KANADAI ÉS ALASZKAI HAJÓUTAK 2020.10.31-IG FELFÜGGESZTVE!

KANADAI ÉS ALASZKAI HAJÓUTAK 2020.10.31-IG

Az elmúlt hetek, hónapok még soha nem tapasztalt eseményeket hoztak életünkbe. Bár tudjuk, hogy ez is elmúlik, folyamatosan azon gondolkodunk, hogy hogyan tovább. Számtalan bizonytalan tényezővel kell kalkulálnunk, mint például, hogy milyen hatása lesz a kikötő lezárásoknak, mikor nyitják meg őket a hajók számára, vagy hogyan alakulnak majd világszerte az utazási szabályozások, és mindez hogyan befolyásolja flottánkat, személyzetünket és dolgozóinkat, valamint legfőképpen Önöket – hűséges utasainkat!

Bár reményeink szerint 2020. június 12-én ismét készen álltunk volna az Önök fogadására a fedélzeten, a helyzet áttekintése és partnereinkkel, a Cruise Lines International Association-nel és a Centers for Disease Control and Prevention-nel való konzultáció után úgy döntöttünk, meghosszabbítjuk világszintű leállásunkat 2020. július 31-ig. Sajnálatos módon ez azt jelenti, hogy az eddig induló hajóútjaink elmaradnak. Terveink szerint 2020. augusztus 1-től várjuk Önöket hajóink fedélzetén.

Azonban kanadai hajóútjainkat (Alaszka, New England és egyes áttelepülő hajóutak) 2020. október 31-ig vagyunk kénytelenek felfüggeszteni a kanadai kormány tengerhajózásra vonatkozó meghosszabbított utazási tilalma miatt.

Nagyon sajnáljuk, hiszen ez számunkra is nagy csalódás. Azonban jelenleg az Önök egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra. Addig is, amíg jobb hírekkel jelentkezhetünk, szeretnénk pár megoldást felajánlani Önöknek, többek között azt, amely kedvező fogadtatásban részesült utasaink körében, mert egy kis többletet is ad jövőbeni hajóútjához.

1.) 125% Future Cruise Credit:

A változás következményeként, annak érdekében, hogy visszatérjen és ismét velünk hajózzon, egy Future Cruise Creditet (hajózási utalványt) biztosítunk Önnek a kabinár 125%-ára, mely 2021. december 31-ig váltható be egy 2022. április 30-ig induló hajóútra (Celebrity Cruises esetében 2022. május 4-ig).

o Ezen összeg alapja a fizetett kabinár, de ezt az összeget egy kicsit megemeljük, a különleges helyzetre való tekintettel. A kikötői illetéket és az előre fizetett szervízdíjat visszautaljuk. Erre kb. 45 napon belül számíthat.

o Amennyiben Ön foglalására csak az előleget fizette, a Future Cruise Credit (hajózási utalvány) alapja a fizetett depozit összege. A fennmaradó előleget automatikusan visszatérítjük. Erre kb. 45 napon belül számíthat. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy a visszatérítések időben megérkezzenek, addig is köszönjük türelmüket!

o A Future Cruise Crediteket 2020. június 30-ig, a 2020. június 2-án törölt kanadai hajóutak esetében 2020. július 17-ig, automatikusan kiállítjuk. Tehát Önnek semmit nem kell tennie!

o Kérjük, vegye figyelembe:

· Amennyiben az érintett hajóútját már lemondta a Cruise with Confidence feltételei szerint és elfogadta a 100%-os Future Cruise Creditet, Ön nem jogosult jelen megoldásra.

· Amennyiben az érintett hajóútját egy korábban kapott Future Cruise Certificate hajózási utalvánnyal fizette, egy új Future Cruise Certificate-et (hajózási utalványt) állítunk ki az Ön részére. Ennek értéke az eredeti hajózási utalvány 100%-a valamint az ezen felül fizetett kabinár 125%-a lesz, melyet 2021. december 31-ig

válthat be egy 2022. április 30-ig (Celebrity Cruises esetében 2022. május 4-ig) induló hajóútra.

· Amennyiben Ön érintett volt a korábbi leállásban (2020. március 13 – június 11. közötti indulások), amire FCC hajózási utalványt kapott és új utat foglalt, ami most ebbe a meghosszabbított leállási időszakba esik, akkor a felhasznált Future Cruise Creditet újból kiállítjuk az eredeti értékben, az ezen felül fizetett kabinár összegéről pedig egy 125%-os Future Crusie Creditet állítunk ki. Ezen kívül a visszatérítést is választhatja az egyik, vagy mindkét utalványra, az alábbiak szerint.

2.) Lift and Shift – Módosítás a következő évre:

Ha meglévő hajóútját 2021-re tenné át, örömmel átfoglaljuk, az eredeti kabinár és promóció megtartásával, a következő feltételek mellett:

A jövőbeni hajóút:

• -ugyanazon az útvonalon megy

• -ugyanolyan hosszúságú (Azamara utak esetében +/1 nap eltérés lehet)

• -az elhelyezés ugyanabban a kabinkategóriában történik

• -az eredeti induláshoz képest, a következő évben max. +/- 4 hét eltéréssel indul

Például, ha a 2020. július 30-i indulású hajóútját szeretné áttenni, megteheti egy ugyanolyan útvonalú, hosszúságú, ugyanolyan kabinkategóriában, egy 2021 június 30-augusztus 30. között induló hajóútra.

o Kérjük, vegye figyelembe:

· Amennyiben ezzel a megoldással kíván élni, kérjük, hívja Utazási Irodáját legkésőbb 2020. június 10-ig, a 2020. aug. 1 – október 31. közötti kanadai hajóutak esetében 2020. június 17-ig! Ha nem jelentkezik, akkor automatikusan a Future Cruise Creditet állítjuk ki az Ön részére.

· A fenti lehetőség csak a 2020. június 12-július 31. közötti indulásokra, ill. a 2020. aug. 1 – október 31 közötti kanadai hajóutakra vonatkozik, a korábban lemondott hajóutakra nem érvényes!

· Amennyiben az érintett hajóútját már lemondta a Cruise with Confidence egyéb feltételei szerint, Ön nem jogosult jelen megoldásra.

3.) 100% visszatérítés:

Amennyiben Ön a kisebb értékű, teljes visszatérítést választja, természetesen ezt is megteheti. Figyelembe véve a helyzet bizonytalanságát, Önnek rengeteg ideje lesz arra, hogy eldöntse kíván-e élni az extra lehetőséggel, hiszen 2020. december 31-ig kérheti a teljes visszatérítést.

o Amennyiben a 125%-os Future Cruise Credit ellenére, a teljes visszatérítés mellett dönt, kérjük, lépjen kapcsolatba Utazási Irodájával.

o Ebben az esetben inaktívvá tesszük az Önnek kiállított Future Cruise Credit-et és visszautaljuk Önnek a teljes befizetett összeget, mely tartalmazza a Non-refundable előleget is.

o A visszautalásra a lemondás után 45 nappal számíthat.

o Kérjük, vegye figyelembe:

· Amennyiben az érintett hajóútját egy a Cruise with Confidence feltételei szerint kapott hajózási utalvánnyal fizette, és most teljes visszatérítést kér helyette, visszaállítjuk az eredeti Future Cruise Certificate érvényességét, valamint visszatérítjük az esetleges ráfizetéseket.

Végül egy speciális lehetőség azoknak, akik fedélzeti szolgáltatásokat, parti kirándulásokat vásároltak weboldalunkon (Azamara utak esetében csak az előre megvásárolt parti kirándulásokra érvényes!):

o Választhatja, hogy a fizetett összeg 125%-át egy később felhasználható Onboard Credit (fedélzeti ajándékkeret) formájában kéri. Ezt 2020. június 10-ig teheti meg, ill. a 2020. aug. 1 – október 31. közötti kanadai hajóutak esetében 2020. június 17-ig . Ebben az esetben, kérjük, forduljon Utazási Irodájához.

o Amennyiben nem él ezzel a lehetőséggel 2020. június 10-ig, ill. június 17-ig, a vásárolt szolgáltatások összegét automatikusan visszautaljuk. A visszautalásra 2020. június 10., ill. június 17. után 45 nappal számíthat.

o Amennyiben június 10-ig, ill. a 2020. aug. 1 – október 31. közötti kanadai hajóutak esetében 2020. június 17-ig, a hajóút árának visszatérítését vagy a Lift and Shift módosítást választja, Ön nem jogosult az Onboard Credit ajánlatra.

Amennyiben visszatéríthető repülőjegyet, transzfert vagy szállást vett a Royal Caribbean Cruises szervezésében:

o Ezek is automatikusan visszatérítésre kerülnek. A visszautalásra a lemondás után 45 nappal számíthat.

o Ha nem a Royal Caribbean Cruises szervezésben foglalta ezen szolgáltatásokat, forduljon szolgáltatójához.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal utazási tanácsadójához.

Köszönjük türelmüket, megértésüket és együttműködésüket, ebben a nehéz helyzetben. Jó egészséget kívánunk és nagyra értékeljük hűségüket. Hamarosan várjuk Önt vissza – már most hiányzik!

Royal Caribbean International – Celebrity Cruises - Azamara

 


 

0
0
0
s2sdefault