Celebrity Revolution- dimenzióváltás az 5*-os hajóutak piacán

Átformálni az utasok világról alkotott elképzelését- ezzel a szerénynek kicsit sem nevezhető üzenettel harangozta be a Celebrity Cruises luxus hajótársaság nagyszabású fejlesztéseit, melynek keretében 500 millió dollárból készülnek dimenzióváltásra az 5*-os hajóutak piacán.


A többszörösen díjnyertes, modern luxus szinonimájaként ismert Celebrity Cruises hajótársaság a kezdetek óta arra törekszik, hogy utasainak olyan felejthetetlen élményeket kínáljon, melynek minden pillanatára emlékezni fognak életük végéig. Kényelmes kabinok, elegáns közösségi terek, kiváló konyha, figyelmes kiszolgálás és több mint 280 izgalmas úti cél- hova lehet ezt még fokozni?

0
0
0
s2sdefault


COCOCAY PRIVÁT SZIGET ÚJRATÖLTVE  izgalmas kalandok vízen és szárazföldön - CocoCay - Royal Caribbean International

Régóta szerepel a bakancs-listádon, hogy egy privát szigeten süttesd a hasad az óceán közepén, miközben a barátaid az esős, őszi napokat próbálják átvészelni? Keresve se találhatnál ehhez ideálisabb helyszínt a CocoCay szigetnél, mely 200 millió dolláros beruházásból újul meg teljesen, 2019 őszéig!

 A Bahamák a ragyogó kék víz, a gyönyörű strandok és a rum alapú koktélok miatt kedvelt a csendre és nyugalomra vágyó utazók körében.

0
0
0
s2sdefault

Celebrity Edge, avagy a képzelet új határa

A világ tengerein és óceánjain a Celebrity Cruises márkanév régóta egyet jelent a különleges élményt nyújtó hajóutakkal. Sokan úgy vélték, ez a fajta utazási élmény már nem is tehető szofisztikáltabbá. Az új Edge hajóosztály bebizonyítja, hogy ez mennyire nincs így. Nemsokára megkezdi szolgálatát az új Celebrity Edge luxus óceánjáró, amely a nevéhez méltón tovább feszíti a képzelet határait…

0
0
0
s2sdefault

KIHAGYHATATLAN AKCIÓS ÁRAK AZ ŐSZI SZÜNETRE!

Fantasztikus akciós ajánlat a Szingapúrból induló 4 éjszakás hajóutunkra a Voyager of the Seas luxushajóval!

Fedezze fel a csodálatos Kuala Lumpurt, strandoljon egyet Phuket szigetén, élvezze a Voyager of the Seas hajónk szolgáltatásait és merüljön el Szingapúr látnivalóiban.

0
0
0
s2sdefault

AJÁNDÉK: Félnapos Old San Juan városnézés és Bacardi gyárlátogatás!

Flamingók, salsa és egy frissítő tengerkék likőr - Aruba, Bonaire és Curacao, avagy az ABC-szigetek unikumai! Az ABC-szigetek a Karib-tenger térségében elhelyezkedő Kis-Antillák három legnyugatabbra található szigetének a gyűjtőneve.
Álomszép tengerpartok, kristálytiszta türkizkék tenger, ellenálhatatlan karibi koktélok és lüktető karibi hangulat várja Önt a Dél-Karib térség legszebb szigetein. Varázslatos a napágyak között kecsesen sétáló flamingók látványa, a páratlan egzotikus élővilág. Tökéletes választás egy igazi pihenésre!
Kulturális élményekben sem lesz hiány, San Juan és Bonaire történelmi belvárosa világörökségi védelmet élvez, felfedezésre csábítja Önöket!
A tengeren töltött napok kényelmes és szórakoztató eltöltésére 15 fedélzeti szinten kínál kiváló lehetőségeket a Freedom of the Seas hajó.

5% előfoglalási kedvezmény 2018. december 31-ig!

Indulási időpont: 2019.03.01 – 11.

0
0
0
s2sdefault