AKÁR 800 EUR/KABIN KEDVEZMÉNY ÉS AKÁR NÉGY GARANTÁLT AJÁNDÉK


Foglalja le 2018. július 1. és július 31. között a minimum 4 éjszakás 2018. július 1. és 2020. április 30. között induló, Celebrity Cruises hajóútját ablakos vagy ennél magasabb kategóriájú kabinban és kedvezménye (nyári indulású hajóút esetén dupla kedvezménye) mellé egy választható, garantált ajándékot biztosítunk vagy lakosztály foglalása esetén szerezze meg mind a négy ajándékunkat! És ez még nem minden! 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak!

Az akció valamennyi 2018. július 1. és 2020. április 30. között induló, minimum 4 éjszakás Celebrity Cruises hajóútra érvényes (kivéve a galapagoszi, a régióváltó, a transzatlanti és a Csendes-óceánt átszelő hajóutakat)!

A kedvezmény mértéke a kabin kategóriától függően az alábbiak szerint alakul:

Kabin kategória: Dupla nyári kedvezmény 1. és 2. főnek:
(2018. július 1. és szeptember 30. között induló karib-tengeri, alaszkai és bermuda-szigeteki hajóutakra érvényes)
Kedvezmény mértéke 1., 2. főnek:
Ablakos és balkonos kabinban 400 EUR/kabin 200 EUR/kabin
ConciegeClass és AquaClass kabinban 600 EUR/kabin 300 EUR/kabin
Lakosztályban 800 EUR/kabin 400 EUR/kabin

És ez még nem minden! 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak!


Ajándékok:


Classic italcsomag 2 fő részére kb. 110 USD/kabin/éj értékben

A Classic alkoholos italcsomag tartalma: sör alkalmanként max. 6 USD értékben; különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok 8 USD/alkalom értékben valamint borok max. 9 USD/alkalom értékben; különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék, tea és nem-prémium jellegű palackozott víz.
Prémium italcsomag is igényelhető az akció keretében 11,5 USD/fő/nap (szervizdíjjal együtt) felár ellenében.


Fedélzeti ajándékkeret 300 USD/kabin értékben

Korlátlan internethasználat 2 eszközre


6-9 éjszakás hajóút esetén 398 USD/kabin értékben
10-14 éjszakás hajóút esetén 598 USD/kabin értékben


2 fő borravalóját a hajótársaság állja


Ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 29 USD/kabin/éj értékben
Concierge vagy Aqua Class kabin esetén kb. 30 USD/kabin/éj értékben
Lakosztály esetén kb. 36 USD/kabin/éj értékbenTOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>

*Figyelem! Az 50%-os kedvezmény az alapkabin árból kerül levonásra, az NCCF (hajózási illeték), a kikötői illeték és borravaló összege teljes egészében fizetendő!
Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlat szabad kapacitás függvényében érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonható és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azt.
Az egyazon kabinban tartózkodó vendégek csak ugyanazt az ajándékot választhatják. A fedélzeti ajándékkeret foglalt kabinonként, a Classic alkoholos italcsomag, a korlátlan internethasználat és a borravaló átvállalása pedig kabinonként két fő(korlátlan internethasználat esetén: két eszköz) tekintetében érvényes. A fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár. Az italcsomag választásánál figyelembe kell venni, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes.