20% KEDVEZMÉNY + 500 USD FEDÉLZETI AJÁNDÉKKERET + PRÉMIUM ITALCSOMAG*

FEDEZZE FEL A VILÁGOT. ÉLVEZZE A KEDVEZMÉNYEKET.

VÁLOGASSON AZ AZAMARA 4 HAJÓJÁNAK KÜLÖNLEGES ÚTVONALAI KÖZÖTT ÉS FOGLALJA LE HAJÓÚTJÁT MOST 20%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

 

Azamara őszi kampány


Foglalási időszak: 2021.09.27 - 2021.10.31.
Indulási időpontok: 2021. október 2. és 2023. május 5. között induló, az alábbiakban megadott hajóutak.

Régió: minden régió

Kabin kategória: mindegyik kategória esetén érvényes

Hajók: valamennyi hajó adott útvonala

AZAMARA JOURNEY HAJÓUTAK

 

Az 500 USD fedélzeti ajándékkeret felhasználható a speciális éttermek foglalásához, a parti kirándulásokhoz, fedélzeti internet, fényképek és ajándékok vásárlására.

Prémium Italcsomag
Bár az Azamara hajóutak ára tartalmazza számos bor, sör, üdítő, ásványvíz és kávé korlátlan fogyasztási lehetőségét, most további márkák elérhetőek az ajándék Prémium italcsomaggal – 16,95 USD/fő/nap értékben.

SÖRÖK
Coors Light, Miller Light, Samuel Adams Boston Lager, Estrella Damm, Guiness Draft Can, Heineken, Stella Artois, and more.

RÖVIDITALOK
Absolut, Stolichnaya, Captain Morgan, Bombay Sapphire, Woodford Reserve, Jack Daniel's, Canadian Club, Jose Cuervo Especial Gold, and more.

 

AZAMARA JOURNEY HAJÓUTAK  

Tovább az ajánlatokra

AZAMARA ONWARD HAJÓUTAK

Tovább az ajánlatokra

AZAMARA PURSUIT HAJÓUTAK

Tovább az ajánlatokra

AZAMARA QUEST HAJÓUTAK

Tovább az ajánlatokra

 

Foglalási feltételek:

Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra érvényesíthető, egyéni utasok esetén, a 2021. október 2. és 2023. május 5. között induló adott útvonalakra. A 20% kedvezmény a kabinárból kerül levonásra, és a 2 főágyon utazó vendégre vonatkozik. Az 500 USD fedélzeti ajándékkeret kabinonként értendő, nem átruházható, készpénzre nem váltható, és a hajóút utolsó estéjén 22:00 órakor lejár. A Premium Italcsomag foglalásonként 2 fő részére jár.
A hajótársaság fenntartja a jogot az akció bármikor történő módosítására vagy visszavonására. Lehetnek bizonyos kabinkategóriák, ahol a kedvezmény nem érvényes.

NE FELEDEJE! Bensőséges hangulatú luxushajók – izgalmas úti célok, amelyek közül sok csak az Azamara kisebb hajóival közelíthető meg – más hajótársaságokéhoz képest hosszú kikötések – számos éjszakai kikötői tartózkodás – a szokásosnál több olyan extra, amelynek az ára benne foglaltatik a hajóút árában – „AzAmazing Evenings” programok díjtalanul – páratlan gasztronómia

0
0
0
s2sdefault