COCOCAY PRIVÁT SZIGET ÚJRATÖLTVE  izgalmas kalandok vízen és szárazföldön - CocoCay - Royal Caribbean International

Régóta szerepel a bakancs-listádon, hogy egy privát szigeten süttesd a hasad az óceán közepén, miközben a barátaid az esős, őszi napokat próbálják átvészelni? Keresve se találhatnál ehhez ideálisabb helyszínt a CocoCay szigetnél, mely 200 millió dolláros beruházásból újul meg teljesen, 2019 őszéig!

 A Bahamák a ragyogó kék víz, a gyönyörű strandok és a rum alapú koktélok miatt kedvelt a csendre és nyugalomra vágyó utazók körében.

Nincs ez másképpen, a Royal Caribbean hajóstársaság tulajdonában álló CocoCay szigeten sem- egészen 2019 őszéig. Ekkor zárul le ugyanis az a 200 millió dolláros beruházás, melynek keretében a korábban szinte csak a snorkerezés izgalmait kínáló sziget igazi szárazföldi paradicsommá alakul át! Vízre épített luxus bungalók, csúszdák, üvegfenekű kajakozás, lebegő kilátó – nézzük pontról pontra a Cococay elsősorban fiatal baráti társaságoknak és családoknak szóló programlehetőségeit!

Vízipark, Észak-Amerika legmagasabb csúszdájával
Az úgynevezett Thrill Waterpark az adrenalin függők új álom úti célja! A 13 csúszdával felszerelt vízipark még nem is számítana „nagy durranásnak”, ha nem itt épülne az észak-amerikai térség legmagasabb, egész pontosan 135 méterre emelkedő vízi csúszdája, a Daredevil’s Peak. Emellett a Karib-térség legnagyobb hullámmedencéje és édesvizes medencéje is itt fog átadásra kerülni.

 

 

 

Lebegő kilátó
Az Up,away and away gyakorlatilag egy hatalmas hélium ballon, mely több száz méterre a sziget fölé emelkedik, ahonnan a vendégek gyönyörködhetnek a végtelen kék víz és a sziget látványának panorámájában.

 

 

 


Speciális strandok

A csúszdapark forgatagától távol két speciális strandot is kialakítanak a szigeten. A Chill Beach kifejezetten nyugodt, koktélozós, szundikálós pihenéshez készült, a South Beach pedig a sportos nyaralók törzshelye- strandröplabda pályával, SUP deszkákkal és üvegfenekű kajakokkal.
Szintén inkább a nyugodt, elegáns környezetre és válogatott vendégkörre vágyó utazóknak szólnak a Coco Beach Club szolgáltatásai, vízre épített bungalókkal és saját személyzettel.

A Royal Caribbean luxus óceánjárói mindig is ámulatba ejtő méreteikről és gazdag, színvonalas fedélzeti szolgáltatásaikról voltak híresek, így elsőre talán különös lehet, hogy a társaság ekkora beruházás keretében újít meg szárazföldi úti célt. Ennek oka, hogy a vendégek a hajók nyújtotta kényelem mellett a szárazföldi izgalmakat is keresik, ezért szeretne a vállalat a Perfect Day Island program keretében a vízen és a szárazföldön egyaránt felejthetetlen élményt adni a kalandokat kereső nyaralóknak. Jelen fejlesztés a program első mérföldköve, melynek keretében exkluzív magán szigetek vásárlását és fejlesztését tervezik szerte a világon, a CocoCay mintájára.

További 900 millió dollár az óceánjárók megújítására

A CocoCay szárazföldi paradicsom kialakítása mellett a társaság számos óceánjárója is megújul a következő években. Tervezetten 10 Karib-térségben közlekedő óceánjárót modernizálnak, aminek keretében virtuális valóság és bungee jumping is elérhető lesz a fedélzeten- hogy még véletlenül se teljenek unalmasan a CocoCay-t is érintő hajóutak tengeren töltött órái. De a Távol-Keleten közlekedő Quantum Ultra 2, az Ázsia és Ausztrália vizein hajózó Voyager Class hajói is megújulnak és 2020 után új hajóosztály bevezetését is tervezik, de erről egyelőre még nem árultak el részleteket.
Alig várod, hogy felfedezd a CocoCay és a Karib-térségben közlekedő luxus óceánjárók nyújtotta élményeket? Foglald le utadat már most, 2019 tavaszára vagy őszére és töltődj fel az elsők között a Royal Caribbean magán szigetére hajózó 4-5 éjszakás, karibi hajóutakon!


 

0
0
0
s2sdefault