Celebrity Edge, avagy a képzelet új határa

A világ tengerein és óceánjain a Celebrity Cruises márkanév régóta egyet jelent a különleges élményt nyújtó hajóutakkal. Sokan úgy vélték, ez a fajta utazási élmény már nem is tehető szofisztikáltabbá. Az új Edge hajóosztály bebizonyítja, hogy ez mennyire nincs így. Nemsokára megkezdi szolgálatát az új Celebrity Edge luxus óceánjáró, amely a nevéhez méltón tovább feszíti a képzelet határait…

0
0
0
s2sdefault

KIHAGYHATATLAN AKCIÓS ÁRAK AZ ŐSZI SZÜNETRE!

Fantasztikus akciós ajánlat a Szingapúrból induló 4 éjszakás hajóutunkra a Voyager of the Seas luxushajóval!

Fedezze fel a csodálatos Kuala Lumpurt, strandoljon egyet Phuket szigetén, élvezze a Voyager of the Seas hajónk szolgáltatásait és merüljön el Szingapúr látnivalóiban.

0
0
0
s2sdefault

A Royal Caribbean hajótársaság újabb részleteket osztott meg a 2019 júniusában útnak induló legújabb gyöngyszeméről, a 4.246 főt befogadó Spectrum of the Seas tengerjáróról.


A Spectrum lesz az új Quantum Ultra Class első hajója, melyet kifejezetten a kínai piacra építenek.

0
0
0
s2sdefault

AJÁNDÉK: Félnapos Old San Juan városnézés és Bacardi gyárlátogatás!

Flamingók, salsa és egy frissítő tengerkék likőr - Aruba, Bonaire és Curacao, avagy az ABC-szigetek unikumai! Az ABC-szigetek a Karib-tenger térségében elhelyezkedő Kis-Antillák három legnyugatabbra található szigetének a gyűjtőneve.
Álomszép tengerpartok, kristálytiszta türkizkék tenger, ellenálhatatlan karibi koktélok és lüktető karibi hangulat várja Önt a Dél-Karib térség legszebb szigetein. Varázslatos a napágyak között kecsesen sétáló flamingók látványa, a páratlan egzotikus élővilág. Tökéletes választás egy igazi pihenésre!
Kulturális élményekben sem lesz hiány, San Juan és Bonaire történelmi belvárosa világörökségi védelmet élvez, felfedezésre csábítja Önöket!
A tengeren töltött napok kényelmes és szórakoztató eltöltésére 15 fedélzeti szinten kínál kiváló lehetőségeket a Freedom of the Seas hajó.

8% előfoglalási kedvezmény 2018. november 30-ig!

Indulási időpont: 2019.03.01 – 11.

0
0
0
s2sdefault

TANGÓ, GAUCHÓK ÉS PATAGÓNIA ÉRINTETLEN TERMÉSZETE

5% előfoglalási kedvezmény MEGHOSSZABBÍTVA 2018. november 30-ig!

Argentína, Uruguay és Chile – Dél-Amerika szebbnél szebb csodáit tartogatja számunkra.
Tartson velünk Dél-Amerika felfedező körutazásán, hajózzunk együtt egy ötcsillagos luxushajó fedélzetén, és kiránduljunk örök élményt nyújtó festői szépségű tájakon, történelmi emlékhelyeken. Kalandra hívnak a nyüzsgő metropoliszok, az Andok markáns hófödte csúcsai, megismerhetjük a gauchók életét és az autentikus tangó táncok világát, barangolhatunk a „Világ végén”!

Utazás dátuma: 2019.03.08 – 26. (19 nap / 16 éj)

0
0
0
s2sdefault