Azamara Cruises újdonságai!

 

 

 

 

 

 

Azért nem voltál eddig hajóúton, mert a több napos, kiszállás nélküli óceáni utazás helyett jobban szereted inkább a szárazföldön felfedezni  az egzotikus tájakat? Akkor az Azamara megújult, izgalmas szárazföldi programokkal bővített hajóútjai pont Neked szólnak!

A kifejezetten egzotikus utazásokra specializálódott Azamara hajótársaság 1700 szárazföldi programajánlattal várja a világ felfedezésére nyitott kalandorokat. A megújult utazás előtti és utáni programok új szintre emelik a körutazás élményét és kifejezetten azoknak szólnak, akik az óceáni luxus pihenés mellett az izgalmas programokra és a távoli kultúrák megismerésére is nyitottak. Magadra ismertél? Akkor már csak választanod kell, hogy 2020-ban melyik országban szeretnél új élményeket szerezni!

1, Borneó – az orángutánok nyomában
Ez a természetjáróknak ajánlott utazás a borneói esőerdőkbe invitál minket, ahol motorcsónakokon indulva vesszük az irányt a dzsungel belseje felé. Majd a természet közeli szállásokra megérkezve lehetőség nyílik testközelből megfigyelni az orángutánokat. A kirándulásokat helyi természetvédők vezetik, akik a MariMari őslakosok autentikus mindennapjaiba nyújtanak betekintést.

2, Micato szafari
Oroszlán, leopárd, elefánt, afrikai bivaly – ezeknek az eddig csak állatkertben látott vadállatoknak a megfigyelésére nyílik lehetőség a Kruger Nemzeti Park szafari túráin. Majd a dzsip-túra után irány a víz, ahol a Zambezi-folyón csónakázva krokodil és víziló lesre indulhatnak a nagyvadak szerelmesei. Ha pedig ez még nem lenne elég, a kirándulás tartalmazza a Viktória-vízesés megtekintését és opcionálisan helikopter túrát is.

3, Bolívia és Chile
A világ legszárazabb vidékére, az Atacama-sivatagba kalauzol minket a Chile és Bolívia ritkán lakott tájait bemutató körutazás. Sólakások megtekintése, sivatagi túra, falusi látogatások - mindez egy helyi szakács specialitásaival fűszerezve a kulináris élvezetek kedvelőinek.

Tudtad?
Minden körutazás tartalmazza a transzfer utakat a reptér, a hajó és a kirándulások között illetve a kifejezetten helyi specialitásokat kínáló reggeliket. A választható programcsomagok 3-6 éjszakát jelentenek, kisebb-nagyobb csoportokban, dedikált idegenvezető támogatásával, aki a kultúra minél alaposabb megismerését támogatja. Ezek a csomagok már a hajón kívüli elszállásolást is magukba foglalják minden esetben 4-5 csillagos, központi elhelyezkedésű butik hotelekben. Emellett lehetőség van még 2-3 éjszakás városnézős programokra is, melyek a hajóút előtt vagy után adnak lehetőséget a célállomások bebarangolására.

4, Új-Zéland déli sziget
Új-Zéland fenséges természeti tájaiban gyönyörködhetünk ezen a Pazar utazáson, ahol vasúttal és helikopterrel utazva csodálhatjuk a panorámát. Déli Alpok, Waimakariri folyó, végeláthatatlan bükk erdők, a Tasmán gleccser átrepülése és „hóra szállás” a régió legmagasabb hegycsúcsain. Ez vár ránk a déli sziget mesebeli tájain.

5, Moszkva és Jekatyerinburg
Oroszország fővárosa igazi kulturális paradicsom! A Vörös tér, a Kreml, a Boldog Vazul székesegyház, a város legrégebbi utcája – egytől egyig fényképre kívánkozik. Majd Moszkva körbejárása után az ázsiai határon elhelyezkedő Jekatyerinburgba vesszük az irányt, ahol a program csúcspontjaként „ A cárok utolsó lépése” fantázianév alatt pillantást vethetünk a Romanov családra is.

6, Jaguár-les Dél-Amerikában
A program keretében 2,5 napot tölthetünk el Brazília nyüzsgő Patanal régiójában, ahol a vendégeknek lehetősége nyílik a vidék őshonos jaguárjainak megfigyelésére.  Emellett pedig bejárhatjuk a legszebb vizes élőhelyeket és vidra keresésre is indulhatunk.

Ilyen programokkal színesítve már izgalmasabban hangzik az óceáni luxus hajózás? Akkor kattints és tudj meg többet az Azamara egzotikus utazásairól!

Tovább az Azamara Cruises hajóútjaira


 

0
0
0
s2sdefault