A 2020. szeptember 1-ig induló Royal Caribbean International, Celebrity Cruises és Azamara hajóutakra.

A 2020. SZEPTEMBER 1-IG INDULÓ ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL, CELEBRITY CRUISES ÉS AZAMARA HAJÓUTAKRA.

Cruise with Confidence új lemondási feltételek a 2020. szeptember 1-ig induló Royal Caribbean International, Celebrity Cruises és Azamara hajóutakra
Nagyra értékeljük folyamatos támogatásukat és hűségüket ezekben a bizonytalan időkben! A koronavírus kapcsán kialakult helyzet miatt megértjük, ha aggódik utazási tervei miatt. Mint mindig, utasaink biztonsága és kényelme számunkra a legfontosabb, ezért szeretnénk megkönnyíteni nyaralásával kapcsolatos döntését.

Annak érdekében, hogy bizalommal foglaljon és hajózzon, meghosszabbítjuk Cruise with Confidence programunkat, biztosítva a még nagyobb rugalmasságot. Minden utas, akinek 2020. szeptember 1-e előtti indulású foglalása van, legkésőbb 48 órával az indulás előttig lemondhatja utazását a következők szerint:

- Amennyiben a kötbér időszakot megelőzően, vagyis 89 nappal a hajó indulása előtt (Azamara utak esetében 120 nap) mondja le az útját:
Ha Non-Refundable Deposit-os árkóddal foglalt, akkor egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki az NRD depozit értékében, amit 2021. december 31. előtti indulású hajóútra használhat fel. Az ezen felül fizetett díjakat pedig visszatérítjük.
Ha standard promóciós kóddal foglalt, akkor a teljes addig befizetett összeget visszatérítjük.

- Amennyiben a kötbér időszakon belül, vagyis 89 nappal a hajó indulása előtt (Azamara utak esetében 120 nap), de a hátralékfizetési határidőn kívül mondja le az útját:
Ha Non-Refundable Deposit-os árkóddal foglalt, akkor egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki az NRD depozit
értékében, amit 2021. december 31. előtti indulású hajóútra használhat fel. Az ezen felül fizetett díjakat pedig visszatérítjük.
Ha standard promóciós kóddal foglalt, akkor az aktuális kötbér összegének értékében egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki,
amit 2021. december 31. előtti indulású hajóútra használhat fel. Az ezen felül fizetett díjakat pedig visszatérítjük.

- Amennyiben a hátralék fizetési határidőn belül, vagyis 45 napon belül (Azamara utak esetében 120 nap), de 48 órával a hajó indulása előtt mondja le az útját:
A kabinár teljes összegének értékében egy következő hajóútra felhasználható vouchert (Future Cruise Certificate) állítunk ki, amit 2021. december 31. előtti ndulású hajóútra használhat fel. Az ezen felül fizetett díjakat – kikötői illeték, szervízdíj, stb. - pedig visszatérítjük.

Amennyiben a hajó indulását megelőző 48 órán belül mondja le utazását, Ön nem jogosult a Cruis with Confidence utalványra, hanem az ÁSZF szerinti lemondási feltételek lesznek érvényesek.

Amennyiben él a Cruise with Confidence fenti ajánlatával, azonban hajóútja ezután mégis törlésre kerül, Ön nem lesz jogosult az új ajánlatra.

Reméljük, ez az új program segít, hogy nyugodtan mérlegelhesse, hogy a tervezettek szerint elutazik-e, vagy csak egy későbbi időpontban. Bárhogy döntsön is, mi azt szeretnénk, hogy hajóútja tökéletes legyen.

Utasaink és személyzetünk egészsége, biztonsága és kényelme továbbra is a legfontosabb számunkra.

A fenti új rendelkezések tekintetében a hajótársaság fenntartja a jogot a változtatásra.

További feltételek, tudnivalók:
o A Cruise with Confidence programba minden, 2020. szeptember 1. vagy előtte induló hajóút  beletartozik.
o Az ezzel kapcsolatban kiállított FCC vouchereket 2021. december 31. vagy előtte induló hajóutakra lehet felhasználni.
o Ha az új hajóút kabinára magasabb, mint az FCC összege, a különbözet az utast terheli, ahogy a kikötői illetékek és a szervízdíj is.
o A kiállított FCC voucherek csak az azon szereplő hajótársaság másik hajójára válthatók be (pl. egy eredetileg Royal Caribbean International flottára szóló foglalást nem lehet egy új Celebrity Cruises útra felhasználni)
o A hajótársaság az esetleges repülőjegy törlés/módosítás költségeit nem tudja fedezni.
o Ha a hajótársaságon keresztül volt szállás és/vagy transzfer foglalása is, ebben az esetben ezek is visszatérítésre vagy módosításra kerülnek.
o Az előzetesen lefoglalt italcsomagok, parti kirándulások, ill. egyéb fedélzeti szolgáltatások összegét lemondás esetén a hajótársaság visszatéríti.


 


 

0
0
0
s2sdefault