500 USD/KABIN FEDÉLZETI AJÁNDÉKKERET!

FEDEZZE FEL A VILÁGOT. ÉLVEZZE A KEDVEZMÉNYEKET.

 

Ablakos vagy balkonos kabin, ill. lakosztály foglalása esetén 500 USD / kabin fedélzeti ajándékkeretet biztosítunk!

· Foglalási időszak: 2020. július 6 – 22.

· indulási időpontok: valamennyi 2020. október 3 – 2022. április 26. között induló hajóút

· kabin kategória: ablakos vagy magasabb kategória esetén érvényes, kivéve a garanciális kabinkategóriákat

A fenti ajánlat kombinálható az Azamara Nyári, megadott hajóutakra vonatkozó, „Útitársa 50% kedvezménnyel utazik” akciójával!

Foglalási feltételek:

Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él.

Az 500 USD/kabin fedélzeti ajándékkeret foglalt kabinonként, két fős elhelyezés esetén érvényes, nem ruházható át másra, nem váltható át pénzre, a kaszinóban nem használható fel és érvényessége a hajóút utolsó estéjén, 22:00 órakor lejár.

Az akciós ajánlat a szabad kapacitás függvényében érvényes, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azokat.

NE FELEDEJE! Bensőséges hangulatú luxushajók – izgalmas úti célok, amelyek közül sok csak az Azamara kisebb hajóival közelíthető meg – más hajótársaságokéhoz képest hosszú kikötések – számos éjszakai kikötői tartózkodás – a szokásosnál több olyan extra, amelynek az ára benne foglaltatik a hajóút árában – „AzAmazing Evenings” programok díjtalanul – páratlan gasztronómia


 

0
0
0
s2sdefault