FEDEZZE FEL A VILÁGOT. ÉLVEZZE A KEDVEZMÉNYEKET!

Válogasson az Azamara különleges útvonalai között és foglalja le hajóútját most a 2. főnek 50% kedvezménnyel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foglalási időszak: 2020.04.01 – 2020.05.31.
Az ajánlat az alábbi, 2020. okt. 3. vagy azután induló hajóutakra vonatkozik, a 2. főágyon utazó utasnak 50% kedvezménnyel a kabinárból:

AZAMARA JOURNEY AKCIÓS HAJÓUTAK

Tovább az ajánlatokra

AZAMARA PURSUIT AKCIÓS HAJÓUTAK

Tovább az ajánlatokra

AZAMARA QUEST AKCIÓS HAJÓUTAK

Tovább az ajánlatokra

Foglalási feltételek:
Az akció kizárólag új, a megadott foglalási időben leelőlegezett hajóutakra vonatkozik a fent megadott feltételek mellett, és kizárólag egyéni utasok, illetve nevesített csoportok esetében él.
Az akciós ajánlat a szabad kapacitás függvényében érvényes a második főágyon utazó utasra, csak megfelelő akciós kódokkal ellátott ártípus esetén, és a hajótársaság fenntartja a jogot, hogy bármikor módosítsa, visszavonja azokat.
A kedvezmény a kabinárból kerül levonásra, a kikötői illeték összege teljes egészében fizetendő! Lehetnek bizonyos kabinkategóriák, ahol a kedvezmény nem érvényes.

NE FELEDEJE! Bensőséges hangulatú luxushajók – izgalmas úti célok, amelyek közül sok csak az Azamara kisebb hajóival közelíthető meg – más hajótársaságokéhoz képest hosszú kikötések – számos éjszakai kikötői tartózkodás – a szokásosnál több olyan extra, amelynek az ára benne foglaltatik a hajóút árában – „AzAmazing Evenings” programok díjtalanul – páratlan gasztronómia.


 

0
0
0
s2sdefault