Hajút a Celebrity Eclipse fedélzetén, magyar idegenvezetővel és ajándék egész napos városnézéssel

 

 

 

 

 Már 965.600 Ft. / fő-től

Fedezze fel az USA nyugati partvidékét a Celebrity Cruises egyik díjnyertes hajójával, amely Kalifornia legszebb városaiba viszi el Önt, egy kis mexikói kitérővel! Többek között két csodás napot töltünk San Franciscoban, ellátogatunk a mediterrán hangulatú Santa Barbaraba, a festői szépségű Montereybe és San Diegoba is. A hajóút előtt 3 napot töltünk az „Angyalok Városában”, ahol az egész napos városnézés során megismerkedünk a nyüzsgő metropolisszal, és ellátogatunk a filmekből már jól ismert ikonikus helyszínekre is.

Időpont: 2019.11.08 - 21. - (14 nap / 12 éj)

Utazás: menetrend szerinti Air France/KLM járatokkal, egy átszállással

Várható repülőgép menetrend:

2019.11.08.         Budapest – Párizs (CDG)              06:00 – 08:30
2019.11.08.         Párizs (CDG) –Los Angeles            10:20 – 13:05

2019.11.20.         Los Angeles – Amsterdam              13:50 – 09:05     (+1)
2019.11.21.         Amsterdam –Budapest                  14:15 – 16:15


Elhelyezés: 3 éjszaka Los Angelesben középkategóriájú szállodában, 9 éjszaka a Celebrity Eclipse tengerre néző ablakos vagy balkonos kabinjában

A hajó útvonala: Los Angeles, Kalifornia  – Santa Barbara, Kalifornia – San Francisco, Kalifornia (2 nap) - Monterey, Kalifornia - tengeren – Catalina Island, Kalifornia – San Diego, Kalifornia – Ensenada, Mexikó – Los Angeles, Kalifornia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ellátás: teljes ellátás a hajó fedélzetén (korlátozott italfogyasztással), reggeli a szállodában Los Angelesben

Csoportkísérés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri Budapestről

Minimum létszám: 16 fő (a fakultatív programokon min. 10 fő)

 

FOGLALÁS & AJÁNLATKÉRÉS

 

RÉSZLETES PROGRAM

1.nap    (2019.11.08.)
Elutazás a kora reggeli órákban Budapestről Los Angelesbe. Megérkezés után transzfer a szállodába, a szobák elfoglalása majd szabad program.

2.nap    (2019.11.09.)
Reggeli után egész napos autóbuszos városnézés ebéddel. Az út során ellátogatunk a Hollywood felirathoz, majd sétát teszünk a csillagok utcáján, azaz a Walk of Fame-en, felfedezzük a Downtown és az Olvera street környékét, a Marina Del Rey kikötőt, a híres Venice Beach és a Santa Monica partszakaszt. A városnézést Beverly Hills-el és a Rodeo Drive-al zárjuk.

 

 

 


3.nap     (2018.11.10.)
Szabad program vagy egész napos fakultatív programlehetőség: Kirándulás az Universal Studiosba. Az kirándulás keretében többek között Harry Potter és a Transformers filmek világába léphetünk, nagysikerű filmek és sorozatok díszleteit tekinthetjük meg különböző attrakciókkal, kipróbáljuk a 3D és 4D hullámvasutakat. A program kicsiknek és nagyoknak egyaránt felejthetetlen élmény. Ár.: 225 EUR / fő (73.900 Ft. / fő ) - belépőjeggyel

 

 

 


4.nap    (2019.11.11.)
Reggeli után indulás a kikötőbe, felszállás a Celebrity Eclipse hajóra. Ebéd és vacsora a fedélzeten.







5.nap    (2019.11.12.)
Kikötés a reggeli órákban a gyönyörű természeti adottságokkal rendelkező Santa Barbara városában.
Fakultatív program: Santa Barbara - Borkóstolós kalandok – Látogatás két borászatban
Sok borszakértőnek Santa Barbara borai vetekednek még a Napa völgybeliekkel is, és ezen a túrán láthatjuk és megízlelhetjük ennek a miértjét is. Santa Ynez völgyének két legkedveltebb borászatát látogatjuk meg, ahol tanulhatunk a régió borkészítésének történelméről és bepillantást nyerhetünk a helyi szőlőtermesztésbe. Kóstoljon meg különböző fajtákat a Shiraztól a Chardonnayig és fedezze fel a Central Cost legjobb borait!
Ára: 215.- EUR / fő (69.875.- Ft)
Időtartam: kb. 4 óra

 

 

 

6.nap    (2019.11.13.)
Megérkezés a kora délutáni órákban San Franciscóba, Kalifornia negyedik legnagyobb városába, ahol két napot tölt a hajó.
Fakultatív program: San Francisco – San Francisco városnézés a Golden Gate híddal
Tapasztalja meg a világ egyik kulturálisan legsokszínűbb városát egy látványos városnézés keretében! Utunk a híres Embarcaderon vezet a Market Streetig, majd megállunk San Francisco egyik legszebb és legbékésebb helyén, a Twin Peaksnél, ahol lélegzetállító látvány tárul majd elénk. Következő állomásunk a bájos Golden Gate Park, ami 20%-kal nagyobb mint New York híres Central Parkja, és évi 13 millió látogatóval büszkélkedhet. Túránk végeztével elhaladunk a Golden Gate híd alatti tengerparti úton a Cannery, a Ghirardelli Tér és az ikonikus kikötő, a Fishermen’s Wharf mellett.
Ára: 60.- EUR / fő (19.500.- Ft)
Időtartam: kb. 4 óra

 

 

 


7.nap    (2019.11.14.)
Egész nap San Franciscoban. Az esti órákban hagyjuk el San Francisco kikötőjét.
Fakultatív program: San Francisco - Az Alcatraz-sziget és Sausalito
Fedezze fel San Francisco két meghatározó látványosságát ezen az izgalmas túrán: a történelmi Alcatraz börtönt és a vibráló művészvárost, Sausalitot. Utunk a festői szépségű Fisherman’s Wharf halászkikötőhöz vezet, ahol kompra szállunk és áthajózunk a híres Alcatraz börtönhöz, amit a „Sziklaként” is ismernek. A leghírhedtebb rabok történeteit hallgatva felfedezhetjük a történelem leghíresebb börtönét. Ezután Sausalito élénk művészeti közösségét ismerhetjük meg ebben a festői tengerparti városban.
Ára: 182.- EUR / fő (59.150.- Ft)
Időtartam: kb. 7 óra

 

 

 


8.nap    (2019.11.15.)
Megérkezés a reggeli órákban a csodálatos sziklás partvidékű Monterey városába. Itt található az Egyesült Államok legnagyobb tengeri rezervátuma.
Fakultatív program: Monterey – 17-Mile Drive Monterey-ben és városnézés Carmelben
Ezen a túrán Észak-Kalifornia egy exkluzív művészeti közösségét és a Monterey partvidék egy privát szakaszát járjuk be. Sétáljon Carmel Fő utcáján művészeti galériák, régiségboltok és kávézók között. Ezután pedig lehetőség lesz egy csak a lakóknak fenntartott útra belépni, ami a nyugati part leglenyűgözőbb tájain kígyózik keresztül festői óceáni kilátással kísérve. Álljon meg Seal Rocknál és találkozzon annak lusta és hangos lakóival, a fókákkal, aztán látogassa meg a legendás Pebble Beach Golf Clubot, ahol lehetőség lesz néhány elképesztő fotót készíteni.
Ára: 96.- EUR / fő (31.200.- Ft)
Időtartam: kb. 4 óra

 

 

 

9.nap    (2019.11.16.)
Hajózás a tengeren.  Ezen a napon élvezhetjük a Celebrity Eclipse hajó 5* szolgáltatásait.

 

 

 


10.nap    (2019.11.17.)
Megérkezés a reggeli órákban a népszerű Catalina Islandre. A hajó az esti órákban indul tovább.
Fakultatív program: Catalina Island - Avalon Botanikus Kert
Utazásunk az Avalon Canyon magas hegyei és buja növényzete között vezet, amíg elérünk célunkhoz, a Wrigley Emlékmű és Botanikus Kerthez. A hely emléket állít a fiatalabb William Wrigley-nek, aki jelentős szerepet játszott Catalina sziget fejlődésében. Tegyen egy kellemes sétát a kertekben és élvezze a csodálatos tájat az emlékmű teraszáról.
Ára: 70.- EUR / fő (22.750.- Ft)
Időtartam: kb. 2 óra

 

 

 

11.nap    (2019.11.18.)
Megérkezés San Diegoba a reggeli órákban. Az USA nyolcadik legnagyobb városa is izgalmas látnivalókat kínál, felfedezhetjük a híres állatkertet vagy a Balboa parkot. 
Fakultatív program: San Diego - San Diego és La Jolla fénypontjai
Túránk kezdetén autóbusszal elhaladunk az Embarcadero vízpart mentén és keresztül a történelmi belvárosi részen. Ezután San Diego egy ékkövéhez, a Balboa Parkhoz látogatunk, ahol lehetőségünk lesz megtekinteni annak változatos növény- és állatvilágát gyönyörűen megőrzött építészetével egyetemben. Ez a nemzet legnagyobb városi kulturális parkja múzeumokkal, kertekkel és a San Diego Állatkerttel. Észak felé folytatva utunkat elérkezünk La Jolla tengerparti kerületéhez, ami egy igazi kincs, fenséges kisvárosi hangulatával, festői partvidékével és oroszlánfókáival. Majd visszatérünk San Diegoba, az Óvárosba, amit Kalifornia bölcsőjeként ismernek. A rendelkezésre álló szabadidőben lehetőségünk lesz történelmi épületek, kézműves üzletek és kézműves galériák között sétálgatni.
Ára: 65.- EUR / fő (21.125.- Ft)
Időtartam: kb. 4,5 óra

 

 

 

12.nap    (2019.11.19.)
Kikötés a reggeli órákban Mexikó partjainál, Ensenada városában. Már a kikötőből megcsodálhatjuk a városkát körül ölelő hegyeket, ahol természetesen kirándulást is tehetünk.
Fakultatív program: Ensenada (Mexikó) - La Bufadora gejzír és Mexikói Folklór Fiesta
Utazzon keresztül az Ensenada vidéken és fedezzen fel helyi farmokat és olajfa ligeteket, amíg elérünk a város egyik legikonikusabb látványosságához, a La Bufadora gejzírhez. Ezután az egykoron népszerű hotelként és kaszinóként működő Riviera Pacificához vezet utunk, ami ma már kulturális események tökéletes helyszíne. Itt lehetőségünk lesz egy tradicionális mariachi zenekar mellett pihenni a végső fináléig, ami egy látványos mexikói folklór show lesz.
Ára: 65.- EUR / fő (21.125.- Ft)
Időtartam: kb. 5 óra

 

 

 


13.nap    (2019.11.20.)
Megérkezés Los Angelesbe, reggeli után leszállás a hajóról, transzfer a repülőtérre, hazautazás.

14.nap    (2019.11.21.)
Hazaérkezés a délutáni órákban.

ÁRAK

RÉSZVÉTELI DÍJAK
Ablakos tengerre néző 2 fős kabinban 2.840 EUR / fő-től
965.600 Ft. / fő-től
Erkélyes tengerre néző 2 fős kabinban 2.975 EUR / fő-től 
1.011.500 Ft. / fő-től

FOGLALÁS & AJÁNLATKÉRÉS

Részvételi díjak tartalmazzák: Repülőjegyeket Budapest – Los Angeles – Budapest útvonalra, transzfereket, hajóút előtt 3 éjszaka szállást reggelivel Los Angelesben, 9 éjszaka szállást a hajón tengerre néző ablakos vagy balkonos kabinban, a hajón teljes ellátást alapitalokkal (jeges víz, amerikai kávé, gépi üdítők), medencék, napozóágyak és fitnesz-terem használatát, színházi előadások és fedélzeti programok megtekintését, ajándék egész napos autóbuszos Los Angeles városnézést ebéddel a 2. napon, magyar idegenvezetőt az út teljes időtartamára.

Részvételi díjak nem tartalmazzák: Kikötői illetéket - kb.185 EUR / fő (kb. 62.900 Ft / fő*), repülőtéri illetékeket** – kb. 377 EUR / fő (kb. 128.180 Ft / fő*), szervízdíjat (előre fizetendő) - kb. 121 EUR / fő (kb. 41.140 Ft / fő*), az útlemondási biztosítást – 1,3 % (a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre és a fakultatív kirándulásokra), betegség-, baleset- és poggyászbiztosítást, személyes fogyasztást – internet, minibár, italok, spa, masszázs, a parti és a szárazföldi fakultatív kirándulásokat, az ESTA elektronikus beutazási engedély.

* A fenti csoportos hajóutat 1 EURO = 340 HUF árfolyamon kalkuláltuk. Amennyiben az árfolyammozgás +/- 4%-os mértéket meghaladja, úgy a Tengerjáró Kft. legkésőbb indulás előtt 20 nappal a részvételi díjat módosíthatja.
** A repülőtéri illeték nem visszatéríthető.
A fakultatív kirándulások változtatására fenntartjuk a jogot.

 


 

0
0
0
s2sdefault