ÚJ ÉS KIBŐVÍTETT LEMONDÁSI/MÓDOSÍTÁSI FELTÉTELEK – MEGHOSSZABBÍTVA 2021. JANUÁR 31-IG!

A 2022. ÁPRILIS 30-IG INDULÓ ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL, CELEBRITY CRUISES ÉS AZAMARA HAJÓUTAKRA.

Nagyra értékeljük folyamatos támogatásukat és hűségüket ezekben a bizonytalan időkben! A koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt megértjük, ha aggódik utazási tervei miatt. Mint mindig, utasaink biztonsága és kényelme számunkra a legfontosabb, ezért szeretnénk megkönnyíteni utazásával kapcsolatos döntését.

Annak érdekében, hogy bizalommal foglaljon és hajózzon, a már kibővített Cruise with Confidence programunkat meghosszabbítjuk, biztosítva a még nagyobb rugalmasságot. Minden utas, aki 2021. január 31-ig új hajóutat foglal, amely 2022. április 30-át megelőző indulású (Celebrity Cruises esetében 2022. május 4-ét megelőző indulású), vagy már meglévő foglalása van, utazását a következők szerint lemondhatja, ill. módosíthatja legkésőbb 48 órával a hajóút indulása előttig:

1.) RUGALMAS LEMONDÁS

- Amennyiben a kötbér időszakot megelőzően, vagyis 89 nappal a hajó indulása előtt (Azamara utak esetében 120 nap) mondja le az útját:

· Ha Non-Refundable Deposit-os árkóddal foglalt, akkor egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki az NRD depozit értékében, amit legkésőbb 2021. december 31-ig vagy a lemondás időpontjától számított 12. hónapig kell beváltania, amelyik határidő a távolabbi. A kiválasztott hajóút legkésőbb 2022. április 30-i (Celebrity Cruises esetében 2022. május 4-i) indulású lehet. Az ezen felül fizetett díjakat pedig visszatérítjük.

· Ha nem Non-Refundable Deposit-os árkóddal foglalt, akkor a teljes addig befizetett összeget visszatérítjük.

- Amennyiben a kötbér időszakon belül, vagyis 89 napon belül (Azamara utak esetében 120 nap), de a hátralékfizetési határidőn kívül mondja le az útját:

· Non-Refundable Deposit-os és nem Non-Refundable Deposit-os foglalás esetén is, egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki az NRD depozit értékében, amit legkésőbb 2021. december 31-ig vagy a lemondás időpontjától számított 12. hónapig kell beváltania, amelyik határidő a távolabbi. A kiválasztott hajóút legkésőbb 2022. április 30-i (Celebrity Cruises esetében 2022. május 4-i) indulású lehet. Az ezen felül fizetett díjakat pedig visszatérítjük.

- Amennyiben a hátralék fizetési határidőn belül, vagyis 45 napon belül (Azamara utak esetében 120 nap), de 48 órával a hajó indulása előtt mondja le az útját:

· A kabinár teljes összegének értékében egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki, amit legkésőbb 2021. december 31-ig vagy a lemondás időpontjától számított 12. hónapig kell beváltania, amelyik határidő a távolabbi. A kiválasztott hajóút legkésőbb 2022. április 30-i (Celebrity Cruises esetében 2022. május 4-i) indulású lehet. Az ezen felül fizetett díjakat – kikötői illeték, szervízdíj, stb. - pedig visszatérítjük.

Amennyiben a hajó indulását megelőző 48 órán belül mondja le utazását, Ön nem jogosult a Cruise with Confidence utalványra, hanem az ÁSZF szerinti lemondási feltételek lesznek érvényesek.

Amennyiben él a Cruise with Confidence fenti ajánlatával, azonban hajóútja ezután mégis törlésre kerül, Ön nem lesz jogosult az új ajánlatra.

2.) „LIFT AND SHIFT” – MÓDOSÍTÁS A KÖVETKEZŐ ÉVRE

Meglévő hajóútját 2021. január 31-ig egyszerűen átteheti a következő évre, az eredeti kabinár és promóció megtartásával, a következő feltételek mellett:

A jövőbeni hajóút:

· -ugyanazon az útvonalon megy

· -ugyanolyan hosszúságú (Azamara utak esetében +/1 nap eltérés lehet)

· -az elhelyezés ugyanabban a kabinkategóriában történik

· -az eredeti induláshoz képest, a következő évben max. +/- 4 hét eltéréssel indul - Ünnepi hajóútra csak abban az esetben lehet átfoglalni, ha az eredeti hajóút is ünnepi hajóút volt!

· -legkésőbb 2022. április 30-i (Celebrity Cruises esetében 2022. május 4-i) indulású!

Ha a kikötői illeték, transzfer vagy a hajótársaság szervezésében lévő szállásfoglalás díja eltér az eredeti foglaláshoz képest, akkor az új időpontra vonatkozó összegek lesznek érvényesek.

Ha az eredeti hajóútja már kötbéridőszakon belül van, akkor ez a kötbér összeg érvényes lesz az átfoglalt hajóútra, későbbi lemondás esetén is!

3.) GARANTÁLT LEGJOBB ÁR

Hajóútja indulása előtti 48 óráig garantáljuk Önnek az elérhető legjobb árat!

Ha foglalása véglegesítése után kedvezőbb ár vagy akció lesz elérhető, kérésére módosítjuk hajóútja árát az aktuális, kedvezőbb promóciós árak és feltételek szerint.

· Amennyiben a hátralék fizetési határidőt megelőzően módosítjuk az árat, az árkülönbözetet a hátralék összegéből írjuk jóvá.

· Amennyiben a hátralék fizetési határidőn belül, de 48 órával a hajó indulása előtt módosítjuk az árat, az árkülönbözetet egy nem visszatéríthető fedélzeti ajándékkeret (OnBoard Credit) formájában írjuk jóvá.

Reméljük, ez az új program segít, hogy nyugodtan mérlegelhesse, hogy a tervezettek szerint elutazik-e, vagy csak egy későbbi időpontban. Bárhogy döntsön is, mi azt szeretnénk, hogy hajóútja tökéletes legyen.

Utasaink és személyzetünk egészsége, biztonsága és kényelme továbbra is a legfontosabb számunkra.

A fenti módosított rendelkezések 2020. november 19-től érvényesek, a hajótársaság fenntartja a jogot a változtatásra.

További feltételek, tudnivalók:

o A Cruise with Confidence programba minden olyan, 2022. április 30. vagy előtte induló hajóút beletartozik (a Celebrity Cruises esetében 2022. május 4-ig), amit 2021. január 31-ig vagy korábban véglegesítettek. o A lemondás kapcsán kiállított FCC vouchereket 2022. április 30. (Celebrity Cruises esetében 2022. május 4.) vagy előtte induló hajóutakra lehet felhasználni. o Ha az új hajóút kabinára magasabb, mint az FCC összege, a különbözet az utast terheli, ahogy a kikötői illetékek és a szervízdíj is.

Ha az új hajóút ára alacsonyabb, mint az FCC összege, a különbözetről egy új FCC vouchert állítunk ki Önnek, amit egy újabb hajóútra használhat fel. A kikötői illetékek és a szervízdíj ebben az esetben is az utast terheli! o A kiállított FCC voucherek csak az azon szereplő flotta hajóira válthatók be (pl. egy eredetileg Royal Caribbean International flottára szóló foglalást nem lehet egy új Celebrity Cruises útra felhasználni).

o A „Lift and Shift” opció esetében, egyszer van csak lehetőség az időpont módosítására.

o A Garantált legjobb ár választása esetén az új, alacsonyabb ár és az arra vonatkozó feltételek, promóciók lesznek érvényesek és a korábbi ár és az ahhoz tartozó esetleges plusz kedvezmények (pl. OnBoard Credit) helyébe lépnek.

Az árcsökkenés miatt kapott fedélzeti ajándékkeret (OnBoard Credit), nem visszatéríthető, készpénzre nem váltható. Ha a hajóút alatt nem kerül felhasználásra, érvényét veszti. o A hajótársaság az esetleges repülőjegy törlés/módosítás költségeit nem tudja fedezni. o Ha a hajótársaságon keresztül volt szállás és/vagy transzfer foglalása is, ebben az esetben ezek is visszatérítésre kerülnek. o Az előzetesen lefoglalt italcsomagok, parti kirándulások, ill. egyéb fedélzeti szolgáltatások összegét lemondás esetén a hajótársaság visszatéríti.

Amennyiben az érintett hajóútját már lemondta vagy módosította, akár a Cruise with Confidence korábbi feltételei szerint, Ön nem jogosult a fenti lehetőségekre.


 

0
0
0
s2sdefault