MOST MEGTAKARÍTHAT AKÁR 3000 USD-T/KABIN VAGY ELKÖLTHETI EZT AZ ÖSSZEGET A FEDÉLZETEN 

AZ ÖNÉ A VÁLASZTÁS!

Ha csak a tökéletes időpontra várt, hogy lefoglalja Azamara Club Cruises hajóútját, akkor itt az alkalom! Íme az Azamara Club Crusies legújabb akciója! A hajótársaság most a megjelölt hajóutakat akár 3000 USD/kabin kedvezménnyel kínálja vagy ezt az összeget akár a fedélzeten is elköltheti, ha a kedvezmény helyett az akár 3000 USD/kabin fedélzeti ajándékkeretet* választja.

Foglalja le kabinját 2018. április 11. és május 31. között az akcióban résztvevő valamely Azamara Club Cruises hajóútra és érvényesítse a foglaláskor az akár 3000 USD/kabin kedvezményét vagy kérje ugyanezt az összeget fedélzeti ajándékkeretben* és költsön a fedélzeten!

 

A kedvezmény és a fedélzeti ajándékkeret mértéke a kabin kategóriától függően az alábbiak szerint alakul:

Kabin kategória: Kedvezmény (mértéke USD-ban és EUR-ban is megadva) kabinonként Fedélzeti ajándékkeret* kabinonként
Belső/ablakos kabin esetén

1000 USD / 812 EUR

1000 USD

Balkonos kabin esetén

2000 USD / 1622 EUR

2000 USD

Lakosztály esetén

3000 USD / 2432 EUR

3000 USD

Ajánlatunk a következő hajóutakra vonatkozik:

 

AZAMARA JOURNEY:

 TOVÁBB A HAJÓUTAKRA >>

 

AZAMARA QUEST:

TOVÁBB A HAJÓUTAKRA >>

 

AZAMARA PURSUIT:

TOVÁBB A HAJÓUTAKRA >>

 

Éljen a lehetőséggel! Foglaljon és élvezze az 5 csillagos, all-inkluzív hajóutat!

*A fedélzeti ajándékkeret kabinonként jár, kizárólag fedélzeti kiadásokra használható fel (kivéve a kaszinóban és következő hajóút foglalásra), készpénzre nem váltható át, másra nem ruházható át, és egyazon foglalásban nem vonható össze más fedélzeti költőpénzzel. Az akció csak a megjelölt időszakban leelőlegezett egyéni foglalásokra vonatkozik, és a szabad kapacitás erejéig él.

NE FELEDEJE! Bensőséges hangulatú luxushajók – izgalmas úti célok, amelyek közül sok csak az Azamara Club Cruises kisebb hajóival közelíthető meg – más hajótársaságokéhoz képest hosszú kikötések – számos éjszakai kikötői tartózkodás – a szokásosnál több olyan extra, amelynek az ára benne foglaltatik a hajóút árában – „AzAmazing Evenings” programok díjtalanul – páratlan gasztronómia