AKÁR 800 EUR/KABIN KEDVEZMÉNY ÉS AKÁR NÉGY GARANTÁLT AJÁNDÉK


Foglalja le 2018. november 28. és 2019. január 2. között a minimum 4 éjszakás 2019. január 1. és 2020. május 11. között induló, Celebrity Cruises hajóútját ablakos vagy ennél magasabb kategóriájú kabinban és kedvezménye mellé egy választható, garantált ajándékot biztosítunk vagy lakosztály foglalása esetén szerezze meg mind a négy ajándékunkat! És ez még nem minden! 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak! Illetve ha alaszkai hajóutat foglal cruisetúrával, akkor akár további 400 USD/kabin fedélzeti ajándékkeretet biztosítunk.

Az akció valamennyi 2019.  január 1. és 2020. május 11. között induló, minimum 4 éjszakás Celebrity Cruises hajóútra érvényes (kivéve a galapagoszi, a régióváltó, a transzatlanti és a Csendes-óceánt átszelő hajóutakat)!

 

Lefoglalt kabin kategória: Kedvezmény mértéke  kabinonként: Ingyenes ajándékok Alaszkai hajóutak foglalása cruisetúrával - fedélzeti ajándékkeret kabinonként
Belső kabin 200 EUR  foglaljon magasabb kategóriájú kabint 100 USD
Ablakos és balkonos kabin 400 EUR válasszon ajándékaink közül egyet

200 USD

ConciegeClass és AquaClass kabin 300 EUR válasszon ajándékaink közül egyet 300 USD
Lakosztály 800 EUR mind a négy ajándék az Öné 400 USD

És ez még nem minden! 50% kedvezményt* adunk a pótágyon utazó családtagjainak, barátainak!


Ajándékok:


Classic italcsomag 2 fő részére kb. 110 USD/kabin/éj értékben

A Classic alkoholos italcsomag tartalma: sör alkalmanként max. 6 USD értékben; különböző szeszes italok, koktélok és rövid italok 8 USD/alkalom értékben valamint borok max. 9 USD/alkalom értékben; különféle szénsavas üdítők; frissen facsart és üveges gyümölcslevek; prémium kávék, tea és nem-prémium jellegű palackozott víz.
Prémium italcsomag is igényelhető az akció keretében 11,5 USD/fő/nap (szervizdíjjal együtt) felár ellenében.


Fedélzeti ajándékkeret 300 USD/kabin értékben

Korlátlan internethasználat 2 eszközre


6-9 éjszakás hajóút esetén 398 USD/kabin értékben
10-14 éjszakás hajóút esetén 598 USD/kabin értékben


2 fő borravalóját a hajótársaság állja


Ablakos vagy balkonos kabin esetén kb. 29 USD/kabin/éj értékben
Concierge vagy Aqua Class kabin esetén kb. 30 USD/kabin/éj értékben
Lakosztály esetén kb. 36 USD/kabin/éj értékbenTOVÁBB A HAJÓUTAKHOZ >>

*Figyelem! Az 50%-os kedvezmény az alapkabin árból kerül levonásra, az NCCF (hajózási illeték), a kikötői illeték és borravaló összege teljes egészében fizetendő!
Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él. Az akciós ajánlat szabad kapacitás függvényében érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, semmilyen más akcióval, ártípussal nem összevonható és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azt.
Az egyazon kabinban tartózkodó vendégek csak ugyanazt az ajándékot választhatják. A fedélzeti ajándékkeret foglalt kabinonként, a Classic alkoholos italcsomag, a korlátlan internethasználat és a borravaló átvállalása pedig kabinonként két fő(korlátlan internethasználat esetén: két eszköz) tekintetében érvényes. A fedélzeti ajándékkeret nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22.00 órakor lejár. Az italcsomag választásánál figyelembe kell venni, hogy a Celebrity Cruises alkoholpolitikája – mely a minimum korhatárt útvonaltól függően 18, illetve 21 évhez köti – ez esetben is érvényes.

0
0
0
s2sdefault