HAJÓÚT A RADIANCE OF THE SEAS FEDÉLZETÉN ALASZKÁBAN! - Partner ajánlat                                                                                                                                                                              

 

 

 

 GARANTÁLT INDULÁS!

Alaszka az ősi aleut indián nyelven annyit tesz: „A nagy ország”. Az Egyesült Államok legnagyobb területű államába kalauzoljuk utasainkat, ahol az érintetlen természet gazdagsága fogad bennünket: fjordok, gleccserek, lenyűgöző hegyvonulatok, változatos állat- és növényvilágú nemzeti parkok kísérik majd utunkat. A kanadai Vancouverből csodás partszakaszok mentén hajózunk észak felé, majd néhány napra bevetjük magunkat az alaszkai vadonba is. A tartalmas utazás során ismereteket szerezhetünk az őslakosok misztikus totem oszlopairól, betekintünk az aranyláz izgalmas időszakába, gyönyörködhetünk a tengerbe omló gleccserek látványában és barangolhatunk a világhírű Denali Nemzeti Parkban.

0
0
0
s2sdefault

AJÁNDÉK: Kirándulás az Everglades Nemzeti Parkba

 

 

 

 

Már 470.925 Ft. / fő-től - 8% előfoglalási kedvezmény 2019.04.30-ig

Mindig gondban van karácsony előtt az ajándékok beszerzésével? Van egy javaslatunk! Amerikában a Hálaadás (Thanksgiving) november utolsó csütörtökére esik, az ezt követő pénteken (Black Friday) kezdődik el a karácsonyi bevásárlás. Ezen a napon az üzletek óriási akciókkal, meghosszabbított nyitva tartással várják a vásárlókat. Ha velünk utazik, kihasználhatja ezt az alkalmat, majd kipihenheti az egész év fáradalmait egy csodás 7 éjszakás karibi hajóúton, az ősszel felújításra kerülő Oasis of the Seas fedélzetén!

0
0
0
s2sdefault

CSOPORTOS HAJÓÚT MAGYAR IDEGENVEZETŐVEL - AZ ORLANDOI TÉMAPARKOKKAL ÉS A HARMONY OF THE SEAS-EL!

 

 

 

 

 Már 869.00 Ft. / fő-től

0
0
0
s2sdefault

Hajút a Celebrity Eclipse fedélzetén, magyar idegenvezetővel és ajándék egész napos városnézéssel

 

 

 

 

 Már 841.700 Ft. / fő-től - 8% előfoglalási kedvezmény 2019.04.30-ig

0
0
0
s2sdefault

ÚJABB MÉRFÖLDKŐ A ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL HAJÓTÁRSASÁG ÉLETÉBEN!

2019. február 1. fontos pillanat a Royal Caribbean International hajótársaság életében. Megtörtént az első acél vágás a második ULTRA QUANTUM CLASS hajó kapcsán a németországi Papenburg hajógyárában.

 

0
0
0
s2sdefault