A 2022. SZEPTEMBER 30-IG INDULÓ ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL ÉS CELEBRITY CRUISES HAJÓUTAKRA.

Nagyra értékeljük folyamatos támogatásukat és hűségüket ezekben a változó időkben! A koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt megértjük, ha aggódik utazási tervei miatt. Mint mindig, utasaink biztonsága és kényelme számunkra a legfontosabb, ezért szeretnénk megkönnyíteni utazásával kapcsolatos döntését.   

Annak érdekében, hogy bizalommal foglaljon és hajózzon, a már kibővített Cruise with Confidence programunkat meghosszabbítjuk, biztosítva a még nagyobb rugalmasságot.
Minden utas, aki 2022. március 31-ig foglal 2022. szeptember 30-át megelőző indulású hajóutat, utazását legkésőbb 48 órával a hajóút indulása előtt a következők szerint lemondhatja, ill. módosíthatja. 

 

- Amennyiben a hátralékfizetési határidőn kívül (Final Payment due date) mondja le az útját:

  • - Ha Non-Refundable Deposit-os árkóddal foglalt, akkor egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki az NRD depozit értékében. Az ezen felül fizetett díjakat pedig visszatérítjük.
  • - Ha nem Non-Refundable Deposit-os árkóddal foglalt, akkor a teljes addig befizetett összeget visszatérítjük.

- Amennyiben a hátralékfizetési határidőn kívül mondja le az útját: 

  • - Non-Refundable Deposit-os és nem Non-Refundable Deposit-os foglalás esetén is, egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki.

Valamennyi új és már meglévő, a Cruise with Confidence program keretében kiállított vouchert (Future Cruise Certificate) legkésőbb 2022. december 31-ig kell beváltani és a kiválasztott hajóútnak legkésőbb 2022. december 31-ig vagy 12 hónappal az eredeti indulást követően kell kihajóznia, attól függően, melyik a távolabbi dátum. 

Amennyiben a hajó indulását megelőző 48 órán belül mondja le utazását, Ön nem jogosult a Cruise with Confidence utalványra, hanem az ÁSZF szerinti lemondási feltételek lesznek érvényesek.

Amennyiben él a Cruise with Confidence fenti ajánlatával, azonban hajóútja ezután mégis törlésre kerül, Ön nem lesz jogosult az új ajánlatra.

2.) GARANTÁLT LEGJOBB ÁR

Hajóútja indulása előtti 48 óráig garantáljuk Önnek az elérhető legjobb árat!
Ha foglalása véglegesítése után kedvezőbb ár vagy akció lesz elérhető, kérésére módosítjuk hajóútja árát az aktuális, kedvezőbb promóciós árak és feltételek szerint (kivéve a Celebrity Beyond-ra történt foglalásokat).

  • - Amennyiben a hátralék fizetési határidőt megelőzően módosítjuk az árat, az árkülönbözetet a hátralék összegéből írjuk jóvá.
  • - Amennyiben a hátralék fizetési határidőn belül, de 48 órával a hajó indulása előtt módosítjuk az árat, az árkülönbözetet egy nem visszatéríthető fedélzeti ajándékkeret (OnBoard Credit) formájában írjuk jóvá.

 

Reméljük, ez az új program segít, hogy nyugodtan mérlegelhesse, hogy a tervezettek szerint elutazik-e, vagy csak egy későbbi időpontban. Bárhogy döntsön is, mi azt szeretnénk, hogy hajóútja tökéletes legyen.

Utasaink és személyzetünk egészsége, biztonsága és kényelme továbbra is a legfontosabb számunkra.


0
0
0
s2sdefault