2020.06.11-IG A ROYAL CARIBBEAN ÖNKÉNT FELFÜGGESZTETTE TEVÉKENYSÉGÉT

Kedves Utasunk,

Az elmúlt napok, hetek, hónapok még soha nem tapasztalt eseményeket hoztak életünkbe. Bár tudjuk, hogy ez is elmúlik, folyamatosan azon gondolkodunk, hogy hogyan tovább. Számtalan bizonytalan tényezővel kell kalkulálnunk, mint például, hogy milyen hatása lesz a kikötő lezárásoknak, mikor nyitják meg őket a hajók számára, vagy hogyan alakulnak majd világszerte az utazási szabályozások, és mindez hogyan befolyásolja flottánkat, személyzetünket és dolgozóinkat, valamint legfőképpen Önöket – hűséges utasainkat!

Bár reményeink szerint 2020. május 12-én ismét készen álltunk volna az Önök fogadására a fedélzeten, a helyzet áttekintése után úgy döntöttünk, hogy még 1 hónappal meghosszabbítjuk világszintű leállásunkat. Sajnálatos módon ez azt jelenti, hogy a 2020. június 11-én vagy azt megelőzően induló hajóútjaink elmaradnak. Terveink szerint 2020. június 12-től várjuk Önöket hajóink fedélzetén.

Nagyon sajnáljuk, hiszen ez számunkra is nagy csalódás. Azonban jelenleg az Önök egészsége és biztonsága a legfontosabb számunkra. Addig is, amíg jobb hírekkel jelentkezhetünk, szeretnénk pár megoldást felajánlani Önöknek, többek között azt, amely kedvező fogadtatásban részesült utasaink körében, mert egy kis többletet is ad jövőbeni hajóútjához.

A változás következményeként, annak érdekében, hogy visszatérjen és ismét velünk hajózzon, egy Future Cruise Creditet (hajózási utalványt) biztosítunk Önnek a kabinár 125%-ára, mely 2021. december 31-ig váltható be egy 2022. április 30-ig induló hajóútra.

o Ezen összeg alapja a fizetett kabinár, de ezt az összeget egy kicsit megemeljük, a különleges helyzetre való tekintettel. A kikötői illetéket és az előre fizetett szervízdíjat visszautaljuk.

o Amennyiben Ön foglalására csak az előleget fizette, a Future Cruise Credit (hajózási utalvány) alapja a fizetett depozit összege. A fennmaradó előleget automatikusan visszatérítjük. Erre 30 napon belül számíthat.

o A Future Cruise Creditet 2020. május 22-ig automatikusan kiállítjuk, és e-mail-en megküldjük Önnek. Tehát Önnek semmit nem kell tennie!

o Az előre megvásárolt kiegészítő szolgáltatásokat – pl. italcsomag, internet, parti kirándulás vagy esetleges Up-grade – automatikusan visszatérítjük. Erre 30 napon belül számíthat.

o Kérjük, vegye figyelembe:

· Amennyiben az érintett hajóútját már lemondta a Cruise with Confidence feltételei szerint és elfogadta a 100%-os Future Cruise Creditet, Ön nem jogosult jelen megoldásra.

· Amennyiben az érintett hajóútját egy a Cruise with Confidence feltételei szerint kapott hajózási utalvánnyal fizette, egy új 125%-os Future Cruise Certificate-et (hajózási utalványt) állítunk ki az Ön részére.

Amennyiben Ön a kisebb értékű, teljes visszatérítést választja, természetesen ezt is megteheti. Figyelembe véve a helyzet bizonytalanságát, Önnek rengeteg ideje lesz arra, hogy eldöntse kíván-e élni az extra lehetőséggel, hiszen 2021. december 31-ig kérheti a teljes visszatérítést.

o Amennyiben a 125%-os Future Cruise Credit ellenére, a teljes visszatérítés mellett dönt, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk vagy utazásii tanácsadójával.

o Ebben az esetben inaktívvá tesszük az Önnek kiállított Future Cruise Credit-et és visszautaljuk Önnek a teljes befizetett összeget, mely tartalmazza a Non-refundable előleget is.

o Amennyiben Ön foglalására csak az előleget fizette és az előleg teljes visszatérítése mellett dönt, lépjen kapcsolatba velünk.

o A visszautalásra a lemondás után 45 nappal számíthat.

o Kérjük, vegye figyelembe:

· Amennyiben az érintett hajóútját egy a Cruise with Confidence feltételei szerint kapott hajózási utalvánnyal fizette, és most teljes visszatérítést kér helyette, visszaállítjuk az eredeti Future Cruise Certificate érvényességét (hajózási utalványt), valamint visszatérítjük az esetleges ráfizetéseket.

Amennyiben fedélzeti szolgáltatásokat vásárolt weboldalunkon:

o Választhatja, hogy a fizetett összeg 125%-át egy később felhasználható Onboard Credit (fedélzeti hitel) formájában kéri. Ezt 2020. május 4-ig teheti meg. Ebben az esetben kérjük forduljon utazási tanácsadójához.

o Amennyiben nem hallunk Önről 2020. május 4-ig, a vásárolt szolgáltatások összegét automatikusan visszautaljuk. A visszautalásra a lemondás után 45 nappal számíthat.

o Amennyiben május 4-ig a hajóút árának visszatérítését választja, Ön nem jogosult az Onboard Credit ajánlatra.

Amennyiben repülőjegyet, transzfert vagy szállást vett a Royal Caribbean Cruises szervezésében…

o Ezek is automatikusan visszatérítésre kerülnek. A visszautalásra a lemondás után 45 nappal számíthat.

o Ha nem Royal Caribbean szervezésben foglalta ezen szolgáltatásokat, forduljon szolgáltatójához.

Bármilyen kérdés, kérés esetén forduljon bizalommal utazási tanácsadójához.

Köszönjük türelmüket, megértésüket és együttműködésüket, ebben a nehéz helyzetben. Jó egészséget kívánunk és nagyra értékeljük hűségüket.


 

0
0
0
s2sdefault