Különleges élmény a Földközi-tenger legszebb mediterrán részeit egy luxushajóval felfedezni legyen az akár a keleti rész a csodás Görög szigetekkel vagy a nyugati medence spanyol és a francia partokkal. Indulhat Velence, Barcelona vagy Róma (Civitavecchia) vagy akár Southampton kikötőjéből.

 

Hajóutak Velencéből  

Hajóutak Rómaból (Civitavecchia)                   

Hajóutak Barcelonából

Hajóutak Southamptonból

 

Mediterrán napsütés, csak a Royal Caribbean Cruises flottái mutatják be ilyen fantasztikusan az óvilág történelmének, kultúrájának, nyelveinek és konyhájának fantasztikus egyvelegét. A napot követve hajózzon velünk délre Spanyolországba, Olaszországba, a Kanári- és Azori-szigetekre, a Földközi-tenger keleti vidékére, a legszebb görög szigetekre vagy fedezze fel Franciaország legszebb tengerparti városait és strandjait. A legszebb szigetek úgy mint, Korzika, Szardínia és Szicília, Málta is megtalálható útvonalainkban. 

Hajóink tavasztól ősz végéig járják a Földközi-tenger vizeit. Válassza akár Royal Caribbean International hajóit, melyek a világ leginnovatívabb hajói, vagy Celebrity Cruises 5*-os hajóit, akár az Azamara Club Cruises kisebb hajóit életre szóló élményben lesz része.

Hajóutak Velencéből

Hajóutak Rómaból (Civitavecchia)

Hajóutak Barcelonából

Hajóutak Southamptonból