2 AJÁNDÉK Kirándulás: Burj Khalifa „At The Top” kilátó és Miracle Garden & Dubai Frame

 

 

 

 

Már 351.325 Ft. / fő-től - 8% előfoglalási kedvezmény 2019.06.30-ig

Tartson velünk a mesés Keletre, ami már nemcsak fűszerillatú, csillogó bazárokkal, karcsú minaretekkel, hanem ultramodern felhőkarcolókkal, futurisztikus városrészekkel is várja a látogatókat. Dubai ma már méltán nevezhető a legek városának, ahol mérnöki csúcsteljesítmények sora bizonyítja, hogy a fantáziának, legalábbis eddig, semmi nem szab határt. Innen indulunk a Perzsa-öböl felfedezésére a Jewel of the Seas fedélzetén. Az Emirátusokon kívül, útba ejtjük Katart és Bahreint is. Hagyjuk magunkat elvarázsolni ezekben a régi-új világokban!

0
0
0
s2sdefault

HAJÓÚT A RADIANCE OF THE SEAS FEDÉLZETÉN ALASZKÁBAN! - Partner ajánlat                                                                                                                                                                              

 

 

 

 GARANTÁLT INDULÁS!

Alaszka az ősi aleut indián nyelven annyit tesz: „A nagy ország”. Az Egyesült Államok legnagyobb területű államába kalauzoljuk utasainkat, ahol az érintetlen természet gazdagsága fogad bennünket: fjordok, gleccserek, lenyűgöző hegyvonulatok, változatos állat- és növényvilágú nemzeti parkok kísérik majd utunkat. A kanadai Vancouverből csodás partszakaszok mentén hajózunk észak felé, majd néhány napra bevetjük magunkat az alaszkai vadonba is. A tartalmas utazás során ismereteket szerezhetünk az őslakosok misztikus totem oszlopairól, betekintünk az aranyláz izgalmas időszakába, gyönyörködhetünk a tengerbe omló gleccserek látványában és barangolhatunk a világhírű Denali Nemzeti Parkban.

0
0
0
s2sdefault

Hajút a Celebrity Eclipse fedélzetén, magyar idegenvezetővel és ajándék egész napos városnézéssel

 

 

 

 

 Már 869.900 Ft. / fő-től - 5% előfoglalási kedvezmény 2019.06.30-ig

0
0
0
s2sdefault

AJÁNDÉK: Kirándulás az Everglades Nemzeti Parkba

 

 

 

 

Már 470.925 Ft. / fő-től - 8% előfoglalási kedvezmény 2019.06.30-ig

Mindig gondban van karácsony előtt az ajándékok beszerzésével? Van egy javaslatunk! Amerikában a Hálaadás (Thanksgiving) november utolsó csütörtökére esik, az ezt követő pénteken (Black Friday) kezdődik el a karácsonyi bevásárlás. Ezen a napon az üzletek óriási akciókkal, meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat. Ha velünk utazik, kihasználhatja ezt az alkalmat, majd kipihenheti az egész év fáradalmait egy csodás 7 éjszakás karibi hajóúton, az ősszel felújításra kerülő Oasis of the Seas fedélzetén!

0
0
0
s2sdefault

CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL - AZ ORLANDOI TÉMAPARKOKKAL ÉS A HARMONY OF THE SEAS-EL!

 

 

 

 

 Már 869.00 Ft. / fő-től

0
0
0
s2sdefault