolási, vásárlási lehetőség egyénileg, majd transzfer a kikötőbe, beszállás a hajóra.

4-5. nap: Tengeren
Élvezze a felhőtlen pihenést, fedezze fel a luxushajó kimeríthetetlenül sok szolgáltatását és programlehetőségeit.

6. nap: Philipsburg, St.Maarten
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven:
A sziget látnivalóinak felfedezése strandolással: Fedezze fel a holland és a francia kulturális hatásokkal fűszerezett sziget egyedülálló történelmét és tájait, halászfalvakkal, kedves városokkal, fehér homokos karibi partokkal és páratlan panorámát nyújtó kilátóhelyekkel a part mentén. Merüljön el a sziget francia  fővárosának, Marigot piacának forgatagában, majd élvezze a karibi tengerparti pihenést mielőtt visszatér a hajóra.  
Ár:23 900 Ft/fő  - Az ár étkezést, napágy- és napernyő használatot nem tartalmaz.

7. nap: San Juan, Puerto Rico
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven:
Városnézés San Juan-ban látogatással a Bacardi rum gyárban: Utazzon vissza az időben, ismerje meg az óváros ötszáz éves történelmi és kulturális kincseit a bájos macskaköves utcákon sétálgatva, megcsodálva az olyan spanyol gyarmati időkből fennmaradt épületeket, mint a San Cristobal erőd. Majd tegyen izgalmas felfedezést San Juan modern városrészében is. Ezután következik a kirándulás fénypontja, a látogatás a Bacardi rum gyárban, amely a világ legnagyobb prémium rum előállító helye. A látogatóközpontban megismerhetjük az egzotikus karibi ital készítésének titkait és történetét. Felár ellenében lehetőség nyílik kóstolásra is (55 USD/fő, a helyszínen fizetendő).
Ár: 32 900 Ft/fő - Az ár étkezést nem tartalmaz.

8. nap: Labadee, Haiti
Szabad program, ill. fakultatív programlehetőség magyar nyelven:
Ismerkedés Haiti látnivalóival és strandolás a karibi tengerparton: Haiti különleges atmoszférája teljesen különbözik a többi karibi térségektől, ezért jóllehet nem az első kikötő ezen a fantasztikus hajóúton, felfedezése mégis új élményt jelent. Haiti a francia gyarmati időkben élte fénykorát, amikor a térség leggazdagabb országa volt, azonban ma már csak a part menti kikötő épületek őrzik az egykori diadalmas korszak hangulatát. Kellemes sétát teszünk főváros a békés utcáin, koloniális épületeinek megcsodálásával. Később felkeressük Labadee fehér-homokos strandját, ahol felfrissülhetünk a karibi tengerben és pihenhetünk a pálma fák árnyékában.
Ár: 22 500 Ft/fő - Az ár étkezést, napágy- és napernyő használatot nem tartalmaz.

9. nap: Tengeren
Pihenés és kikapcsolódás a hajón.

10.nap: Miami
A reggeli kikötést követően transzfer Dolphin Mall bevásárlóközpontba, majd szabadidő egészen a késő délutáni repülőtéri transzferig, vagy fakultatív kirándulás:
Everglades Nemzeti Park: Az Everglades édesvízi mocsár 6105 négyzetkilométeres területével az Egyesült Államok második legnagyobb nemzeti parkja. Változatos állatvilággal rendelkezik, melyek közül a legismertebb az aligátor, de több mint 600 hal- és 300 madárfaj is megtalálható itt. Egy csónaktúra során lehetőségünk lesz megismerkedni a mocsár belső területeivel, ritka állat és növényvilágával, ezt követően pedig egy lélegzetelállító aligátorshow-ban lehet részünk. Végezetül megnézzük az aligátor farmot, amely közel 500 amerikai aligátor otthona, és sok érdekességet megtudhatunk ezekről a ragadozókról. Ár: 14 900Ft/fő

Transzfer a repülőtérre, utazás átszállással Budapestre.

11. nap: Érkezés a a délutáni órákban.

SZÁLLÁS:
Washington Park Hotel ****, Miami Beach
A South-Beach szívében található szálloda, alig pár méterre helyezkedik el a varázslatos finomhomokos strandttól. Magával ragadó stílusa, hangulata és szolgáltatáskínálata igazán feledhetetlenné teszi a floridai vakációt. Modern, mégis hagyományőrző szálláshely kiváló ételkínélattal. A 4 emeletes hotel külső medencével és fittnesz-teremmel rendelkezik, a közelében éttermek és boltok találhatók.

Az elhelyezésről:
A szobák kb. 20 négyzetméteresek, hajszárítóval, fürdőköpennyel, WiFi-vel, légkondicionálóval, kávékészítési lehetőséggel, síkképernyős TV-vel, mini hűtővel rendelkeznek.

RÉSZVÉTELI DÍJAK

KABIN KATEGÓRIA RÉSZVÉTELI DÍJAK / FŐ 
Belső kétágyas kabinban 636.900 Ft.-tól / fő
Ablakos tengerre néző kétágyas kabinban  717.900 Ft.-tól / fő
Erkélyes tengerre néző kétágyas kabinban 789.900 Ft.-tól / fő

Az alapár (részvételi díj) tartalmazza*:
a repülőjegyet átszállással Budapest-Miami-Budapest útvonalon,
a magyar nyelvű idegenvezetést a teljes út során,
a 2 éj szállást Miamiban 4*-os Washington Park Hotelben kétágyas elhelyezéssel,reggelivel,
a 7 éjszakás hajóutat kétágyas kabinban,
a hajón teljes ellátást (reggeli, ebéd, vacsora, snack, korlátozott italfogyasztás),
a hajón található szórakoztató- és sportlétesítmények zömének használatát, valamint a repülőtéri és kikötői transzfereket.

Az alapár (részvételi díj) NEM tartalmazza*:
a repülőtéri és kikötői illetéket (kb.186 000 Ft/fő),
a kötelező borravalót a hajóúton (25 500 Ft/fő),
a személyes kiadásokat (telefon, minibár, stb.),
a magyar nyelvű fakultatív programokat,
az ESTA és ügyintézés (8900 Ft/fő), a kötelező útlemondási biztosítást (1,5%)

Felárak*:

Repülőtéri és kikötői illeték 186.000 Ft fő
Kötelező borravaló 25.500 Ft fő
Sztornó biztosítás 1.50 % fő

AJÁNLATKÉRÉS ÉS FOGLALÁS

Hajó neve: Allure of the Seas

Hajó adatok:
Forgalomba állt 2010 december
Hossz: 362 m
Legnagyobb szélesség 47 m
Merülés: 9,15 m
Utasok maximális létszáma: 5.402
Teljes személyzet: 2.115
Sebesség: 23 csomó (26,47 mérföld/h , 42,6 km/h
Elektromos áram: 110/220 V

Szolgáltatások:

Szabadtéri Central Park élő növényzettel
2 szörfszimulátor
4 étterem, bárok és társalgók sokasága
Szabványos méretű sportpályák
Adventure Ocean gyermek központ
4 medence és 10 jacuzzi
Felnőttek számára fenntartott napozó
Drótkötélpálya, száguldjon a hajó felett
AquaTheator színház akrobata show-val
Kaszinó: Blackjack, Póker asztalok, stb.
Fitness center a legmodernebb gépekkel
Royal Promenad több 136 m hosszan
Arcadia színház: jégrevük, és még...
Boardwalk: Körhintával, bárokkal...
Royal Promenade: Mozgó bárral...
Vízi parka gyerekeknek és felnőtteknek
Csupa újdonság 18 szinten

AJÁNLATKÉRÉS & FOGLALÁS

AJÁNDÉK: Félnapos Old San Juan városnézés és Bacardi gyárlátogatás!

Flamingók, salsa és egy frissítő tengerkék likőr - Aruba, Bonaire és Curacao, avagy az ABC-szigetek unikumai! Az ABC-szigetek a Karib-tenger térségében elhelyezkedő Kis-Antillák három legnyugatabbra található szigetének a gyűjtőneve.
Álomszép tengerpartok, kristálytiszta türkizkék tenger, ellenálhatatlan karibi koktélok és lüktető karibi hangulat várja Önt a Dél-Karib térség legszebb szigetein. Varázslatos a napágyak között kecsesen sétáló flamingók látványa, a páratlan egzotikus élővilág. Tökéletes választás egy igazi pihenésre!
Kulturális élményekben sem lesz hiány, San Juan és Bonaire történelmi belvárosa világörökségi védelmet élvez, felfedezésre csábítja Önöket!
A tengeren töltött napok kényelmes és szórakoztató eltöltésére 15 fedélzeti szinten kínál kiváló lehetőségeket a Freedom of the Seas hajó.

8% előfoglalási kedvezmény 2018. október 30-ig!

Indulási időpont: 2019.03.01 – 11.

Időtartam:  (11 nap / 9 éj)

Utazás: a KLM Royal Dutch Airlines menetrendszerinti járataival, kétszeri átszállással

Várható repülőgép menetrend:
2019. március 1.    Budapest – Amszterdam        06:30 – 08:50
2019. március 1.    Amszterdam – Atlanta        10:35 – 14:52
2019. március 1.    Atlanta – San Juan            18:24 – 23:00
2019. március 10.  San Juan – New York JFK        13:00 – 17:04
2019. március 10.  New York JFK – Amszterdam   20:24 – 09:10 (érk. márc.11.)
2019. március 11.  Amszterdam – Budapest        14:15 – 16:15

Elhelyezés: a Freedom of the Seas hajó választott kategóriájú kabinjában, San Juan-ban 4*-os tengerparti szállodában

A hajó útvonala: San Juan (Puerto Rico) – tengeren – Kralendijk (Bonaire) – Orenjestad (Aruba) – Willemstad (Curacao) – tengeren – Philipsburg (St. Maarten) – San Juan (Puerto Rico)

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén, San Juan-ban reggeli

Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon min.10 fő)

RÉSZLETES PROGRAM:

1.nap    (2019.03.01.)    Elutazás.
A kora reggeli órákban elutazás Budapestről amszterdami és atlantai átszállással San Juan-ba, Puerto Rico fővárosába.
Érkezés San Juan nemzetközi repülőtérre a késő esti órákban, majd transzfer egy 4*-os tengerparti szállodába. Szállás és éjszaka a szállodában.    

2.nap    (2019.03.02.)    San Juan.
Reggeli a szállodában, majd félnapos Old San Juan városnézés Bacardi gyárlátogatással, ebéddel.
Az 500 éves város koloniál stílusú színes épületei, kávézókkal, üzletekkel teli hangulatos utcái, az UNESCO világörökség részét képező 16.századi fellegvára számos látnivalót kínál.
A kirándulás során érintett főbb látnivalók: San Juan kapuja, San Felipe del Morro erőd, Ballaja katonai laktanya, San Jose templom, Casa Blanca múzeum, Keresztelő Szent János katedrális, Plaza del Quinto Centenario.
A kirándulást egy izgalmas gyárlátogatással zárjuk, ahol kiderül, hogy miért Puerto Rico-t hívják a rum fővárosának. A Bacardi látogatóközpontban megismerhetjük a rum történetét, a rumkészítés fortélyait, sőt kóstolót is kapunk a híres rum italból.
Délután transzfer vissza a szállodába, majd szabadprogram.

3.nap    (2019.03.03.)    San Juan.
Reggeli után a szobák elhagyása, majd transzfer a kikötőbe és hajóra szállás.

4.nap    (2019.03.04.)    Hajózás a tengeren.

5.nap    (2019.03.05.)    Bonaire.
Bonaire mintegy 80 km-re fekszik Venezuela partjaitól a dél-amerikai kontinens talapzatán. A sziget lényegében egy korallzátony, mely a tengerből emelkedett ki, híres búvárparadicsom. Fővárosa és fő kikötője Kralendijk, egy élénk és színes városközpont, melynek hangulatos utcái, tipikus karibi építészeti stílusa és lüktető karneváli hangulata magával ragadó.
Fakultatív kirándulás - Bonaire fénypontjai - Ismerje meg Bonaire történelmét és fedezze fel a sziget látnivalóit egy kellemes buszos kirándulás során. A program alatt megtekintjük a Goto-tó sós lagúnáit a hosszúlábú rózsaszín flamingóival és a Dos Pos édesvízi kútjával, majd rövid pihenőt teszünk a történelmi Rincon faluban, ahol az árnyas Rose Inn kertben kaktuszlikőrt is kóstolhatunk. Meglátogatjuk a jellegzetes, kúp alakú sóhegyeket és egyedi formájú kunyhókat, amelyek kapcsán megtudjuk, hogy egykor milyen módszerrel bányászták a rabszolgák a sót.
Ár: 64 EUR / fő (kb. 21 120 Ft / fő *) - Túra hossza: 3 óra

6.nap    (2019.03.06.)    Aruba.  
Aruba egy 36 km hosszú és 11 km széles kis korallsziget vakítóan fehér homokos strandokkal, pazar tengeri panorámával és bőséges szórakozási- és sportolási lehetőséggel. Fővárosa Oranjestad a kirándulóhajók fő célállomása, számtalan üzlettel és kaszinókkal. A sziget gazdag élővilága és álomszép strandjai mellett megcsodálhatjuk a természet alkotta Natural Bridge mészkőhidat, a Kalifornia-világítótornyot, vagy a Hooiberg vulkanikus csúcsát.
Fakultatív kirándulás - Aruba legjava - Kirándulásunk során megismerjük Orenjestad óvárosának kikötőjét a part menti színes piacokkal, a főváros holland koloniális építészetét, a szelek formálta híres Watapana (divi-divi) fákat és a Casibari sziklaformátumait. Pihenő egy aloe üzemnél, ahol megismerhetik az aloe termesztését és feldolgozási folyamatait. Végül megálló a California világítótoronynál, ahonnan páratlan panoráma tárul elénk.
Ár: 55 EUR / fő (kb. 18 150 Ft / fő *) - Túra hossza: 3,5 óra

7.nap    (2019.03.07.)    Curaçao.
Curaçao az ABC-szigetek legnagyobb és legnépesebb tagja. Willemstad a sziget fővárosa, melynek történelmi belvárosa a kikötővel az UNESCO világörökség listáján szerepel, teljesen úgy néz ki, mint egy holland város. Színes gyarmati stílusú házak, éttermek, kávézók, piacok. Káprázatos tengerpartok, lenyűgöző építészeti remekművek, fantasztikus tengeri élővilág és pezsdítő karneváli hangulat koszorújában tölthetnek el egy felejthetetlen napot. A szigetet körül ölelő kristálytiszta türkizkék tenger ihlette meg a híres Curaçao likőr nevét.
Fakultatív kirándulás - Curaçao felfedezése - Curacao festői vidékén és Willemstad nyüzsgő városképén keresztül felfedezzük a sziget három fő látnivalóit. A Curaçao Múzeum kiemeli a XIX. századi élet hagyatékait, a Hato-barlangban gyönyörködhetünk a cseppkőképződményekben, és a Landhuis Chobolobo likőrüzemben megkóstolhatjuk a sziget nevéhez kapcsolódó Blue Curacao italt.
Ár: 60 EUR / fő (kb. 19 800 Ft / fő *) - Túra hossza: 3,5 óra

8.nap    (2019.03.08.)    Hajózás a tengeren.  

9.nap    (2019.03.09.)    St. Maarten.
St. Maarten Puerto Rico-tól keletre mindössze 300 km-re található érdekes kis sziget. Kis területén két állam osztozik, keleti része francia befolyás, nyugati része holland érdekeltség alatt áll. Fővárosa Philipsburg, melynek kikötőjében kötnek ki az óceánjáró hajók. A homokos partok mentén rengeteg étterem, kaszinó, luxushotel és vámmentes üzlet, ékszerbolt csalogatja a vendégeket, egy igazi bevásárló paradicsom. A sziget egyik fő attrakciója a repülőtere, melynek kifutópályája annyira közel van Maho Beach strandjához, hogy a leszálló gépek elképesztő alacsonyan, mindössze 35 méter magasságban suhannak el a strandon tartózkodók felett.
Fakultatív kirándulás - Szigettúra - A kirándulás során felfedezzük a sziget mindkét oldalát, a francia és a holland kultúrát. A sziget holland fővárosában Philipsburg központjában megcsodálhatjuk St.Maarten legnagyobb állandó sósvízi medencéjét, majd tovább utazás a francia területre. Marigot a francia terület fővárosa, ahol a patinás öreg házakban üzletek, kávézók sokasága található. Végül csodás képeket készíthetnek a Cole Bay kilátóban.
Ár: 31 EUR / fő (kb. 10 230 Ft / fő *) - Túra hossza: 2,5 óra

10.nap    (2019.03.10.)    San Juan.
Reggeli után a kabinok elhagyása, kiszállás a hajóról, majd transzfer a repülőtérre.

11.nap    (2019.03.11.)    Hazaérkezés.
Érkezés Budapestre a délutáni órákban.

RÉSZVÉTELI DÍJ KÉTÁGYAS ELHELYEZÉSSEL 
Belső kétágyas kabinban 1.955 EUR/fő helyett 1.799 EUR/fő
(645.150 Ft./ fő helyett 593.670 Ft. / fő)
Ablakos tengerre néző kétágyas kabinban 2.064 EUR/fő helyett 1.899 EUR/fő
(681.120 Ft./fő helyett 626.670 Ft./fő)
Erkélyes tengerre néző kétágyas kabinban 2.280 EUR/fő helyett 2.098 EUR/fő
(752.400 Ft./fő helyett 692.340 Ft./fő)

A részvétel díj tartalmazza:
Repülőjegyeket a teljes útvonalra, transzfereket, hajóút előtt 2 éjszaka szállást reggelivel 4*-os szállodában San Juan-ban, 7 éjszaka szállást a Freedom of the Seas hajón a választott kabinkategóriában, a hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, ajándék Old San Juan városnézést Bacardi gyárlátogatással és ebéddel együtt, magyar idegenvezető az út teljes időtartamára.

A részvételi nem tartalmazza:
A kikötői illetéket - - kb. 51 EUR / fő (kb. 16 830 Ft / fő*), a repülőtéri illetékek és díjakat ** – kb. 400 EUR / fő (kb. 132 000 Ft / fő*), a szervízdíjat (előre fizetendő) - kb. 94 EUR / fő (kb. 31 020 Ft / fő*), az útlemondási biztosítást – 1,3 % (a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre és a fakultatív kirándulásokra), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, személyes fogyasztást – internet, italok, stb., parti és a szárazföldi fakultatív kirándulásokat, az ESTA elektronikus beutazási engedélyt.

AJÁNLATKÉRÉS & FOGLALÁS

A Royal Caribbean hajótársaság újabb részleteket osztott meg a 2019 júniusában útnak induló legújabb gyöngyszeméről, a 4.246 főt befogadó Spectrum of the Seas tengerjáróról.


A Spectrum lesz az új Quantum Ultra Class első hajója, melyet kifejezetten a kínai piacra építenek.