SZINGAPÚRTÓL DUBAI-IG LUXUSHAJÓVAL

 

 

 

 

 

Indulási időpont: 2020.03.15.

Érkezési időpont: 2020.04.02.

Időtartam: 19 nap/17 éj

Utazás: menetrendszerinti járatokkal

Tervezett menetrend

odaút:
2020. március 15. Budapest-Dubai 14:50 - 23:05  EK112 / kb. 5 óra 15 perc
2020. március 16. Dubai-Szingapúr 01:05 - 12.15 EK  404 / kb. 7 óra 10 perc   

visszaút
2020. Április 02. Dubai-Budapest 08:50 - 12:45  EK111 / kb. 5 óra 55 perc

FONTOS! A légitársaság végzi a csoport ültetését a járatokra. Minden esetben kérjük, hogy az ülőhelyre vonatkozó egyéni kéréseiket (ablak, folyosó, stb.) legyenek szívesek a check-in pultnál jelezni.
Elhelyezés: 14 éjszaka a Celebrity Eclipse választott kategóriájú kabinjában

A hajó útvonala: Szingapúr - Tengeren - Phuket, Thaiföld - Tengeren (2 nap) - Colombo, Sri Lanka - Cochin, India - Tengeren - Goa (Mormugao), India - Bombay (Mumbai), India - Tengeren (2 nap) - Muscat, Omán - Dubai (2 nap)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén, korlátozott italfogyasztással, Szingapúrban és Dubaiban reggeli.

Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri Budapestről

Minimum létszám: 15 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)

FOGLALÁS & AJÁNLATKÉRÉS

RÉSZLETES PROGRAM

1-2. nap: Budapest – Szingapúr
Elutazás Budapestről repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással Szingapúrba. Másnapi érkezés után transzfer a szállodába, majd városnézésre indulunk: Kis India és kínai negyed, Esplanade színház, Raffles tér, majd Szingapúr egyik jelképét, Merlion-t, az oroszlán fejű és haltestű szobrot tekintjük meg. Este fakultatív program: Szingapúr by night, esti városnézés hang és fényjátékkal, hajókázással. Szállás Szingapúrban (1 éj).

3. nap: Szingapúr
Egy különleges programmal kezdünk, ellátogatunk az állatkertbe. A változatos állatbemutatók közül a legegyedibb az orángutánokkal közös reggeli, amin mi is részt veszünk. Ezután a Botanikus kertbe látogatunk. Transzfer a kikötőbe, csoportos bejelentkezés a hajóra, szabadprogram. Szállás a hajón (15 éj).

4. nap: Tengeren
Egész napos hajózás az Andamán-tengeren. Szabadprogram, kikapcsolódási lehetőségek a hajó fedélzetén.

5. nap: Phuket
Kikötés a kora reggeli órákban Phuketen, Thaiföld legnagyobb szigetén. Egész napos szabadprogram a tengerparton, a hajó csak a késő délutáni órákban szedi fel a horgonyt, és indul tovább. Fakultatív program: hajókirándulás a Phangnga-öbölben. A kirándulás 1,5 órás buszozást követően motorcsónakokkal folytatódik tovább, a híres James Bond sziget, mangróve erdők és büfé ebéd szerepel a programban. Ha időnk engedi, egy kesudió feldolgozót is megtekintünk.

6-7. nap: Tengeren
Két napos hajózás Srí Lanka partjai felé. Szabadprogram, kikapcsolódás a hajó fedélzetén. Számos szabadidős tevékenység közül lehet válogatni, a pihenésre vágyók a napozóteraszon, a medencénél, a jacuzzinál, esetleg a Canyon Ranch SpaClubban és Fitnesz központban tölthetik kellemesen a napot, vagy megkóstolhatják a fedélzeti különlegességeket az éttermekben, kávézókban és a bárokban. 8. nap: Colombo Érkezés a kikötőbe a kora reggeli órákban. Fakultatív program: félnapos városnézés Colomboban, vásárlási lehetőséggel. Colombo főbb nevezetességei a programban: Pettah bazár, városháza, Vihara Mahdevi park, gyarmati kúriákkal rendelkező lakónegyedek, Nemzeti Múzeum, Galle Face Green. Délután a hajó tovább indul India felé.

9. nap: Cochin
Délben köt ki a hajó Cochinban. Fakultatív program lehetőség délután, a félnapos kirándulás hajókázással kezdődik a Gundu és Vypeen szigetek mentén, kínai halászhálókat láthatunk, fölfedezzük Fort Cochint és környékét, majd Kathakali tánc előadást láthatunk.

10. nap: Tengeren
Egész napos hajózás Goa partjai felé, szabadprogram a fedélzeten.

11. nap: Goa
Érkezés a kikötőbe a kora reggeli órákban. Fakultatív program: Aguada erőd és portugál világítótorony, majd Verem halászfaluja következik, ahol a helyi piacot is felfedezhetjük. Reis Magos-erőd és Panjim városa, ezt követően egy privát villában elköltött helyi ebéd szerepel a programban. Késő délután a hajó továbbindul az indiai partok mentén, északra.

12-13. nap: Bombay (Mumbai)
Délelőtt érkezés Bombaybe. A hajónk nem fut ki, a kikötőben tölti az éjszakát. Fakultatív program a 12. napon: egész napos kirándulás az India Kapuhoz, rövid hajókázás az Elephanta sziget barlangszentélyeihez, ahol 124 lépcső vezet fölfelé. Elephanta legjelentősebb szobra Trimuri mellszobra, ez a háromarcú Shiva képviseli a hindu háromságot. Fakultatív program a 13. napon: Bombay bazárlátogatás vásárlási lehetőséggel.

14–15. nap: Tengeren
Két napos hajózás Omán partjai felé, szabadprogram a hajón.

16. nap: Muscat
Kikötés a kora reggeli órákban Muscatban, az Arab-félsziget déli csücskében fekvő Omán fővárosában. Fakultatív félnapos városnézés: látogatás a Qaboos Szultán Nagy Mecsetbe, séta az óvárosban lévő tradicionális piacon (Muttrah souk) és kívülről megtekintjük az Al Alam szultáni palotát.

17. nap: Dubai
A déli órákban érkezik meg a hajó Dubaiba. Fakultatív program: Dzsip szafari BBQ vacsorával, vagy Dhow hajókirándulás vacsorával.

18. nap: Dubai
Reggeli után búcsúzunk a hajótól, kiszállás. Egész napos városnézés Dubaiban: Dubai Creek, a Bastakiya negyed széltornyai, a Dubai Múzeum, a fűszer- és aranypiac felfedezése után egy rövid fotózásra megállunk a Jumeirah mecsetnél, majd a pálma „csúcsán” található Atlantis Hotel rózsaszín épületénél és a Dubai egyik jelképévé vált, vitorla formájú „7 csillagos” Burj al Arab Hotelnél. Ezután ellátogatunk a Dubai Mall-ba, ahol a Dubai Akvárium és Burj Khalifa is található. A 124. emeleten lévő kilátóból gyönyörködhetünk a városban, szabadidő a Dubai Mall-ban. Transzfer a szállodába. Szállás Dubaiban (1 éj).

19. nap: Dubai – Budapest
Kora reggel transzfer a repülőtérre, hazautazás Budapestre, érkezés a kora délutáni órákban.

FAKULTATÍV PROGRAMOK:

Szingapúr by night: 18.000 Ft
Phangnga-öböl és James Bond szikla ebéddel: 34.000 Ft
Colombo városnézés, vásárlási lehetőség: 22.000 Ft
Cochin nevezetességei: 28.000 Ft
Goa kirándulás ebéddel: 48.000 Ft
Bombay kirándulás: 31.000 Ft
Bombay bazár, vásárlási lehetőség: 11.000 Ft
Muscat városnézés: 25.000 Ft
Dzsip szafari BBQ vacsorával: 22.000 Ft
„Dhow” hajókirándulás vacsorával: 24.000 Ft

ÁRAK
RÉSZVÉTELI DÍJ BELSŐ KABIN - 2 fő esetén Lekérésre
RÉSZVÉTELI DÍJ ERKÉLYES TENGERRE NÉZŐ KABIN - 2 fő esetén Lekérésre
REPÜLŐJEGY IRÁNYÁR ILLETÉKKEL (változhat) Lekérésre
KIKÖTŐI ILLETÉK 49.000 Ft. / fő
SZERVÍZ DÍJ 67.000 FT. / fő
ÚTLEMONDÁSI BIZTOSÍTÁS 55.194 Ft. / 2 fő

Egyágyas felár belső kabinban: 645.000 Ft.
Egyágyas felár erkélyes tengerre néző kabinban: 1.065.000 Ft.

Indiai vízum: 30.800 Ft.
Sri Lanka vízum: 13.000 Ft.

FOGLALÁS & AJÁNLATKÉRÉS

Részvétel díj tartalmazza:
a hajóút előtt 1 éjszaka szállást Szingapúrban, helyi 4*- os szállodában, kétágyas szobákban, reggelivel
a hajóutat követően 1 éjszaka szállást Dubaiban, helyi 4*-os szállodában, kétágyas szobákban, reggelivel
a 15 éjszaka szállást a hajón, választott kabin kategóriában
a hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítő)
a leírásban szereplő programokat és szükséges transzfereket
a medencék, napozóágyak és fitneszterem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését
a magyar nyelvű idegenvezetést

Részvételi díj nem tartalmazza:
a vízum díjakat, a Betegség, Baleset-poggyász biztosítást, az útlemondási biztosítást 1,5%, a Kikötői illetéket, a kötelezően fizetendő szervíz díjat a hajón, a magyar nyelvű fakultatív kirándulásokat, személyes kiadásokat.
fakultatív kirándulások.

FOGLALÁS & AJÁNLATKÉRÉS


 

0
0
0
s2sdefault