Hamarosan útnak indul az Azamara Club Cruises új hajója, növelve a hajótársaság kapacitását, hogy még több életre szóló utazási élményt nyújtson Önnek az új butik hotelben a tengeren.

Az Azamara Pursuitsm további 61 úti cél felé indul el, köztük 15 olyan új kikötővel, ahol még nem jártak. Az Azamara PursuitSM színrelépésével a hajók mind a hét kontinenst meglátogatják és most tovább időznek a kikötőkben, hogy még több ideje legyen az élmények begyűjtésére.

Ezennel megnyitjuk a kikötők kapuit az új útvonalakhoz és az Azamara PursuitSM felejthetetlen és egyedi élményeihez. A testvérhajókhoz hasonlóan az Azamara PursuitSM is a legkülönlegesebb kalandokat kínálja a Földön olyan helyein, amelyről eddig csak álmodott vagy éppen csak most hallott róla.

Az új Azamara célállomások közé tartozik Antofagasta (Chile), Lima (Peru) és a Beagle-csatorna - és ez csak néhány kikötő a dél-amerikai célállomásaink közül. Nemcsak 15 új kikötőt és egy sor bakancslistás helyszínt keresünk fel, de mindenhol tovább is időzünk, így több idő áll rendelkezésére ahhoz, hogy megtapasztalhassa a világ csodáit.

Tovább a hajóutakra

Azamara Pursuit hajóutak

 

 

0
0
0
s2sdefault