Egész évben nyár! E fantasztikus szigeteket semmi nem tudja úgy bemutatni, mint egy Royal Caribbean Cruises hajóút.

Élvezze a napsütötte strandokat, az óceánt, a színes és nyüzsgő városokat.Karibi hajóútjaink felejthetetlen élményt nyújtanak.

Tovább a hajóutakra

Várja Önt is CocoCay a Bahamákon, Cozumel Mexikóban, Labadee Haitin, Jamaica csodás partjai, a Nagy-Kajmán szigetek, Cartegna Kolumbiában és még sok-sok csodás sziget!   Csodálatos tájak ölelte fehér homokos tengerpartok idilljével várja Önt a Karib-tenger. Mártózzon meg az azúrkék, kristálytiszta vizű tengerekben, búvárpipával merülhet trópusi hal-rajok, színpompás korallzátonyok és régi hajóroncsok között. A fák lombkoronájának magasságában szelheti át az egyik esőerdőt drótköteles túránkon, ha pedig még izgalmasabb kalandra vágyik, várja egy olyan drótkötél pálya, amely egészen a fák tetejéig fut. Vegyen részt egy katamarán hajótúrán a karibi szélben, vagy barangolja be lóháton a trópusi paradicsomot. Olyan földi édenkert ez, ahol nincs két egyforma sziget.

Tovább a hajóutakra

Labadee, Haiti: Royal Caribbean Cruises privát szigete élvezze Haiti gyönyörű hegyeinek szépségét a sziget észai patvonalát követő hajóúton. A program keretében kedve szerint napozhat, úszhat, kipróbálhatja a búvárpipás merülést vagy egyszerűen csak pihenet, hallgatva a sziget neszeit.

CocoCay, Bahamák: Royal Caribbean Cruises másik privát szigete. A Bahamák lágyan simogató kristálytiszta vizű öblében fekszik CocoCay, amely fehérhomokos partjaival és gyönyörű panorámájával egy kalandokkal teli kizárólag a Royal Caribbean flottáinka vendégei előtt nyitva álló csodavilág.

Tovább a hajóutakra

Falmouth, Jamaika: Csodálatos világító lagúna, a Luminous Lagoon foszforeszkáló vizétől a delfinekkel, cápákkal és rájákkal való úszásig, Falmouth megannyi élményt kínál és igazik karib nyaraló paradicsom, Meglátogathat egy ültetvényt, víziszafarira indulhat vagy felkeresheti a Dunn's River vízesést.

Fort Lauderdale, Florida: Hajóútja után vagy előtt kirándulás programjaként válassza ezt a túrát, mely keretében a propelles csónakból teljes szépségében tárul fel Ön előtt az Everglades vadvilága. Ez a lenyűgöző ökoszisztéma rengeteg madár, emlős és hüllő otthona.

Cozumel, Mexikó: Fedezze fel Tulum városának fenséges romjait. A túravezető betekintést nyújt e rég elfeledett közösséggel kapcsolatos titkokba, tényekbe, mítoszokba és legendákba. Csodálja meg 60 templom építészeti és művészeti remekeit.

Roseau, Dominika: Roseau Dominika 20000 lakosú fővárosa. Hangulatát különleges, a viktoriánus korban épült jellegzetes, faverandás, fafaragásokkal díszített kő- és faházak határozzák meg.

St. Croix, Amerikai Virgin-szigetek: St.Croix a Virgin-szigetek közül a legnagyobb: 135 km hosszú strand, csodás táj és kultúra várja vendégeit. A történelmi nevezetességek minden korosztálynak izgalmas programokat tartogatnak. Szélmalmok, kicsiny iskolaépületek és templomok látszódnak végig a nagyon szép part mentén.

Castries, St. Lucia: St. Lucia talán a legszebb a szigetek között: tájképét zöldellő hegyek, sűrű esőerdők, homokos tengerpart és több hektárnyi banánültetvény teszi látványossá. Fővárosa, Castries igazi kedves, pezsgő, színpompás karibi város.

Orenjestad, Aruba: Aruba szigete szinte egész évben zavartalan napsütéssel és csodálatos tengerpartokkal büszkélkedhet. A főváros, Orenjestad pálmafákkal szegélyezett utcáit leginkább gyalogosan érdemes bejárni, így könnyen felfedezhetjük a város holland kolonális stílusát és remek boltjait.

St. John’s, Antigua: St. John’s városában bájos kicsiny, szűk utcák vezetnek fel az ezüstös tetejű katedrális dombjához. Remek programokat nyújt a strandon a bárok és kávézók kavalkádja. De a Nelson’s Dockyard Nemzeti parkot sem szabad kihagyni a programok közül.

Willemstad, Curacao: Itt már a kikötőbe érve szemünkbe tűnnek a part mentén a régi gyarmatosítókat idéző holland koloniális stílusú épületek. A Seaquarium Beach fantasztikus, Curaçao Sea Aquariuma több mint 400 tengeri állat- és növényfajt mutat be.

George Town, Grand-Kajmán: A Nagy Kajmán-sziget legnagyobb városa, ahol gyönyörű, 18. századi épületekben üzletek és irodaépületek szegélyezik a kikötő útját. Múzeumok, egy erőd és számos parti és hajós búvárkodási lehetőség várja az idelátogatókat. Egy búvárpipával is könnyedén láthatók a korallzátonyok.

Philipsburg, St. Maarten: Mind a sziget francia székhelyét, Marigot-t, mind a holland fővárost, Philipsburgot megismerheti kikötésünk alkalmával.

Tovább a hajóutakra


 

0
0
0
s2sdefault