Elindult rövid Karib-tengeri szezonjára a Royal Caribbean International eddigi leginnovatívabb hajója

A világ egyik vezető hajótársasága, a Royal Caribbean International hivatalosan is átvette a minden eddiginél innovatívabb Wonder of the Seas óceánjárót, így hamarosan bemutatkozhat a világ legújabb csodájaként számon tartott új hajó. A társaság díjnyertes flottájába érkező Wonder zászlóavató ünnepségét Marseilles-ben tartották, s a hivatalos debütálásra március 4-én, a floridai Fort Lauderdale-ben kerül majd sor. Innen 7 Karib-tengeri utat követően visszatér Európába, ahol májustól október végéig fog hajózni az innovatív vízi óriás.
„A Wonder of the Seas a kategóriájában már most is legjobbnak számító flottánkat fogja új energiákkal feltölteni, és a vele együtt érkező új funkciókkal és innovációkkal tovább erősíti majd a vállalat vezető pozícióját” – mondta el Jason Liberty, a Royal Caribbean Group elnök-vezérigazgatója. „Ez egy újabb lehetőség, hogy emlékezetes, világszínvonalú és felelősségteljes utazásokat kínáljunk a vendégeinknek szerte a világon.”
„A Wonder of the Seas 30 hónapnyi munka és tervezés eredménye, egy partnerség több mint 2000 elkötelezett dolgozó és személyzeti munkatárs között, akik a legjobbak abban, amit csinálnak. Az Oasis Class osztályú hajókat a Wonder a csoda, az innováció és a kaland szintjére fogja emelni. Vadonatúj funkciók és a hagyományos kedvencek kombinációja, amely magába foglalja az izgalmakat, a szórakozást, az étkezést és az éjszaki élet páratlan kombinációját. Ez teszi az új hajónkat a világ új csodájává” – tette hozzá Michael Bayley, a Royal Caribbean International elnök-vezérigazgatója.
„A Wonder valóban előrelépést jelent az Oasis osztályú hajók között, csapatunk nagyon keményen dolgozott, hogy változást tudjon elérni és fokozni tudja a hajó teljesítményét” – emelte ki Laurent Castaing, a hajó építését végző Chantiers l’Atlantique vezérigazgatója.

Az új csodák tárháza
A Royal Caribbean Oasis osztályának új, ötödik hajója nyolc egyedi körzetben várja majd a családokat és a fiatalokat, minden korosztály számára csábító újdonságaival:
- Lakosztály körzet: az új, Royal Suite Class utasok számára elkülönített nyolcadik körzet merülő-medencével, bárral, nyugágyakkal és olyan kedvencekkel érkezik, mint a Coastal Kitchen, a privát étterem és a még 10 fős családokat is fogadó Ultimate Family Suite
- The Mason Jar étterem és bár: villásreggeli, vacsora és késő esti snack, kellemes country muzsika aláfestéssel és amerikai whisky-vel, ki tudna ennek ellenállni?
- Wonder Playscape: vízalatti témájú játszótér gyerekeknek, mászófalakkal és interaktív, érintésre aktiválódó falfestményekkel
- The Vue Bar: gyönyörű kilátás a naplementére és a végtelen óceánra, kellemes italok társaságában
- Caribbean Pool Deck: nagysebességű vízi-csúszdák, napágyak, bárok, élőzene, pont mint egy fergeteges vízi-vidámparkban!
- El Loco Fresh és Cantina Fresca: mexikói finomságok, válogatott, mexikói alapanyagokból
Természetesen az olyan hagyományos kedvencek, mint a Giovanni’s olasz étterem finomságai, az Adventure Ocean gyermek- és tinédzser zóna, a FlowRider szörf szimulátor és a 20 000 élő növénnyel kialakított Central Park is visszatérnek.

Közelgő kalandok az USA-ban és Európában
- 2022 március- április: a Wonder Fort Lauderdale-i indulással 7 éjszakás Karib-tengeri kalandokra csábítja majd első utasait, ami érinti Mexikót, a Perfect Day CocoCay privát szigetet, Hondurast, St.Thomast és St.Maartent.
- 2022 májustól: Európába érkezik a nyári szezonra, ahol római és barcelonai indulással a Földközi-tengeren kalandozik majd, olyan álom-úticélokat érintve, mint Nápoly, Firenze, Provence és Palma de Mallorca.
- 2022 novemberétől: ismét melegebb vizekre evez a Karib térségbe, ezúttal a Bahamákat, Mexikót, St.Kitts-t és a társaság privát szigetét, a Perfect Day CocoCay-t érintve.

 

Wonder of the Seas összes hajóutak

Wonder of the Seas összes európai hajóutak

Wonder of the Seas 2022-es európai hajóutak

 

 

Wonder of the Seas
Wonder of the Seas
Wonder of the Seas

Wonder of the Seas
Wonder of the Seas
Wonder of the Seas

Wonder of the Seas
Wonder of the Seas
Wonder of the Seas

0
0
0
s2sdefault