MIÉRT EZ A HAJÓÚT?

-Természeti látnivalók
- Kulturális látnivalók
- Gasztronómiai élmények
- Magyar nyelvű idegenvezetővel

 

 

 

 

 

Indulási időpont: 2021.05.19.

Érkezési időpont: 2021.05.29.

Időtartam: 11 nap/ 9 éj

Utazás: menetrend szerinti járattal, egy átszállással

Elhelyezés: 4 éjszaka New Yorkban a belvárosi szállodában, 5 éjszaka a Freedom of the Seas luxushajó választott kategóriájú kabinjában

A hajó útvonala: Capy Liberty, USA - tengeren - King"s Wharf, Bermuda (2nap) - tengeren - Cape Liberty, USA

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén, reggeli a szállodában

Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri

Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)

FOGLALÁS & AJÁNLATKÉRÉS

 

RÉSZLETES PROGRAM:

1. nap: Budapest – New York
Elutazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással New Yorkba.  Érkezés után transzfer a szállodába. Szállás New York (3éj)

2. nap: New York
Reggeli után egész napos panorámás városnézés Manhattanben. Elsőként a Nagy Alma egyik legikonikusabb épületébe, az Empire State Buildingbe látogatunk el. Felmegyünk a 86. emeleten található kilátóba és onnan madártávlatból csodáljuk meg a várost. Továbbhaladva a világhírű 5. sugárúton megállunk a Flatiron Buildingnél. Majd érintjük a Washington Square-t, Greewich Village-t és a Soho városrészt. Egy rövid sétát teszünk China Townban, ahol angol szót ritkán hallani és még a feliratok is kínaiak. Innen átsétálunk a szomszédos Little Italy-ba. Ezt követően megnézzük a Ground Zero területén található emlékhelyet, mely a szeptember 11-i terrortámadás áldozatainak és a ledőlt ikertornyoknak állít emléket. Szabadidő függvényében az új tömegközlekedési csomópont, egy kortárs építészeti remekmű, az Oculus meglátogatása. A nap hátralevő részében Harlem felé vesszük az irányt, ahol megtekintjük az Apollo színházat. Nem hagyjuk ki a St. John de Divine katedrálist és a Columbia Egyetemet sem. Megnézzük Kossuth Lajos szobrát, s ha időnk engedi, nassolunk egyet egy magyar cukrászdában, majd transzfer a szállodába.

3. nap: New York
Reggeli után gyalogos városnéző program, amelyet Manhattanben kezdünk, érintve a város legújabb látványosságát, a Hudson Yardsot. Itt kezdődik a High Line Park, mely a Central Park után New York 2. leghíresebb parkja. A park 1.6 km hosszan húzódik, érdekességét pedig az adja, hogy egy ma már nem működő magasvasúton található. A parkon keresztül leérünk a Chelsea piacra, innen metróval jutunk el a Central Parkba. Sétánk során módot kerítünk arra is, hogy a New York-i streetfood lehetőségek közül megkóstoljunk néhányat.

4. nap: New York – Cape Liberty
Reggeli után szabadidő, majd transzfer a kikötőbe, csoportos bejelentkezés a hajóra, szabadprogram. Ebéd és szállás a hajón (5 éj).

5. nap: Tengeren
Egész napos hajózás a Bermudák felé. Szabadprogram, kikapcsolódási lehetőségek a hajó fedélzetén. 15 szinten szinte minden, színes programok és szórakozási lehetőségek közül választhatunk.
Top Deck Aqua park: itt található a világ első fedélzeti szörf szimulátora, aquapark fröcskölő vízágyúkkal, szökőkutakkal, úszó és melegvizes medencékkel kicsiknek és nagyoknak. Mászófal, fedett korcsolya pálya, mini golf pálya és szabadtéri jogging pálya szintúgy a vendégek rendelkezésére áll. Az étkezési lehetőségek változatosak: háromszintes főétterem, büfé étterem, Sorrento's pizzéria, olasz-amerikai-mexikói speciális éttermek, Chops Grille – steakhouse. Bárok és kávézók bőséges választéka a latinos táncos helyektől a 17. századi kocsmákig mindent megtalálunk. Esti szórakozási lehetőségek: tegye próbára énektudását a karaoke bárban, táncoljon szabadtéri night-clubban, csodálja meg esténként az Arcadia színház előadásait vagy tegyék meg tétjeiket a Casino Royalban.

6-7. nap: King's Wharf - Bermuda
Reggeli érkezés a kikötőbe, ami a sok hajóval érkező vendég miatt modern komplexummá fejlődött. Változatos turisztikai látványosságok egy helyen: Bermuda Nemzeti Múzeum, művészeti és kézműves központ, számos étterem-bár, bevásárlóközpont, üzletek és strand várja a hajós utasokat. Rengeteg lehetőség érhető el a kikötőben: sziget- és hajókirándulások, vízi sportok, golf- és horgásztúrák. Az itt található Látogató Központban ingyenes térképekkel, brosúrákkal, busz menetrenddel, túrainformációkkal segítik az érkezőket. Két teljes napig áll hajónk a kikötőben.
Fakultatív program lehetőségek hamarosan.

8. nap: Tengeren
Egész napos hajózás vissza a New Jersey partok felé. Szabadprogram, kikapcsolódási lehetőségek a hajó fedélzetén. Ha eddig még nem próbáltuk: napozóterasz, külső és belső medencék és a hajóból 4 méterre kinyúló, 34 méterre a tenger felett lévő jacuzzik várják az utasokat.

9. nap: Cape Liberty – New York
Reggeli után búcsúzunk a hajótól, kiszállás, transzfer a szállodába. Egész napos szabad program, vagy fakultatív kirándulás lehetőség: Szabadság-szobor és Ellis Island kirándulás. Szállás New Yorkban (1éj)

10-11. nap: New York – Budapest
Reggeli után kijelentkezés a szállodából, elutazásig szabadidő. Délután transzfer a repülőtérre, hazautazás átszállással. Érkezés Budapestre a 11. napon.

ÁRAK:

RÉSZVÉTELI DÍJAK/ fő
 
Belső kabinban - 2 fő esetén

895.000 Ft

Tengerre néző balkonos kabinban - 2 fő esetén

 995.000 Ft

A részvételi díj tartalmazza:     
a nemzetközi repülőjegyek díját illetékkel (melynek értéke: kb. 235.000 Ft*), a kikötői illetéket (melynek értéke: kb. 55.000 Ft), a kötelező borravalót (melynek értéke: kb. 24.000 Ft), a hajóút előtt 3 éjszaka szállást New Yorkban, helyi 3*-os szállodában, kétágyas szobákban, reggelivel, a hajóutat követően 1 éjszaka szállást New Yorkban, helyi 3*-os szállodában, kétágyas szobákban, reggelivel, 5 éjszaka szállást a hajón, a választott kabin kategóriában, a hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő), a leírásban szereplő programokat és szükséges transzfereket, a medencék, napozóágyak és fitneszterem használatát; a színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, a magyar nyelvű idegenvezetést.

A részvételi díj nem tartalmazza:
a borravalót New Yorkban: kb. 25 USD/fő, az ESTA ügyintézést: kb. 13.000 Ft, az útlemondási biztosítást 1,5 %,, fakultatív kirándulások, személyes kiadások, BBP biztosítás.

Fakultatív Programok:
- Szabadság-szobor és Ellis Island kirándulás: 61.000 Ft
 A 2021-es fakultatív kirándulás lehetőségek fél évvel a hajó indulása előtt lesznek elérhetők.

Az utazás szervezője az 1000út Utazási iroda.

FOGLALÁS & AJÁNLATKÉRÉS


 

0
0
0
s2sdefault